Davins, lvl 90, Enhancement Shaman
|
|
Davins |
Přidané 18-09-2014 23:58
|
Stydlín
Příspěvek: 5
Založený: 18.09.2014
|
Nick: Davins
Class: Shaman
Profesie: Alchemy(Transmute Master), Herbalism(do mesiaca, najneskor na wodko zmenené na engi)
Main spec aj off spec: Enhancement, 567 ilvl
Skúsenosti/Aktuálny content: Hrajem síce odkedy vyšiel Ulduar ale za wotlku som videl akurát prve krídlo ICC a ToC na normal.
Cata som odignoroval z veľkej časti.
V MoP som sa snažil na začiatku raidovať ale to som len išiel od jednej podradnej guildy do druhej.
Mal som pauzu do ToTka kedy som začal zase hrať a vtedy som si našiel guildu s ktorou som bol schopný vyčistiť normal a pokusiť sa o HC.
Keď vyšiel Siege tak naša guilda bola pripravená sa do toho pustiť ale trvalo nám skoro 3 mesiace kým sme došli po Klaxxi normal. Pomedzi to som mal už relatívne vysoký rank v guilde a ja som bol vlastne raid leader progress grupy na SoO.
SoO normal mam celý dole a pár bossov som skúšal na HC ale neuspešne s Pugmi
Screen UI:https://www.dropbox.com/s/wt9o4mw3wvcxsbq/WoWScrnShot_091814_230623.jpg?dl=0
som začal prerábať svoje UI pred nedávnom nech je čo najminimalistickejšie a nech vidím len to podstatné, je z veľkej časti hotové až na pár WeakAuras stringy
Armory:http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Davins/simple
Momentálne som v Zil Nok Regas a môj dôvod pre odchod je rozpad starej raid grupy, odchod veľa ľudí ktorých som mal rád, a celkovo znižujúca sa úroveň Guildy.
Prečo práve táto Guilda? Ako prvé čo ma zaujalo bol recruit v chate . Ale tak počul som veľa dobrého o tejto guilde a aj pár ľudí mi ju poradilo, taktiež tu mám kamoša (čau Ankheg ) a celkovo chcem guildu ktorá sa nebude vyhovárať a vymýšľať dôvody prečo neprogressovať. Mám veľké ambície tak verím že budem schopný aspoň niektoré z nich u vás naplniť.
Logy: bohužial som bol schopný vyhrabať iba tento rok starý log ale neviem či bude mať nejaký význam http://www.worldoflogs.com/reports/4hg28s7mwpu2mek2/
Drobnosti nakoniec čo? pripojenie mám síce pomalšie ale stabilné a zvláda všetko čo je potrebné(občasný výpadok možno ale to je zriedkavé )
mašinu už mám postaršiu(okolo 6 rokov) ale stále dokážem udržať hráteľné množstvo FPS aj v 25ke ale veci ako fraps a pod. veľmi nečakajte odomňa
Ešte by som mohol asi dodať niečo o sebe nakoniec. Volám sa Dávid, mám 19 rokov, som dosť spoločenský a nemám problem komunikovať na TS alebo iných platformách. Konfliktom a guild drame sa snažím vyhýbať veľkým oblukom. Ale aby som nehovoril len pekné veci, poviem teraz na rovinu že škola/práca a priateľka sú mi dôležitejšie než raid avšak čo som pozeral vaše raidovacie dni tak dochádzka by nemala byť problém.
PS: za gramatické chyby sa ospravedlňujem, prihlášku som písal neskoro večer v horúčkach |
|
|
|
Tinu |
Přidané 19-09-2014 00:43
|
Kecal
Příspěvek: 151
Založený: 12.12.2013
|
Počítám, že tohle je ten enha o kterým mluvil nedávno. Každopádně přihláška solidní, jak to bude s místem v raidu si úplně nedokážu představit, ale zase nevypadáš jako někdo kdo by skočil z okna, když se nedostane na raid a lidi co se snaží si místo vždycky najdou. Jen abys nebyl jak Girisha... ten moc pozitivně neodešel
Klidně pro |
|
|
|
Sakratus |
Přidané 19-09-2014 01:18
|
Kecal
Příspěvek: 171
Založený: 09.12.2013
|
ja jsem za cement se bude hodit kdyz my jsme na to hodili bobek
[img]http://2imgs.com/2i/i/53fe7231/51b115e1522577866c32ce334f3b2836/bfff5872a1.f.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
Asuna |
Přidané 19-09-2014 04:42
|
Kecal
Příspěvek: 122
Založený: 08.12.2013
|
Pro |
|
|
|
Ankheg |
Přidané 19-09-2014 06:23
|
Kecal
Příspěvek: 183
Založený: 06.04.2014
|
pro v byvale gilde byl davins a ja tahouny gildy(oba sme tam byli raid leaderi nez to tam slo do kopru ) a myslim ze kdyz sakratus a crazy swichly na jine chary tak by bylo fajn mit jedno enhace v raidu :-) |
|
|
|
Hrobasik |
Přidané 19-09-2014 09:13
|
Mudrc
Příspěvek: 247
Založený: 24.06.2014
|
Proc ne stejne ty itemy kazdej dissuje na enha |
|
|
|
Ketra |
Přidané 19-09-2014 10:20
|
Mudrc
Příspěvek: 406
Založený: 08.12.2013
|
Přihláška dobrá a návrhy na přijetí jsou, vlastně jdeš i za kámošem? co se zaručil ( Ankheg). Ukážeš co v tobě je a jak "zapadneš"...
Přijat, napiš si in game - lock |
|
|