Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: The Fire Clan - kick za neaktivitu
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Protože je to konečně TFC bez gnomů. Jinak už vlastně nic nečekám, pochybuju že mě můžete překvapit. Snad jen kdyby se Tinu ostříhal na ježka Co nabídnout - odvoz na srazy (pokud bude auto sloužit a Strigga bude mít hluboký výstřih) a schopnost healovat IK
Odkaz na logy z vašich raidů. ve kterých jste byli: Až doexpím 15 lvl, zkusím postnout něco z dungu
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: PC je stará plečka, internet stabilní a občas se i něco pohne
A pro naší Vesper velikost bot - myslím že Zmatená zná i mé další přednosti O
Co říci - na starém fóru mě nikdo nepřespamoval a začínám lenivět, proto bych chtěl k Vám, abych si nejvyšší spamerský rank vysloužil i tu. Co se týče hry, v klidu si expím, nikam se neženu a uvidím, jak mě to chytne. Dopředu řikám, že primární pro mě bude guilda na Twinu. Nadruhou stranu, raid time se moc nekříží a když se dohrabu na top lvl a přihlásím se, tak dojdu.
Takže jen obligátní otázka na závěr: [img]http://img99.rajce.idnes.cz/d9903/8/8858/8858534_f0dc509a562b288c5b74c21246f09ee3/images/chcete_me.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Kerk dne 05-09-2014 20:55
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic