Zdravím všechny jmenuji se Jakub, je mi 26 let a už přes rok bydlím v UK se svou přítelkyní, kde zároveň pracuji.
Nick postavy : Pelo (char jsem zakladál,když mi bylo asi 15 proto je nick odpovídající )
Race : Orc
Class : Warrior
Main spec/Off spec: Fury/Prot Gladiator
(wod jsem začal v dmg Gladiator spec,do doby nez boostli Fury
Profese : BS 680/JWC 694
Armory - http://eu.battle....o/advanced
Guildy - Skurut Hai, The Death Itself, Froswolf Clan, Dreadknights ..
Začátky:
WoW hraju již od Vanilly ,kde jsem zůčastnil jen pár 40vejch raidů Mc a Bwl.první char co jsem hrál byl Rogue Zmatekk,kterého jsme si sharovali spolu s kamarádem na jednom acc.
S nímž sme prošli od Karazhanu až po Bt v tehdejších Skurut Hai.S warem následoval podobný progress,většinou sem se zaměřoval na dps spec,ale jelikož na začátku wow byl warrior
spíše brán jako tank, tak jsem se toho taky docela dost natankoval od Kara, Gruuls Lair až po maintankování Naxxu a Ulduaru následně jsem odprogressoval Toc a Icc už jako dps.
V cataclysmu sem stihl jen začátek a odprogressovat Bd,Bot a TFW ,pak už jaksi došla chuť na hraní a po zhruba 4 leté odmlce jsem se neplánovaně vrátil na WoD .
Aktuální progress Hm 7/7 nm, 7/7 Hc
Moje Motivace
Mám chuť hrát,chci progress,chci gear a kolektiv rozumnejch,pohodovejch lidí ,kteří vědí co a proč dělají.Trpělivost čas a wipy k wow raidování neodmyslitelně patří a jsem s tím naprosto smířen.
Raid Time
Přizpůsobím se jak to půjde, dělám noční směny(s nepravidelným rozpisem, takže i víkendy) od 22:00 - 06:00 jak už jsem psal bydlím v Uk kde máme -1 hodinu oproti česku.
Upravil/a Eolen dne 12-01-2015 22:25
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic