Nick: Anmathea
Class: Priest
Rasa: Blood elf
Profese: Zatím žádné neboť jsem lvl 10, hraju od včerejšího večera, ale asi potom zase herbal a alchemy plus sekundární profky všechny.
Main zaměření a úroveň equipu: Zatím jsem shadow a asi i primárně u toho zůstanu, úroveň equipu si myslím je na lvl 10 zbytečné psát
Off zaměření a úroveň equipu: Off zaměření později pojedu asi holy tak jako kdysy na twinu, možná zkusím i disco, uvidím co se mi více zalíbí
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: Zkušenosti nějaké mám ale naposledy jsem wowko hrávala na twinstaru s datadiskem wotlk, dost jsem toho zapomněla a nové datadisky neznám vůbec ale přítel (twinstar Dinra nyní BLoodsacred ) je taková moje pomoc na skypu
Screen UI: Podle mého zbytečné, zatím žádné addony nic nemám, takže jedu na základním wow nastavení.
Link na armory: http://eu.battle....hea/simple
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: Twinstar TFC a neodešla jsem, jen jsem přestala hrát, jednak nějakou dobu nebyl internet a poté přišel datadisk cataclysm a ten starej křáp počítač už by to nerozdejchal
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Proč TFC je celkem jasné, byla jsem snad jenom v guildě TFC na twinstaru a prostě tu znám pár lidí a oni znají mě, tedy snad si mě pamatují, už je to přeci jenom nějaký ten pátek co jsem nehrála ani na tom twinstaru. Nabídnout mohu zatím snad jenom pokec, každodenní hraní, později snad pomoc ať už co se týká hry nebo profesí.
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: Počítač mi dal mladej když si teď koupil novej, utáhne wowko v pohodě a net by měl být kvalitní i stabilní, více toho po mě nechtějte, v tomhle se moc nevyznám
Další: Začala jsem hrát včera večer, takže toho moc naexpeno nemám, a zatím si to opět všechno osahavám a zjištuji jak to celé funguje opět, mějte se mnou trpělivost prosím
Doufám že si mě pár lidí pamatuje a aspoň se kladně vyjádří k přihlášce, celkem moc ráda bych opět byla součástí TFC
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic