Nick: Skolnik
Class: Rogue
Profese: Leatherworking + Skinning (in progress:-)
Main zaměření a úroveň eq: Assassination itlvl 518
Off: Combat eq zatím neřeším
Screen UI: [img]http://screenshot.cz/BL3VB/[/img]
Link armory: http://eu.battle....k/advanced
Bývalá guilda: Za své krátké působení tady jsem za žádnou guildu aktivně nehrál, pokud nepočítám expení.
Zdravím všechny ohniváky,
Jmenuji se Michael, je mi 25 a jsem studentem medicíny. Někteří z Vás si mě můžou pamatovat z Twinu, kde jsem s TFC hrával přibližně rok pod bizarním jménem Marbulínek a na tomto serveru vystupuji pod neméně dementním nickem jako Školník a ne?! nemá to žádný hlubší smysl je to prostě kravina
Tady na ofíku hraju čistýho času zhruba půl roku a převahu té doby jsem si jen tak expil a hrál na pohodičku. Poslední měsíc mě to docela chytlo a proběhl jsem s worldem všechny raidovací instance na LFR, pobral nějaký základní eqip a znalosti taktik v SoO, ale samozřejmě nic světobornýho, prostě základ. Na flex se jen tak nedostanu se svým itlvlem 518 a LFR mam odchozený za 2 hodinky a tím de facto moje týdenní možnost nějakýho osobního progressu končí, ale i tak se po malých krůčcích sunu vpřed.
Nemohl jsem odolat nelítostnému presingu ze strany kolegy Borovky (Waldeyer), který už mě několikrát upomínal ať si podám přihlášku a tak jsem si řekl, že se o to bez větších očekávání pokusím. S něktérými jsem se na Twinu poznal i mimo TFC, se Striguš a Elenem jsme hrávali v NoRemorse a tvrdě progresovali UD no a pak jsem se přes Háčka, kterého jsem v tu dobu znal osobně, dostal právě do TFC, kde jsem si užil parádního raidování pod vedením Tinuše, Rubyse, Elího atd. Na Twinu to byla jednoznačně nejlepší guilda (alespoň pro mě určitě) s ktreou jsem si mohl zahrát a za to dík. Nikdy jsem nevynikal úplně top dmgem, ale snažil jsem se. V kvalitním a sehraným týmu TFC jsem neměl jednoduchý se prosadit, což se právě úplně nepodařilo zejména k časové náročnosti studia ačkoli mě raidování bavilo a byl jsem vděčnej za každej raid.
Koukám, že se hlásim zase s úplně špatným charem, kterej tady vůbec nehledáte, ale to se nedá nic dělat za pokus nic nedám. Jo a pro Vesper...mám 42 - 43, takže žádná hitparáda
No nic, mějte se famfárově a ať to jde pan Školník.
Doporucuju k prijeti...dela to co se mu rekne (prochazel jsem s nim SoO a takovy ty hlavni veci jsem mu ukazoval) a chytrej je prej taky a uz jsem videl jeho rozvrh a cas mit bude
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic