Navigace
Nábor
Tank DPS - Melee DPS - Ranged Healer
Death Knight 11
Druid 1110
Hunter 0
Mage 0
Monk 111
Paladin 111
Priest 11
Rogue 0
Shaman 111
Warlock 1
Warrior 00
Progress
WoW Guild Rankings
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Wissox + Raighen - Dual přihláška
Wissox
Ahoj,
tuto přihlášku píši pro sebe a svého kamaráda, se kterým trávím dost času a to nejen u hraní wowka.

Wissox(Congelato)
Já a wowko jsme se skamarádili přibližně před 5-6. lety, když jsem dostal konečně svůj vlastní počítač. Jakožto totální newbie jsem hrál sám, bez kamarádů, bez guildy. Začal jsem na serveru Deffender. Inu, dokážete si to představit, ne? Po těchto strastích jsem šel na několik jiných serverů, než jsem se dostal na server Ice-Wow. Začínal tam Cataclysm 4.0.6. Po několika prvních problémech jsem konečně začal raidovat. Co se týče kvality raidů na tomto freečku. Podle blizzardu nebyli, nicméně to neznamená, že nebyly těžké. Můj max progress tam:

BoT HC: 2/5 (Council skoro dole, skoro...)
BWD HC: 4/6 (Některé fighty jsem tankoval)
TotFW: 1/2 (Al´Akir byl neustále bugnutý)

Hrál jsem jako Arms warrior, co se dps týče, pohyboval jsem se v první trojce povětšinou. Navíc, jsem se stal po několika měsících raid leader a officer, do doby než guilda přešla na DT a já s ní.
Co se týče offi, začal jsem společně s patchem 5.4 v guildě Jiná Dimenze. Tam jsem potkal ó mocného Mattyho(lidé z Decap. budou vědět). Po chvilce(asi 6 měsíců) mě to přestalo bavit a díky neustálému nedostatku respektu jsem odešel. Aby ne, když jsem byl officer bez respektu, že? Přešel jsem do Obey, později Decapitate. A tam jsem dosáhl svého maxima co se týče SoO za mága Congelata.

SoO HC: 9/14

Po Malkorokovi se začal pomalu ale jistě rozpadat groupa a mě přešla chuť na wow. Úplně. Nyní se ale s Raighenem vracíme.
Postavy
Main:
Congelato: http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Congelato/simple
Alts:
Wissox: http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Wissox/simple
a plno dalších.

UI: http://i.imgur.com/aneCjva.jpg

Bývalé guildy:
Jiná Dimenze - nedostatek respektu na výsokém postu, nuda v podobě malého progressu
Decapitate - přestala mě bavit hra, krátce na to se guilda rozpadla.

Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout:
Schopného, přátelského hráče, co rád ze sebe vydá všechno pro raid. Nepotřebuje zvláštní péči nebo jinou údržbu.

IRL:
Jmenuji se Tomáš, je mi 17 a studuji gymnázium v Praze. Kvůli nedávným událostem se mnou možná nebude tolik srandy, nicméně se mnou sranda pořád je. Wow už hraji jen pro zábavu. Možná. Také jsem vášnivý grafik a video editor. Je tedy dost možné, že mě zase napadne špatný nápad dělat videa s guildou.

PC:
Intel i5 3570k Quad 3,4GHz
nVidia GeForce GTX 760 2GB.
RAM 16GB.
Monitor 1920x1080 (2x když je třeba)

Můj internet za řeč nestojí...

Raighen
Raighen začínal na TBC. Po větší přestávce začal hrát na Ice Wowu, kde jsme se nakonec také seznámili. Nejdřív v guildě Krutopřísňáci, ze které jsem šli do Jiné Dimenze. Avšak krátce na to musel s WoWkem skončit kvůli maturitě a tak jsme se na wowku již dlouho nepotkali. Jeho zkušenosti s Wowkem jsou ale rozhodně větší než zde popisuji. (Stačí si ho vyzkoušet a ukáže vám, jak se to hraje Hehe ) Z těchto důvodů proto vynechám jeho progress. Ve výsledku si prošel tím čím já, až na tu část s DT. Na offiku teprve začíná. Mohu se za něj zaručit.

Postavy
Co se týče postav, ještě si nezvolil kterou hodlá hrát, nicméně díky RaF jich bude mít hodně. Rozhoduje se mezi Monkem(WW), Hunterem, Rogunou, Warlockem a Shamanem. Stačí říct, co je potřeba a přizpůsobí se.

UI
Zatím pouze blizzard, protože jeho main stroj je tak trochu v reklamaci.

Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout:
Jeho důvody pro TFC jsou stejné jako moje. Nicméně se sem tam na něco zeptá, přeci jenom, je poprvé na official serveru.

IRL:
Jmenuje se Patrik, je mu 20. Studuje v Bratislavě, kde musí bydlet na intru. Nicméně, nyní intr nemá, takže musel přerušit vysokou. Je to klidný, občas trochu razantní človíček, co se nebojí říct věci na plnou hubu.

PC
Nyní hraje na svém starém ntb, protože jeho lenovo se porouchalo. Jakmile se mu vrátí z reklamace(otázka dvou týdnů) tak už zase bude hrát jako maestro.
Lenovo IdeaPad Y510p: http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y510p-black-d508317.htm#alternativy

Celkově jsme fajn týpci co si chtějí zahrát s kamarády. O raidy zájem nyní nemáme až na alt runy etc. Rádi bychom do guildy na rank FoF. Mám zde totiž kamarády: Tugera, Číslo(Krvaváděvka), Matracaka, Blackrebela, Selmika.
Děkuji za každou odpověď Smile
Zdar a sílu, najdeš na internetu.

Krvavadevka
hej hej Wizzy máš špatný informace Selmo nás opustil Sad pro na FoF

Blackrebel
fof Hehe

Wissox
A kam šel ten nolifer?

Hrobasik
Zdravim, je videt ze si jeden z vas (kdo to psal) na tom fakt dal zalezet kazdopadne te zasvetim do situace v ktere momentalne guilda je.

R1 (progress grupa momentalniho HC contentu)
Prumerny sign na Raidplaneru cini zhruba 30 lidi +- (HC)
Prumerny sign na Raidplaneru cini zhruba 35 lidi +- (NM)

R2 (kamaradi raideru, popripadne raideri co se nedostanou (alti) )
Prumerny sign na Raidplaneru cini zhruba 20-30 lidi (NM)

z toho vychazi ze lidi je vic nez dost protoze se snazime raidovat pouze 20 many a ne 30 many (trenovani na mythic aby se lidi naucili vnimat situaci v 20man poctu..)

Tim padem bych rekl ze pro vas se usadit bude hodne moc tezke.. Na r1 nepocitejte ze se momentalne dostanete a na R2 by kazdy z vas musel ukazat 100%znalost classy.

Ke classam co hrajete: WW monk ano(raighen), Warrior a mage opravdu ne ..(je toho moc) (Wissox). cili jsem pro rank FoF a ne raider (jestli tu znate nekoho z decapite : matracak,devka,rebel,tuger etc.) ale prosimte ne warr ani mage.
Mas panel naboru v levo na webu tak se rozhodni podle toho..

Wissox
Nevím jestli jsem se špatně vyjádřil, ale
O raidy zájem nyní nemáme
mi přijde docela jasné Hehe. Nechci k vám kvůli raidům, ale kvůli přátelům. Proto si nehodlám ani měnit maina. Pokud s tím je ale problém, nevadí. Smile

Hrobasik
Dobre to jsem nak prehlidl tim padem jsem pro FOF Wink i tak

Wissox
Děkuju Smile

Matracak
pro HeheAaarghRoflCool

Krvavadevka
i kdyby chtěli raidovat tak by se místo našlo, protože konrétně wissox je jedne z TOP mágů a dovolím is říct že classu ovládá dokonce líp než pár lidí z main raidu=) prostě TOP

Eolen
FoF

Ankheg
fof

Waldeyer
fof

Ketra
Přijatá dvojice na FoF - lock

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'tfcofi'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionM165w_online'
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 0

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 5,265
· Nejnovější člen: Dresscigide
Shoutbox
Musíte být přihlášeni pro odeslání zpráv.

JustfunEmova 14-12-2019 10:02
Write My Paper - EssayErudite.com Looking for an expert to write my paper for you? You are at the right place. Providing superior writing ser

Donaldswows 14-12-2019 06:03
unethost無限空間虛擬主機 技術分享部落格 http://blog.unethost.com/

Wilburnwrots 14-12-2019 03:45

Wilburnwrots 14-12-2019 01:34

TylarGAM 13-12-2019 10:26
Essay Writing Service - EssayErudite.com Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7. Apart from many other wri

Timothyexony 13-12-2019 10:19
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic

DonaldEligh 13-12-2019 03:19
XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

EmmittOxima 13-12-2019 01:39
日本片商合法授權 極道光碟屋 台中AV女優光碟店 日本片商合法授權 – AV女優光碟.名器專賣(未滿18歲禁止) http://avgood-store.com/

MichaelBuh 12-12-2019 20:43
【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-18
0B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專
營教學麥克風及教學擴音器 https://mic-

Timothyexony 12-12-2019 06:52
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic