Navigace
Nábor
Tank DPS - Melee DPS - Ranged Healer
Death Knight 11
Druid 1110
Hunter 0
Mage 0
Monk 111
Paladin 111
Priest 11
Rogue 0
Shaman 111
Warlock 1
Warrior 00
Progress
WoW Guild Rankings
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Mizar příhláška :)))
Mizar
Nick: Mizar

Class: Hunter, druid

Profese: min/skin

Main zaměření : Hunter. dps Smile , druid heal

Zkušenost s wow/aktuálním contentem: Hmmm zkušenosti s wow... táhnou se už mnoho let zpátky, kdy jsem začínal na jednom world free serveru, už si nepamatuji název, jenom vím, že ho blizzard nechal soudně uzavřít,
dále hodně let na mystiq - tbc,wotlk, kde jsem působil v té době nejlepší guildě SSSB jako CL hunterů, potom kdy mystiq upadal na ruzných serverech a na konci na twinstaru, kde jsem byl v různých guildách a progresoval jak se dá.
Všechno s dlouhýma přestávka, hodně jsem cestoval tak nebyl čas. Teď k současnosti... na ofíííku jsem chvilku. Vyexpil jsem 2 chary, prošel si nějaké instance, bg atd... a když jsem zjistil, že bude nový datáč usoudil, že nemá cenu
se nějak moc snažit když bude zase skoro vše od znova Hehe Progresnul jsem celé tbc a wotlkm, bohužel cata jsem vynechal a pandárie taky nic moc.

Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: Různé poloprázdné a expící guildy, nic moc, Takže nepodstatná věc.

Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Abych pravdu řekl, jsem ten typ člověka, který neočekává nic bez nějaké zásluhy nebo práce Smile Spíš co hledám a to guildu se super kolektivem, která pořádá i nějaké ty srázky.
Když už si tu hru platím a chtěl bych u ní strávit nějaký ten čas, tak ať to stojí za to a co si budem povídat bez dobré guildy to nejde a kdy jindy začít než při novém datáči s čístým štítem Smile). Nabídnout můžu svůj čas, nějaké ty zkušenosti,
ikdyž jsou tam po dlouhé pauze nějaké mezery Smile))

Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: i7 gtx 780 8gm r fps cca50-80, internet 15mb zhruba

Jinak, jmenuji se Patrik. Bydlím na vesničce na Jižní Moravě, pracuji jako provozní elektrikář v automobilovém průmyslu, je mi 23let. Moje záliby jsou ... ha v první řadě asi ženy, ty miluji a čekám kdy mě to bláznovství přejde Hehe dále různé,
ne moc namáhavé sporty Hehe kamarádi, zajímám se o různé elektronické zařízení a rád je opravuji. Asi nemá cenu už více vypisovat, kdo bude chtít tak se stejnak zeptá, jestli mě přijmete, budu rád, když ne, tak to pochopím a zlobit se nebudu ,
ale když tak přemýšlím, nesnáším vypisování přihlášek a další bych už asi nepsal, takže nasraný budu, Čaute Hehe Smile

Indes
Jak se ta vesnice jmenuje.

Feddrah
neviem, sucasny content 0, comu odpoveda aj chybajuci link na armory, co chapem, kedze sa nemas s cim chvalit, ale fakt je ze s huntrom nemas prejdene ani lfr, co uz dali aj moje 2 deti, odkedy maju 90-ky - iba ak by si tu mal kamarata
- mozno v buducnosti, ked budes mat ako preukazat skusenosti Wink

Ankheg
proti musel sem si te vygoglovat aktualni content ani na lfr dole. Ilvl 459 nevidim zadny duvod te prijmout hodne stestí jinde.

velke minus za (a když jsem zjistil, že bude nový datáč usoudil, že nemá cenu
se nějak moc snažit když bude zase skoro vše od znova ) v datadisku se snazit taky nebudes?
Upravil/a Ankheg dne 12-11-2014 12:10

Carney
Taky jsem proti, působíš jako sympaťák, což by bylo velké plus ale už nejsme guilda, která bere neznámé lidi jen na základě pěkné přihlášky.
Věřím, že bys mohl být přínosem, takže až získáš více prokazatelných zkušeností na ofi, určitě to můžeš zkusit znovu.
Bohužel v této situaci si nemáme navzájem co nabídnout..

Hrobasik
Proti

Waldeyer
proti

Eolen
Jak je již zmíněno výše, potřebujeme nějaký OldSpice, tzv. důkaz místo slibů.

Blackrebel
Proti

Ketra
Bohužel pro tebe je to jednoznačné proti - nepřijat - lock

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'tfcofi'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionM165w_online'
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 0

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 5,265
· Nejnovější člen: Dresscigide
Shoutbox
Musíte být přihlášeni pro odeslání zpráv.

JustfunEmova 14-12-2019 10:02
Write My Paper - EssayErudite.com Looking for an expert to write my paper for you? You are at the right place. Providing superior writing ser

Donaldswows 14-12-2019 06:03
unethost無限空間虛擬主機 技術分享部落格 http://blog.unethost.com/

Wilburnwrots 14-12-2019 03:45

Wilburnwrots 14-12-2019 01:34

TylarGAM 13-12-2019 10:26
Essay Writing Service - EssayErudite.com Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7. Apart from many other wri

Timothyexony 13-12-2019 10:19
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic

DonaldEligh 13-12-2019 03:19
XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

EmmittOxima 13-12-2019 01:39
日本片商合法授權 極道光碟屋 台中AV女優光碟店 日本片商合法授權 – AV女優光碟.名器專賣(未滿18歲禁止) http://avgood-store.com/

MichaelBuh 12-12-2019 20:43
【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-18
0B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專
營教學麥克風及教學擴音器 https://mic-

Timothyexony 12-12-2019 06:52
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic