Profese: zatím alchemy, ale s WoD dodělám další profesi s nejvetší pravděpodobností Ench
Main zaměření a úroveň equipu: mojím hlavním zaměřením je Shadow Priest kterého hraji už 6 let co wow hraji převážně Wotlk. moje úroveň Equipu je teď na 610ilvl a každým dnem se snažím ho zlepšit.
Off zaměření a úroveň equipu: je disco. bohužel s Equipem na tento spec to není slavné snažím se Mainovat Shadow spec a na tento nezbývá tolik času, ale snažím se co se dá abych s tímto off specem mohl sekundovat mainu.
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: jak už jsem psal wow hraji přibližně 6 let. wow znám celkem obstojně hraji převážně PVE takže rád se učím nové taktiky.jsem v tomto ohledu dost učenlivý a rád příjmám nové výzvy ohledně progressu.
Link na armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Durexx/simple
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: moje bývalá guilda byla divine wrath a důvod odchodu z ní je ta, že se chci zas nějak posunout ve svém progressu v této hře. Do Divine Wrath mě dal inv kamarád ze začatku co jsem tu začal hrát.
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: tohle je otázka, která je vždy si myslím nejvíce zajímavá a je to celkem jednoduché odpověďet, jak jsempsal je to o tom, že bych se chtěl posunout zas o kus dále a dostat se do kolektivu slušných a rozumných lidí a ne tvz. kidů, které tu hru kazí.(nic proti mladým hráčům) a taky bych chtěl do TFC, kvůli dvoum dobrým známým se kterými jsem už ve světe wow něco zažil a je to Hrobasik a karthus(alias Wyusobaddude)
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu:
- můj herní stroj jede na procesoru Intel(R) Core(TM) i5-3550 CPU @ 3,30GHz s RAM pamětí 12GB a 4 jadrovým procesorem.
-mojí grafiku mi obstarává grafická karta NVIDIA GeForce GTX 650 Ti.
s těmito komponenty nemám problém rozjet jakoukoliv hru na plné detaily bez lagů. viz wow na plné detaily a i ve chvilvkách velké náročnosti na grafiku mam okolo 60 FPS.
- ohledně připojení k internetu též si myslím není sebemenší problém.
-Internet mi jede upload 16mb/s a download 2mb/s s latenci okolo 10ms. takže na to abych mohl hrát bez výpadku to bohatě stačí.
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic