Zkušenost s wow/aktuálním contentem: Má láska k Warcraftu celkově začala vzkvétat v útlém věku, kdy jsem poprvé viděl Molten Core v podání mého staršího bratra a otce a byl jsem unešen všemi těmi barvičkami, číslíčky a řevem 40 lidí z Team Speaku .
Můj první větší úspěch přišel na serveru Mystiq.org, datadisk The Burning Crusade s guildou Genesis, se kterou jsem měl tu čest dosáhnout Realm Firstů v Tempest Keepu, Serpentshrine Caverns, Black Temple a Sunwellu. Po tom, co server začal dost upadat a spousta lidí přeběhla na Twinstar jsem nezůstal pozadu a šel také. Moje první postava tam byl Death Knight s nickem Calystho působící v guildě Lex Mortis. Bylo to v době, kdy nebylo otevřené nic dalšího než Naxxramas a Obsidian Sanctum, později Eye of Eternity. Po otevření Ulduaru se LM rozpadla a já přešel do guildy The Rest, se kterou jsem vyčistil Ulduar 10 včetně hard modů a Algalona. Asi 2 měsíce po mém příchodu do guildy se vedení rozhodlo přejít k alianci přesněji do guildy Endless Agony, ve které jsem se dlouho neohřál a dal si od WoWka delší prázdniny kvůli nedostatku času (škola, hokej, zdravotní stav).
Po pár letech blbnutí v Guild Wars 2 a League of Legends a rekreačního hraní na ofi v průběhu Cataclysmu jsem se na Twinstar vrátil, tentokrát s postavou CalysthoV2 což je warrior a fungoval jsem jako main tank celkem casual guildy The Emerald Dream, se kterou jsem potil krev u progressu Icecrown Citadely.
Po přípravách Twinstaru na příchod Cataclysmu jsem si dal od WoWka další pauzu, tentokrát jsem doufal, že definitivní.
Bohužel, nebo bohudík (?) není ani láska k ženě silnější než láska k alkoholu a milované hře a tak jsem se po ukončení dvouletého vztahu uchýlil na ofík s vidinou WoD. Po nějakých 4 měsících mám zabito až na Garroshe, který Rusko-Francouzským pugům stále odolává v normalu vše. Heroic taktiky jsem připravený ihned dostudovat.
Screen UI:
[img]https://imagizer.imageshack.us/v2/1722x969q90/902/9Q3F4X.jpg[/img] is not a valid Image.
Zbytek spellů mám schovaný, jestli to někomu vadí, omlouvám se.. jsem puntičkář Vše potřebné také nabindované, i když to není vidět.
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: Bývalá guilda byla Decapitate, do které jsem dostal invite někdy v průběhu expení a už jsem u ní zůstal s vidinou raidování. Bohužel se chlapci rozlezli všude možně (Děvka a spol k Vám) a mně tam bylo samotnému smutno, protože jsem člověk sociálně založený a tak jsem přeskočil do guildy Jina Dimenze, ve které jsem momentálně asi 3 dny.
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: TFC jsem si vybral na základě přechodu lidí z Decapitate, hlavně Děvky (údajně ho máte rádi, tak do mám zmínit ), který mi byl po včerejším rozhovoru hlavním důvodem, proč přihlášku napsat. Od guildy očekávám nějaké stabilnější raidování, položení momentálního contentu a střemhlavé vrhnutí se na Draenor . Nabídnout můžu snad jen chuť a čas raidovat, protože můj equip momentálně za moc nestojí. Dále chladnou hlavu a chuť se učit, případně pomoct s čím bude potřeba.
Něco málo z real life serveru: Jmenuji se Jakub, táhne mi na 20 let a pocházím z Karlových Varů. Věnuji se studiu se zaměřením na informační technologie ve směru hardware + programování. Do nedávna patřily mezi mé koníčky přítelkyně a hokej, ale po pár incidentech mi zbyla jen láska k hudbě (Slipknot, Korn, SOAD, Cannibal Corpse, ..); četbě (Stephen King, E.A. Poe, H.P. Lovecraft, ..); alkoholovým dýchánkům s kamarády a WoWku, na které mám konečně zase čas ^^.
Předem děkuji za přečtení a doufám v brzké (snad pozitivní) ohlasy.
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic