Kratko z realu : Volam sa Peter,mam 31 rokov stvorrocnu dceru,pracujem ako programator CNC strojov,bavi ma futbal,rad si zahram popri wowku este starcraft,fifu a podobne nezmysli V podstate uplne normalny clovek snad uz aj z nejakym tym rozumom v tom veku
Skusenosti z raidovanim : Pokusal som sa zabit vsetko na vsetky sposoby v realnom case bez nerfov,vid Feats of Strenght respektive datumy jednotlivych HC killov danych encounterov. Zacal som hrat wow ked bol ulduar/ToC o com svedcia pocty killov a ich datumy. Mam zazity dost dlhodoby HC progress aj 5 dni v tyzdni a nemam s tym najmensi problem
Predchadzajuce Guildy : Guilda TNT kde som odprogressoval v podstate pod vedenim Pupicka TOGC 25 (rozpad)
Dalej gulda PHGP (taktiez rozpad)
Dlhsi cas som si ICC (uspesne) skladal sam z pugu.Mal som asi 2 mesiace staly pug kde sme zabili viac ako vtedy niektore guildy.
Po nazberani eqipu som sa rozhodol ist do FUNKY DUDES
FUNKY DUDES : prijemny kolektiv(ak to BLUDDY budes citat nazov GUMIK na profesorovi pouzivam stale Very Happy),pohodovy ludia,len som mal po urcitej dobe ked nam odisiel GM a raidy sa zastavili pred branou pokorenia PROFESORA na HC,ze chcem nieco viac tak som sa rozhodol podat si prihlasku do guildy STONES.
STONES : Veril som,ze ak sa tam stretneme kvalitny ludia (aj cez nepriazen a nazory polky serveru ze sa STONES rozpada) a predpokladal som spravne co sme potvrdili 2 nd killom LK na servery.Na raidoch som bol pravidelne,95 percent v jadre co chodilo nonstop.Za vela tej guilde dakujem,vela som sa tam naucil.
Prisiel nam CATACLYSM progress bol silny,1 na realme nejake world killy do 50 ho miesta...pod naporom tvrdej prace sa ale bohuzial guilda rozpadla
PARADOX : Vlastne som tam odprogressoval DS bez nerfu potom nejak nebol cas koli praci a rodinnym zalezitostiam,kde som NAPISAL OSPRAVEDLNENKU NA FORUM,ze nebudem moct chvilu naplno raidovat a dostal som po roku posobenia KICK s tym ze neraidujem (no comment)
TANGLED WIRE : Super ludia,super killy,vela hracov prestalo z nicoho nic hrat a kvalita isla rapidne dolu,az sa nakoniec guilda rozpadla. Kedze som aj ja mal v tom case toho strasne vela co sa tyka prace,stahoval som sa,riesil kopec sukromnych veci ohladom dcery,tak som tiez svet WoW na chvilu opustil Respektive som nehral PRESNE ROK
Po navrate do sveta wow som si zabil SOO 14/14 HC s pugom a momentalne hladam guildu na progress WOD.
Nieco k ALTOM : Altov ktorych som aktivne hral ked som mal vela casu( cez 400 dni played ) cize asi za cias Dragon soulo bolo 7 a zo vsetkymi som to zabil na HC niekolkokrat. Boli to Tanci,healy aj dpska,v podstate som HC vtedy raidoval A ZABIJAL zo vsetkym co existuje Momentalne na 90 lvl mam: PROT paladin,RESTO druid,RESTO shaman,Hunter,MAGE,PRIEST holy,Dk,LOCK,MONK
Raid time : Absolutne neriesim raid time pracujem na jednu smenu od 6:00 do 15:00 takze no problem
Pocitac/pripojenie : Pocitac plne vyhovuje nejake stvorjadro 2GB graficka karta,6gb RAm,nemyslim si,ze tato vec je dolezita,vsetko slape ako ma Aj tak mam detaily stiahnute,nemam rad diskoteku na raide,ked tam 25 blaznov odpali vsetko co maju v spellbooku
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic