Navigace
Nábor
Tank DPS - Melee DPS - Ranged Healer
Death Knight 11
Druid 1110
Hunter 0
Mage 0
Monk 111
Paladin 111
Priest 11
Rogue 0
Shaman 111
Warlock 1
Warrior 00
Progress
WoW Guild Rankings
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Dobrozrutka, Priest 90
Dobrozrutka
Nick: Dobrozrutka
Class: Priest
Profky: Alchemy a Herb 600
Main spec: Disco 540 IL
Off spec: Shadow ~530
--------------------------------------------

Skusenosti s WoW:
3-4 roky som hrával WotLK na Anthorii, kde som raidoval ToC a ICC, takže s raidovaním mám isté skúsenosti, aj s leadrovaním aj s normálnym podradným členom raidu. :) Hral som na Twinstare sezónu ToC pár mesiacou a sekol som s tým. A teraz som tu na DrakThule, kde ma doviedol môj guildovný kamoš z AA. S MoP raidami som mal zo začiatku problémy, ale po naštudovaní všetkých taktik je to lepšie. SoO flex down, normal s LFG sa moc nedá ísť, keďže je to väčšinou Wipe-Fest, ale mám 2/14 v 25 N.

Screen UI: [img]http://oi62.tinypic.com/1pwhzc.jpg[/img] is not a valid Image.

Armory: eu.battle.net/wow...tka/simple

Byvala guilda:
v mojej bývalej guilde bolo denne asi 5 ľudí on-line, nič sa nechodilo a ľudia len využívali guild perky

Prečo TFC?:
Hľadal som nejakú aktívnu PVE guildu, s ktorou by som pravidelne chodil raidy a poprípade pri prechode na WoD progresoval nové dungy a raidy. Našiel som Vás pomocou Uja Googla a zapáčilo sa mi, že ste hrali na Twinstare, kde som aj ja jeden čas pobudol.

Technické detaily: nebudem uvádzať, ale nemám problém s FPS ani s pripojením (60+ FPS, 40 ms)

Veľkosť topánok: neviem či to je len nejaká sranda alebo čo, ale nosím 41-tky :)

Niečo o mne:
Moje meno je Maroš, som z východu a skončil som 8-ročné gymko. Na výšku idem do Prahy, študovať IT. Mám 18 rokov, bavia ma športy a ovšem PC. Som nekonfliktný a myslím si že aj celkom vtipný človek, ktorý sa rád porozpráva a poradí každému kto poradiť potrebuje.

Hrobasik
Fuj healbot Hehe
Byl bych mozna i pro at se ukaze na Alt raidu a pak se uvidi.

Tinu
Proti

Ne že bych neměl problémy být pro, ale potřebuješ nabrat gear a zkušenosti s kontentem a hrou. Takže bys pro vlastní dobro měl zvolit nějakou "slabší" guildu, protože tady ti teď moc nemáme co nabídnout. Navíc další disc, který už tu jsou 3.

Takže až budeš líp připravený (třeba legendary back), tak to můžeš zkusit znova kdybys chtěl. Za mě každopádně hodně štěstí.

Ouri
Spíše pro:
Talenty Ok
Reforge Ok

jen menší mínus u toho gemování, dle mého nazoru maš moc malo Critu proto bych šel spíš do půlených gemů Int/crit Spir/crit
To samé u enchantu na legy

Ale je vidět že jsi nad tím přemýšlel nebo alespon umíš číst gude na internetu Smile

Eolen
Vcelku težké rozhodování. Gear máš sice v pořádku, ale slabý ilvl a zkušenosti s contentem žádné. Do listopadu tě nevyužijeme. Možná se u nás budou skládat alt flexy či normály, ale je tam to MOŽNÁ. Popřemýšlej, zda není lepší mít jistotu raidu ve slabší guildě, než čekat u nás, zda se alt raid vůbec půjde či ne.
Jen ještě poznámka: pevně doufám, že máš všechny heal cd nastavené přes healbot a neklikáš je. O využití samotného healbotu pro disco priesta mám také pochybnosti, ale to bude asi osobní preference každého hráče jiná.
Každopádně PRO na FoF, s tím že popřemýšlej o tom, co sem napsal výše

Dobrozrutka
Hej, na tie gemy som pozeral a už som rozmýšľal, že si ich zmením.

Ohľadom healbotu. je pre mňa jednoduchšie pravým klikom dať shield na niekoho v momente ako cez GRID targetnut a stisnúť nejaký key bind. Cez GRID som healoval na holy palachovi ale pri diskáčovi som vždy používal HealBot, skúšal som aj VuhDo ale Healbot mi sedí.

Ďalej, legendary cloack bude tipujem za par ID-čiek, takže je to len otázka času.

A nakoniec, bude natom niečo, kebyže by som chodil normálku by to bolo pre mňa lepšie, ale jednak je problém nájsť takú guildu a pozerám aj do budúcna, vydrží taká guilda, keď sa prejde na WoD. No neviem, doteraz som raidoval s LFG takže môže to ísť len ku lepšiemu. :)

Eolen
Grid se používá s addonem CLIQUE, kde si to poté nastavíš stejně jak u healbotu

Tinu
Nebo mouseover macra a blizz frame! Hehe jk je to úplně jedno jak člověk healuje v podstatě.

Carney
Uz dlouho jsem nebyl ten zlej a budu PROTI
Ne, ze by se mi prihlaska nelibila, pusobis jako sympatak jenze je tu par ale:
1) EQ - sice v ramci moznosti OK ale proste neni to na HC
2) Priest - Stabilne ted chodi Devka a Ouri, plus obcas se objevi Cucek, takze si myslim ze stav discu je asi tedka tak akorat..

Ouri
Heal bot, Grid, Vuhdo či jakykoliv mouseover je to jendno. všechno je to na Diskače na jedno brdo.

Vzhledem k tomu že 35% je Aegis 35% Atonement a zbylích 30% je 90kový talent.

Healbot se dá využít maximálně když si cheš nahodit borrowed time kvuli rychlejšímu zabublinování celého raidu prez spirit Shell. Popřípadě na Shamanech zabublinuješ hráče kterým končí Iron Prison.

Ale jak jsem řekl od začatku jsem používal healbot a neodsuzuji to ani teď.

Nakonec myslím si že i to jak se tu vyjadřuješ dává najevo že jsi rozumný člověk s mozkem. Když slíbíš že změmníš ten herbal na neco co ti momentalně aspon trošku pomuže Smile

Podle mě by se člověk s mozkem neměl odmítat.
Upravil/a Ouri dne 19-08-2014 11:10

Dobrozrutka
Dlho som rozmýšľal nad profkami pre priesta, aj keď v minulosti som mal tail a ench, teraz som si zvolil herb a alch. Mam elixir mastery a ked si nazbieram s herbom kvietky, tak mam kopu flasiek. Taktiež ku herbu je heal + haste buff čo sa zíde pri fightoch a kebyže som si spravil niečo iné, po prvé by to trvalo čas, stálo peniaze a po druhé ku alchemy by som musel kupovať herby.

Eolen
Nemyslím, že má cenu měnit profese na 3 měsíce když chodí flex/normal.

Sakratus
Protentokrat asi souhlasim s ourim, ale svoje misto na main raidu si budes muset vybit ci pockat az bude.

http://twitch.tv/sakratuslol/
Ketra
Dobrá přijat, ukážeš co v tobě je Hehe - napiš si ve hře - lock

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'tfcofi'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionM165w_online'
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 0

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 5,265
· Nejnovější člen: Dresscigide
Shoutbox
Musíte být přihlášeni pro odeslání zpráv.

JustfunEmova 14-12-2019 10:02
Write My Paper - EssayErudite.com Looking for an expert to write my paper for you? You are at the right place. Providing superior writing ser

Donaldswows 14-12-2019 06:03
unethost無限空間虛擬主機 技術分享部落格 http://blog.unethost.com/

Wilburnwrots 14-12-2019 03:45

Wilburnwrots 14-12-2019 01:34

TylarGAM 13-12-2019 10:26
Essay Writing Service - EssayErudite.com Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7. Apart from many other wri

Timothyexony 13-12-2019 10:19
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic

DonaldEligh 13-12-2019 03:19
XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

EmmittOxima 13-12-2019 01:39
日本片商合法授權 極道光碟屋 台中AV女優光碟店 日本片商合法授權 – AV女優光碟.名器專賣(未滿18歲禁止) http://avgood-store.com/

MichaelBuh 12-12-2019 20:43
【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-18
0B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專
營教學麥克風及教學擴音器 https://mic-

Timothyexony 12-12-2019 06:52
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic