Nick: Boniq
Class: Priest - Shadow / Disco
Profese: Alchemy + Herbalism. Obidve full skill
Main zaměření a úroveň equipu: Shadow - eq zložený predovšetkým z PVP pridefull itemov. Nebol som v PVE guilde a ten pridefull eq vyjde lepšie ako LFR eq.
Ako bolo poznamenané na 22% hitu - je to pri full PVP kvoli reforgnutemu spiritu. Pri eq, ktorý nosím na LFR mam hit okolo 14,7% (ano mierne pod cap).
Off zaměření a úroveň equipu: Disco - eq na rovnakej úrovni.
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: Začal by som s aktuálnym contentom - prejdené to mám bohužial iba na LFR, čo by som nepovažoval moc za smerodajné. Síce je pravda, že s aktuálnym contentom nemám skúsenosti aké by som chcel a potreboval, ale prešiel som si progressom vanilly, tbc, wotlku ako aj cataclysmu, čiže určite by som nepovedal, že skúsenosti nemám žiadne.
S WoW som začínal na patchi 1.4 ak si dobre pamatám. Väčšinu času som hrával na TS (KoD,Exalted, Ordo ...)
Screen UI: Screen je mimo raid (combat). Používam základné blizz UI + DBM, Grid, ForteXorsist na CD + dotky.
Link na armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Boniq/simple
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: Cryogenic. Prevažne kvôli gperkom počas expenia.
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Tak TFC. Kedže som ľudí z TFC stretával roky na TS a nemal nikdy žiadny problém, o hernej úrovni snáď nie je nutné ani hovoriť - vždy top na aktuálnom contente tak som si povedal prečo to neskúsiť na nový datadisk. Navyše raid time mi väčšinou vyhovuje (ut+št).
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: Lenovo T530, Intel i7, 8GB RAM, Intel HD graphics (slabina), 128GB SSD - 20Mbit/s
Upravil/a Bonita dne 13-10-2014 23:38
Je tam tak nějak vše co by mělo ten link na Ui, by jsi mohl hodit i tak dají se z toho vyčíst neuvěřitelné věci.Jinak mohl by si do toho vložit víc práce, je to taková prvotní vizitka viz. přihláška asi 5min před tebou za me zatím N/A nechám to na vedení
Jestli tu máš kamarády, tak maximálně FoF. 22% hitu, žádné reforge, žádné zkušenosti, žádný gear. Ačkoliv to za dva dny nebude důležité, vidím jak ses o svou postavu staral doteď.
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic