Nick: Czupqa
Class: Mage
Profese: Tailoring, Jawelcrafting (na altech Herb, Alch, Min, Bs, Eng, Ench)
Main zaměření a úroveň equipu: Frost, 584il
Off zaměření a úroveň equipu: off mám na PvP, Fire 550il
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: S WoW jsem začal na patchi 1.12.1 na freečku. Na ofiku hraji od Cata a raiduji od Firelands. V SoO mám exp 11/14hc 10man... víc na konci přihlášky
Screen UI: http://postimg.org/image/h77eh4onx/
Link na armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Czupqa/simple
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: Původní guilda byla Archaic Sun, tak se začátkem roku rozpadla. Od té doby jsem na volné noze, ve své guildě
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Proč TFC? Podle WoWProgressu jste guilda která umí něco zabít, neraiduje 5 dní v týdnu 4 hodiny a má základu hráčů pro úspěch na WoD. Takže u Vás má šanci i člověk, který má reálný život a nesedí u WoWka 24/7.. Nabízím dmg done, aktivitu na chatu a na TSku, ochotu pomáhat a zábavu.
Odkaz na logy z vašich raidů. ve kterých jste byli: logy mám z doby Archaic Sun (víc jak půl roku staré z normalu)
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: Velká černá krabice se spoustou kabelů a monitorem, klávesnicí a myší. Phenom 3,4GHz, 4G, ATI HD5500..starej stroj, ale fps pod 40 nejdou. A net mám normální 30Mb. V práci používám ntbk Acer AspireONE hóóódně low, ale na farmení blbostí to stačí.
A pro naší Vesper velikost bot - 41
Čaute. Takže tolik k přihlášce dle vzoru. Jinak na DT hraji od Cata, raiduji od Firelands, jak jsme psal. Celou dobu jsem byl v guildě ArchaicSun, bylo tam dost lidí z freečka, kde jsem hrál dřív. DS jsme dali skoro celé na Hc, ale pak přestali hrát naši dva tanci a s příchodem pand šlo raidování do kopru. Pravidelně nám někdo chyběl, dobraní lidé neměli eq, exp... Byla to náročná doba. Trochu se to zvedlo příchodem SoO, ale i tak mě to s nimi nebavilo. Protože když se tank nechá desetkrát skopnout z věže na Galakrasovi..to je i na mě moc. Pak jsem chvíli raidoval s guildou Sentina, která se pak spojila s Absinth Power. Tak od ledna/února jsme s pár lidmi začali skládat Hc alt runy. Dopracovali jsme se na 11Hc, což s pugem není špatný výsledek. při 4h raidu týdně. Ještě jedna důležitá věc. Pracuji na směny ranní/noční/odpolední takže učast na raidech by byla taková: ranní - můžu; noční - můžu ale 21:30 jedu do práce; odpolední - končím v 22, takže nemůžu. Je to koplikace, ale myslím že s rozumnými lidmi, by nebyl problém se nějakým způsobem střídat. Závěrem bych chtěl říct, že drobné nedostatky s časem na raidy vynahradím nadšením a chutí experimentovat. Případné dotazy - ingame
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic