Zkušenost s wow/aktuálním contentem: Hmmm zkušenosti s wow... táhnou se už mnoho let zpátky, kdy jsem začínal na jednom world free serveru, už si nepamatuji název, jenom vím, že ho blizzard nechal soudně uzavřít,
dále hodně let na mystiq - tbc,wotlk, kde jsem působil v té době nejlepší guildě SSSB jako CL hunterů, potom kdy mystiq upadal na ruzných serverech a na konci na twinstaru, kde jsem byl v různých guildách a progresoval jak se dá.
Všechno s dlouhýma přestávka, hodně jsem cestoval tak nebyl čas. Teď k současnosti... na ofíííku jsem chvilku. Vyexpil jsem 2 chary, prošel si nějaké instance, bg atd... a když jsem zjistil, že bude nový datáč usoudil, že nemá cenu
se nějak moc snažit když bude zase skoro vše od znova Progresnul jsem celé tbc a wotlkm, bohužel cata jsem vynechal a pandárie taky nic moc.
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: Různé poloprázdné a expící guildy, nic moc, Takže nepodstatná věc.
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Abych pravdu řekl, jsem ten typ člověka, který neočekává nic bez nějaké zásluhy nebo práce Spíš co hledám a to guildu se super kolektivem, která pořádá i nějaké ty srázky.
Když už si tu hru platím a chtěl bych u ní strávit nějaký ten čas, tak ať to stojí za to a co si budem povídat bez dobré guildy to nejde a kdy jindy začít než při novém datáči s čístým štítem ). Nabídnout můžu svůj čas, nějaké ty zkušenosti,
ikdyž jsou tam po dlouhé pauze nějaké mezery ))
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: i7 gtx 780 8gm r fps cca50-80, internet 15mb zhruba
Jinak, jmenuji se Patrik. Bydlím na vesničce na Jižní Moravě, pracuji jako provozní elektrikář v automobilovém průmyslu, je mi 23let. Moje záliby jsou ... ha v první řadě asi ženy, ty miluji a čekám kdy mě to bláznovství přejde dále různé,
ne moc namáhavé sporty kamarádi, zajímám se o různé elektronické zařízení a rád je opravuji. Asi nemá cenu už více vypisovat, kdo bude chtít tak se stejnak zeptá, jestli mě přijmete, budu rád, když ne, tak to pochopím a zlobit se nebudu ,
ale když tak přemýšlím, nesnáším vypisování přihlášek a další bych už asi nepsal, takže nasraný budu, Čaute
neviem, sucasny content 0, comu odpoveda aj chybajuci link na armory, co chapem, kedze sa nemas s cim chvalit, ale fakt je ze s huntrom nemas prejdene ani lfr, co uz dali aj moje 2 deti, odkedy maju 90-ky - iba ak by si tu mal kamarata
- mozno v buducnosti, ked budes mat ako preukazat skusenosti
proti musel sem si te vygoglovat aktualni content ani na lfr dole. Ilvl 459 nevidim zadny duvod te prijmout hodne stestí jinde.
velke minus za (a když jsem zjistil, že bude nový datáč usoudil, že nemá cenu
se nějak moc snažit když bude zase skoro vše od znova ) v datadisku se snazit taky nebudes?
Upravil/a Ankheg dne 12-11-2014 12:10
Taky jsem proti, působíš jako sympaťák, což by bylo velké plus ale už nejsme guilda, která bere neznámé lidi jen na základě pěkné přihlášky.
Věřím, že bys mohl být přínosem, takže až získáš více prokazatelných zkušeností na ofi, určitě to můžeš zkusit znovu.
Bohužel v této situaci si nemáme navzájem co nabídnout..
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic