Nick:Espritt
Class: Paladin
Profese:zatím mám full ENG +Mining ale už se nejakou dobu odhodlávám že místo toho min. udělám jwc,jen se mi musí chtit
Main zaměření a úroveň equipu: hlavní zameření mám Holy které je na 540 ilvl+ 7 Titanu na Legend back...
Off zaměření a úroveň equipu:v offu má Retrinu ktera je taktéž na 540ilvl
Ješte mám Frost DK ale to neni žadná slava,tu vám na nej hodím link: http://eu.battle....wky/simple
Zkušenost s wow/aktuálním contentem:no zkušenosti jsou vice méně v 10man normal 13/14,jinak WoW hraju cca 6 let ale na offi sem od konce roku 2013,kdy cela CW prechazela z Twinu na Offi.
Link na armory: http://eu.battle....itt/simple
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní:bývala guilda je Cosmetic Wipes
,osobně si myslím že změna je život,nestalo se tu nic závažneho co by se muselo zveřejnovat a co by byl nejaký problem pro přijetí do jine guildy. Spíše to že chci zkusit chodit 25many misto 10tek jak je to v CW.
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout:Jak sem psal před tím,chci zkusit 25 many ktere vy chodíte. Za druhe poznat nove lidi taky občas není špatnej nápad.Co odeme očekavat,hlevne nekonfliktni chovani ,pohodu a dalsí superlativy hlavně se budu snažit prosadit se a třeba budu mít možnost pomoci na dalsím DLC co se pomalu blíži.
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: na 10man sem míval cca 100Fps a internet jelikož jedu na optice tak velice stabilní a rychý
A pro naší Vesper velikost bot : v Eu meřítku mám 44,5 /USA 11/a UK10....
Upravil/a Carney dne 25-03-2014 14:43
Velkost bot ve 3 různých měřítkách? PRO
A teď trochu seriózněji...
Já osobně jsem za, Esprita si pamatuju jako dobrého hráče, sice trochu nerváka, ale to se dá očekávat od někoho, kdo vede guildu s poměrně vysokými cíli a zároveň dělá i raid leadera. Mining sice na healera dost na nic, ale konečně má někdo obě profese a dokonce full, snad brzy najdeš chuť na změnu na JWC Holy paladin se hodí, gear nabereš rychle, o to se u nás neboj :-)
TL;DR? PRO
Jinak Esprita znám dlouho (i když on si mě asi moc nepamatuje, možná mu něco řekne nick Eleniel no). Hráč je to rozhodně kvalitní a pohodovej, obě profky (Striguš s tim miningem opatrně áno? ) A co se týče jeho nervozity tak si myslím, že na tom hodně zapracoval a nebude s tím problém.
A o gear bych se skutečně nebál, protože holy gear je v současnosti asi náš největší zdroj sha crystalů
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic