Profese: Fúúha, v tomto bode sa na mňa nenahnevajte ale mojim cieľom bolo čo najskôr doeexpiť. Povedal som si, že sa o profky budem starať až na 90 čo aj v najbližších dňoch spravím.
Main zaměření a úroveň equipu: Frost/DMG Podľa toho čo hovoria armory mám IL 480, viem, je to slabé, ale myslím že všetko sa dá s kľudom dohnať a EQ nabrať. Len treba trocha viac času.
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: WoW hrám už približne to bude 8 rokov? Ale na offik som sa pozrel cca pred pol rokom. Celý ten čas som hral len na freečkach. Jedným z nich je aj Twinstar. Ako už s predchádzajúcej odpovede vyplíva, musím sa toho ešte dosť doučiť o MoP.
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: Stabilnú guildu som tu zatiaľ nemal. Všetky guildy ktorých som bol súčasťou boli expiace kde vás pritiahli na 25 level guild a rôzne výhody, ale komunikácia bola na bode mrazu. Pre mňa je základným aspektom wowka komunikácia. Predsa je to For Fun hra kde sa treba hlavne zabaviť.
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Ako som už vyššie spomínal, hrával som na Twinstare kde máte úžasné meno, povedal som si že to skúsim tu, na offi, možno že mi bude priať štastie. Druhý dôvod je, pred pár hodinami si podal prihlášku aj môj brat (resto Druid) a bol by som rád ak by sme boli spolu v guilde. Tretí a asi posledný dôvod, chcem si zahrať s partou fajn ľudí. Čo vám môžem ponúknuť? Momentálne z hola nič. Je mi to dosť trápne ale keď naberiem EQ tak budem ničiť trhať a všetko s tým spojené.
Veľkosť bôt? Ak sa mi dobre marí tak to je okolo 43 až 44.
Ak by niekoho zaujímal nick na Twine, nie je to podstatné. Doeexpil som tam nedávno( no ok tesne pred offikom čiže pol roka) ale nejako som to tam viac nehrotil.
Diky za odpovede. Keby mi to nevyšlo, držím palce v progresse!
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic