Som Tuger a uz asi 5 rokov s prestávkami (práve po jednej) hram WoW na DT. Svoju "kariéru" som začal ako DK za éry ICC, z ktorého som switchol na Druida a 3 roky som tankoval aj healoval zaň. S hraním DK by som chcel pokračovať a expiť ho vo WoD ako prvú postavu. Profesie má Alchemy/Engineering. DPS 516 ILvl.
Kedy a čo som robil:
ICC:
heal 10HC
Raid leader
BD/BOT/TOFW:
Heal/dps 10N
FL/DS:
heal/DPS (FL 6/7HC) (DS 7/8HC)
Raid leader
MoP:
Tank
ToT:
inactive
SoO:
Main tank
Raid Leader
Guild Master
6/14HC
UI mam momentálne BlizzUI, preinštalovaný Windows a nezálohované dáta, takže pridávam niečo staršieho: http://postimg.or...6r3k5amzx/
Bývalá guilda bola Decapitate. Dôvodom odchodu bolo sťahovanie a iné Real Life problémy.
Prečo práve TFC? Hlavným dôvodom je, že sa ku vám presunulo, veľa ľudí, ktorých z WoW poznám. Budem úprimný, druhý z dôvodov je, že by som si chcel zaobstarať eq aby sa ľahšie levelilo a mohol fungovať ako plnohodnotný člen za WoD. Dúfam, že oceníte úprimnosť
Veľkosť bot: 46
Niečo o mne in RL:
Mám 20 roko a volám sa Peter. Momentálne študujem ekonómiu s manažmentom v UK. Považujem sa za kľudnú osobnosť, som mierne sarkastický. Rád trávim voľný čas pri hrách. Niekto tvrdí, že nemám život lebo mám 12x90lvl vo WoW, ale who cares.
Dúfam, že som vás svojím spôsobom zaujal a privítate ma vo svojich radoch.
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic