Nick: Groddik
Class: Druid
Profky: Herbalism + zatiaľ žiadna, poľa potreby guildy
Main spec: Balance
Off spec: Restoration
---------------------------------------------------------------------------------------
Skusenosti s WoW:
World of Warcraft som po prvý krát začal hrávať od The Burning Crusade,
myslím že akurát vyšiel patch 2.4.3. Hrával som na takom anglickom/americkom
fun servery s názvom WoWScape, ktorý potom zrušili a dostal pokutu niečo cez 80 miliónov USD.
Takže som začal hrávať na rôznych fun serveroch, blizzlikoch a podobných serveroch až po kým
Blizzard nevydal datadisk Wrath of The Lich King. Tam som prešiel najskôr na Arathor.co.uk ktorý už taktiež neexistuje a potom na omegawow.eu ktorý už ochabol ale býval to skvelý server. Wotlk som hrával vlastne od jeho vzniku. Mám za sebou pár serverov kde sme zabili Lich Kinga na 25HC čiže tú znalosť taktiky som poznal. Na Cataclysme som po prvý krát okúsil oficiálne servery a hneď sa mi tu zapáčilo. Kamarát ma nahovoril nech začnem hrať na DrakThull-e, pretože vtedy som ešte neovládal tú angličtinu tak ako teraz. Na Cataclysme som si prešiel všetkými dungami či Raidami. Deathwing tiež po dobrej chvíli padol. Na Mists of Pandaria som si založil nový účet, pretože ten bývalý mi zabanovali vďaka nepodarenej transakcii medzi bankami alebo čo mi to blizzard odpísal na email. A tak som bol nútený si založiť si nový účet. Tak som si založil huntera a našiel som si zatiaľ provizornú guildu, ktorú som potom aj opustil, kedže boal určená len na expenie. Potom ma prijali do guildy s názvom The Party Horde Czech z ktorej som bol tak tiež vykopnutý vďaka bratovi našej GuM, chcela ma potom prijať späť ale ja už som nechcel a tak ma prijali do guildy Immortal Outlaws, kde mi pomohli veľmi. Naequipovali ma, zdokonalili ma v taktikách Siege of Orgrimmar-u a proste pomáhali sme si "enchanty zadarmo a podobne" . Ako hunter som musel, aj musím myslieť na Raid Grupu alebo aspoň na ľudí v grupe. Vždy sa prispôsobím. Pet na spellhaste a podobne. Gemy robím pre guildu zadarmo a aj minujem. Raidy typu LFR mam odchodené 14/14 Flex 14/14 aj Normal 14/14. HC som ešte nemal možnosť ísť i keby som veľmi chcel pretože každý žiada exp aspoň 3/14 až 8/14 a neviem ako to môžem nabrať, kedže nemám s kým. Teraz som v guilde FreeMasons, kde slúžim ako výpomoc pri raidovaní, kedže tam mám skoro najvyšší item level. Taktiky už poznám na spamäť na normale. Keby sa to dalo sólovať, tak si to sólujem Tsss .
Wod som začal už na úžasnom opene Lagy boli a my sme trpeli, moja prvá doexpená psotava bola Warrior a teraz sa snažím o druida teda 100ka už je len Raidy nemám s kým chodiť takže zatiaľ som 634ka Balance.
Screen UI: Bindy nepouzívam ovládam svoju klávesnicu ako ninja : občas mám nejaké to makro a v raide som ešte bol iba na LFR
http://i.imgur.com/xv7x6an.jpg
Bývalá guilda: The Party Horde Czech, Immortal Outlaws a teraz FreeMasons - dôvody leavnutia/kicku sú opísané vyššie Smile
Prečo TFC?: Prečo TFC ? Pretože už dlhšie hľadám guildu s ktorou by som mohol chodiť HC SoO a ktorá má aj kvalitu a členovia sa nehádajú. Od viacerých ľudí na DrakThull-e som dostal na vás TIP a tak som po dlhšej dobe premýšľania podal aj túto žiadosť. Kedže som sa dozvedel že ste hrali aj na Twinstare, tak o to lepšie. Hrával som tam aj ja a kopa iných ľudí, ale viem že na Twinstare nehrajú len samé "lampy" Smile Chcel by som vám ako guildy ponúknuť svoje služby ako Hunter, svoju silu, odolnosť, flexibilitu. Mohol by som pre Vás robiť gemy a podobné veci Smile v rámci guildy.
a chcel by som Vás požiadať o šancu sa k vám vrátiť už som bol vaším členom a opustil som guildu kvôli jednému hráčovi iba, ale to už sa nestane.
Technické detaily:
Machine name: GRODY
Operating System: Windows 8.1 64-bit (6.3, Build 9600) (9600.winblue_gdr.140330-1035)
Language: Slovak (Regional Setting: Slovak)
System Manufacturer: ASUSTeK COMPUTER INC.
System Model: CG8270
BIOS: 0708
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.4GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 8144MB RAM
Page File: 4349MB used, 11987MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 11
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DxDiag Version: 6.03.9600.16384 64bit Unicode
Card name: NVIDIA GeForce GTX 660
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GTX 660
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Type: Full Device
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_1185&SUBSYS_841D1043&REV_A1
Display Memory: 7065 MB
Dedicated Memory: 2992 MB
Shared Memory: 4072 MB
Veľkosť topánok: 42-43 samozrejme podľa výrobcu topánok Tsss
Niečo o mne čo by Vás mohlo zaujímať:
Volám sa Martin Lelkes, mám 19 rokov, som z Dunajskej Stredy (Juh Slovenska - nie nie som maďar Tsss), študoval som dokopy na 4roch školách Smile 1-4 osemročné gymnázium, pol roka v Bratislave elektrotechniku 3 aj pol roka som študoval Informatiku v Galante a pol roka som študoval u nás v Dunajskej Strede manažment firiem. Dakedy som športoval no pre problémy so srdcom som musel prestať a tak som sa začal venovať počítačom a hraniu. Hry hrávam celkovo od 5tich rokov. Rád počítače skladám a rozoberám Hehe, Dizajnujem Webové stránky, programujem, proste všetko čo sa týka informatiky ma baví Smile Rád ľudom pomáham a radím ak si to vyžiadajú ale nebránim sa ani tomu ak mi niekto niečo poradí.
proti
Chces sem s hunterom, postujes link na druida - cital si tu prihlasku vobec?
za mna nie, leavol si s tymto: "Prepáčte ale leavujem guildu, nemyslím si totiž to že u Vás mám budúcnosť.... pár hráčov ma tam nemusí a nechcem vám pokaziť súdružnosť guildy. Ďakujem že ste mi dali aspoň šancu ."
mal by si byt chlap a stat si za svojim slovom, gl...
Upravil/a Feddrah dne 14-01-2015 21:01
Jak píše Ewelline, zkopíroval si přihlášku ještě z MoP.
Prečo TFC?: Prečo TFC ? Pretože už dlhšie hľadám guildu s ktorou by som mohol chodiť HC SoO
Už tehdy bylo naše rozhodování na hraně, ale nakonec jsme ti dali šanci se předvést. Protože si tě skoro nepamatuji, je jasné, že jsi se nepředvedl. Druhé šance rozdáváme jen vyjímečně.
I kdybych vše ostatní pominul a jednal s tebou jako s novým zájemcem, má odpověď by byla PROTI, protože:
bindy
progress
gear
enchanty, resp. neenchanty
proti bindy progress gear,, v nasi gilde si uz byl jako hunter grodak ale leavl proti.
dalsi minus je prihlaska v blood shadows a podbnych gildach tudiz se chces do neaky dostat a je ti jedno kde te vemou
Upravil/a Ankheg dne 15-01-2015 09:37
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic