Nick: Somcarovna Class: DK Profese: Mining + Blacksmithing Main zaměření a úroveň equipu: Frost - 547 ilvl Off zaměření a úroveň equipu: nejake veci na tankovanie sa najdu, ale nic za zmienku
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: WoW hram priblizne 6 rokov. Vacsina casu freecka, na offi zhruba 4 mesiace. Screen UI:LINK Link na armory:LINK Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: T h e B e s t - uplne inactive, online som sam Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Mam u vas znamych, Goodnewz, Wokzen, Lithos ktory mi poskytli slusne referencie. Ocakavam kvalitne, pohodove, ale aj zabavne raidy, srandu a vsetko to co dobra guildy vie ponuknut.
Herní stroj: v skratke - 4jadro, 4gb ram, GTX 460 rychlost připojení k internetu:LINK fps v raidu: zalezi aky figth ze, ale tak 40-50 fps priemer
Nieco o mne: Nejak v skratke, ako som pisal wow uz hram asi 6 rokov. Zacinal som na freeckach, kde som posobil v top guildach.
Wotlk - tu som prakticky zacal svoju "karieru". Hraval som na servery Anathema, kde som nazbieral vela skusenosti, posobil som tu v najlepsich guildach, neskor aj ako GM. Po neskutocne dlhom farmeni tohto contentu,a prejdeni ho od hora az dole sme s par chalanmi presli na ice wow (cata), kde sme sa po equipnuti, behom pomerne kratkej chvile dostali medzi najlepsich. Odproggresovali sme vsetko co nam server mohol ponuknut, teraz cakame na DS. Kedze som mal par znamych aj offi, a chcel som si uzit raidy a fungujuce classy na 100% tak som sa rozhodol prejst na offi. Samozrejme si chcem naplno uzit WoD, ktory som tak okrajovo skusil kedze mi prisla beta :troll:, ale hrat to sam nie je ono.
Dakujem za precitanie,
snad vas to zaujme
s pozdravom Somcarovny/a
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic