Jeerry
Shaman
MIN/JWC (plánuji)
ELE/ENHA (resto radši ne, každý kdo mě zažil healovat určitě ví )
Zdravím všechny. Před dvouma měsícema se mi zastesklo po WoW a tak jsem koupil battlechest s MoP a rozhodl se zkusit OFFI. Klasicky jsem vyexpil retri palu na ali (což je vlastně má jediná zkušenost s tímto contentem), ale chyběla motivace začít shánět equip, hledat důstojnou guildu a tak jsem zas na chvíli WoW odložil na druhou kolej. Vzpoměl jsem si, že spousta lidí z TS šlo na OFFI a tak jsem vás tu našel a kontaktoval ingame badnyho, který mi dal odkaz na tuto stránku.V náboru jsem si všiml, že sháníte ele shamyho a tak se chci vynasnažit co nejrychleji vyexpit, začít se učit a být platným členem raidu, což asi bude až s příchodem WoD.
Teď bych se chtěl vyjádřit k mému "zmizení" z TS. Po srazu jsem měl nějaké osobní problémy, ale hlavně jsem se styděl za mé představení na srazu a měl jsem pocit, že jsem vám to tam tak trochu pokazil, tak jsem radši nedal o sobě ani vědět a zkrátka jsem zmizel, za což bych se vám chtěl omluvit. Jinak pro info letos jsem byl v jinolicích znovu s mými přáteli a užily si jerryho celý týden
Závěrem bych chtěl ještě dodat něco o mě pro ty kteří mě neznají: Jmenuji se Jarda, za měsíc mi bude 24 let, pocházím z Kladna, pracuji v místní továrně LEGO kde vedu linku, zájmů moc není, kromě WoW hraju LoL, projedu se rád na bruslích a mám rád pivo
Tak to je asi vše co jsem měl na srdci, pokud mě nepřijmete nebudu vám to míti za zlé a pochopím to, zatím se mějte, Jeerry.
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic