Přeji pěkné nedělní odpoledne ,
jmenuji se Patrk , je mi 18 let a pocházim z Letovic, které leží asi 50 km jižně od Brna, co se wow týče tk to hraji asi 8 let při čemž z 99% na free serverech . Na ofi hraju asi měsíc díky známemu který mi řekl o tom RaF systemu , já ačkoliv nerad tk jsem si založil alíka protože on hral za ali , bohužel ale týden po vyexpení prodal acc a protože on byl důvod proč hraji za ali tak jsem se rozhodl začít expit char u hordy.
Asi si říkate jak jsem přišel na vaši guildu , proč chci k vám , no důvod je takový že asi před 2ma lety kdy jsem hrával na twinstaru (za hordu , býval jsem v 1 z hordackych top guild Hell Drivers) tak jsem pravidelně potkával v Dala bance hráče Tinuviel , věděl jsem že TFC je top ali guilda a ten nick jsem si nahodou zapamatoval , ted z5 k věci ale , no věděl jsem že u hordy na DT hraje jedna moje známá nebo spíš zjistil jsem že už nehraje , snažil jsem se najít její nick přes armory když v tom jsem tam uviděl někoho z TFC, si říkám že mají název stejný jako guilda z twinstaru , tak jsem rozklinul na armory a tam uviděl nick Tinuviel a tak mi to nějak začalo docházet.
Moje zkušenosti s wow , no jak jsem již uvedl tak wow hraji asi 8 let při čemž asi 4 roky druida , zkušenost s aktualním contentem mám jen lfr a flex většinou v 12-15 lidech.
Vzhledem k tomu že nemám 90 lvl (mám teda boost z wod ale ten se chystám použít až na lvlu 60) a blíží se nový datadisk tk momentálně vaší guildě nemůžů být žádným extra přínosem tkže asi na FoF rank, na WoD bych ale byl aktivní sova nebo resto drood dle potřeby.
Nějaký ten screen z UI bych vám rád poslal ale momentálně hraji na firemním nb který má to nejlepší za sebou (PC mám v opravně) wow sice rozjede bez problemu ale addony jsou na něj moc top takže hraji s blizzard UI.
Upravil/a Yologirl dne 12-10-2014 19:33
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic