Navigace
Nábor
Tank DPS - Melee DPS - Ranged Healer
Death Knight 11
Druid 1110
Hunter 0
Mage 0
Monk 111
Paladin 111
Priest 11
Rogue 0
Shaman 111
Warlock 1
Warrior 00
Progress
WoW Guild Rankings
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Archelus přihláška
Archelus
Zdravím,

rád bych se ucházel o místo v guildě. Je mi 22, jsem pracující a bydlím poblíž Zlína. Wow hraji od konce classicu, kde za svůj největší úspěch považuji kill Ragnarose, kde jsem po 15sec fightu umřel a ležel až do konce. Hehe Měsíc po té co jsem dolvlil přišel TBC a já si řekl že bych rád začal hardcore pve. Second horde clear BT, Sunwell full clear, můj main byl heal paladina a fury warrior.Ve Wotlk jsem si jako spousta lidí řekl, že bych chtěl skusit DK. Nicméně kvůly potřebám raidu jsem hrával vše co bylo potřeba, main ale zůstal DK. Za své největší úspěchy považuji achiev Immortal, který jsme získaly jako jedna z mála guild na serveru, Ironbound proto draka, kterého jsme měli jako první raid skupina za hordu, Yogg saron s 0 keepery, jako healer. ICC25 heroic cleared krome LK, na kterém jsem jako DPS leader strávil stovky hodin progressu, nicméně na samotný kill jsem byl kvůly zdravotním potížím přítomný pouze na Mumblu. HFK Sindragosa. Anub’arak v Trial of the Grand Crusader podlehl časem našim nájezdům a podařilo se nám ho dát jako Horde First Kill.. dokonce s achievementem “A Tribute to Skill“. Poté jsem byl nucen ze zdravotních důvodů přestat aktivně hrát WoW. Cataclysm jsem si jenom prošel jako casual hráč a nyní jsem se rozhodl, že se chci zase naplno začít věnovat PVE progressu, hlavně tedy ve WoD.

Býval jsem v guildě Chrocht na Thunderhornu, ale naše raid skupina se jmenovala Keepers, byla to raidskupina složená z více guild, v té době to ničemu nevadilo a všem to vyhovovalo. K mému překvapení jsem dnes zjistil, že na stránkách guildy http://www.chrocht.cz/ je stále na hlavní stránce fotka mého DK z Wotlk (flex). Starý server jsem opustil z důvodu toho, že lidi co jsem znal už nehrají, nebo jsou různě rozházení jinde, a jelikož mounti, achievy a takové věci jsou nyní cross realm, tak jsem si řekl že to skusím jinde, změna je život.

Začínám na tomhle serveru úplně od začátku, skoro nikoho tu neznám a rád bych se usadil v nějaké PVE zaměřené guildě, moje přihláška vlastně není ani tak prihláška do raidgrp, ale do guildy jako casual hráč, než dokážu dohnat gear, předvést své zkušenosti a dokázat, že můžu být dobrá posila raid grupy. Můj item lvl je 521, je to teprve 9dní co jsem na lvlu 90, ale to není momentálně ani tak důležité. http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-blade/Archelus/simple Od guildy očekávám komunikaci na úrovni dospělých lidí od kterých se třeba něco přiučím o aktuálním datadisku, ve kterém jsem zatím nováček, a snad zapojení do PVE aktivit na které bude můj gear dostatečný.

Nejsem v oblasti raidování žádný nováček a tak chápu, že nikdo tu na mě zrovna nečeká a že hunterů je momentálně všude moc. Nikam se netlačím, žádám pouze o šanci být členem kvalitní PVE komunity a vytvořit si zázemí do příchodu datadisku.

Děkuji za odpověd a v případě otázek rád odpovím na vše. Wink

S pozdravem Archelus

Hrobasik
Ahoj, nic proti tobe, vypadas vcelku jako pohodar, ALE!! Hunteru uz je v guilde hrozne moc a bojim se ze bys nemel spot na raidu, vzhledem k tomu ze lockujeme ID na garoshe, s tim ze az se da.. tak na farmu uz je tu fronta jako za komousu na banany.
Tim padem Proti
Upravil/a Hrobasik dne 01-08-2014 20:33

Ankheg
prihlaska dobra ale musim byt proti kuli aktivnimu poctu hunteru v raide

Archelus
Goodnewz napsal:

Ahoj, nic proti tobe, vypadas vcelku jako pohodar, ALE!! Hunteru uz je v guilde hrozne moc a bojim se ze bys nemel spot na raidu, vzhledem k tomu ze lockujeme ID na garoshe, s tim ze az se da.. tak na farmu uz je tu fronta jako za komousu na banany.

No uprimne to zacinam pocitovat cim dal vic, ze hunteru je vsude moc, napriklad dneska na raidu 8x hunter bylo moc i na me, abych rekl pravdu jeste uvazuji nad ele shamanem, protoze stiham v pohode gearovat i 3 chary naraz, jedine moje omezeni je momentalne save v raidech a to ze se mi zatim nepodarilo najit kvalitni grp na flex, ani v pugu. :/

Strigina
Bohužel, teď hledáme spíše lidi na okamžité zapojení do progressu a ač mě mrzí odmítat člověka, který se zdá dobrým, fronta na farmu je enormní. Proti.
Cum cecidero, surgam

Fire and water, earth and sky
Mysteries surround us, legends never die

Archelus
Cekal jsem, ze to selze na tom, ze hledate pouze lidi do okamziteho zapojeni do progressu, nicmene jak jsem jiz psal, ja od vas neocekavam zadne protahovani nebo gearovani, ja si casem gear zvednu sam, jde mi spise o to nez prijde datadisk zapadnout do nejake komunity, ktera pojede hned od zacatku rozsireni na 100%. Jsem optimista a vim ze tezko dozenu vase item levely a nebo vam budu napomocny pri soucasnem progressu, ale me bude uplne stacit poslouchat guild chat, ze ktereho se klidne i pasivne dozvim spoustu informaci, ktere v nynejsi guilde ne. Koneckoncu co ztratite tim ze budete mit v guilde o jedno jmeno navic Wink

Manhoef
Já jsem PRO. A to hned z několika důvodů. Hledáme lidi s kvalitou, a on píše, že chce raidovat v podstatě až ve WoD. Jestli je to kvalitní hráč a hunterů je dost, třeba i rád respecne a může na tom zapracovat třeba i teď. Rozhodně chceme lidi, co mají vysokou docházku, a dokážou pochopit, co mají ve fightu dělat, když něco poserou, tak se přiznají aby se to adekvátně fixlo a né, že mlčí a pak když se to snaží napravit, serou to ještě víc. A jak píše on, nic neztratíme, když ho přijmeme. Kicknout se může vždy, za to, když se odmítne kvalitně vypadající hráč můžeme udělat v podstatě chybu.

Btw., v mém případě byla vetšina lidí taky PROTI přijetí, a díky mé snaze, že jsem sem chtěl a v podstatě jsem si to vyprosil a Kashee se přimluvil tu jsem. A osobně si myslím, že to nebylo špatny, mě přijmout, protože na raidy chodím pravidelně a svoje si odehraji. Takže k čemu nám jsou aktuálně 575+ lidi, když chodi na 50% raidů a na Garroshovi se nam protočí 40 liidí třeba.

http://www.twitch.tv/manhoef23
Feddrah
suhlas s Manhoefem - mozno ako fof Wink - aj ked tym idem asi proti sebe ako hunt, ci ? Kiss -- ale je to na vedeni...

Asuna
Je skoda,ze jsi hunter, tech je vazne bohuzel momentalne az dost, ale pokud si je vedom, ze zrovna progressujem garryho a do raidu se jen tak treba nemusi dostat, tak jsem pro. Podle prihlasky se Archelus zda byt nekym, s kym bych v budoucnu rad hral.
Upravil/a Asuna dne 02-08-2014 13:17

Carney
Ja dam neutral, s lehkým bych přiklonění se k pro pro..
A to presně z toho důvodu, který napsal Manhoef, plus přihláška se mi líbí a i když není úplně podle požadovaného mustru, tak na mně udělala hezký dojem.
Nicméně na druhou stranu musíš počítat s tím, že se do raidů na aktuálním contentu asi už moc nedostaneš (a třeba jo, jeden nikdy neví Smile)

Zmatena
Pro, viz. Manhoef

Archelus
Nepocitam s tim ze dodelam tento content na heroic a vsechno s tim spojene, takze to ze se treba do raidu nedostanu vubec, me ani tak nevadi. K tomu huntrovi, ja jeste presne nevim co chci hrat jako maina, muj gear je na takove urovni ze kdyz budu chtit dostanu jakoukoli postavu na stejnou uroven gearu za tyden, takze o to nejak nejde. Jeste nejsem pevne rozhodnuty co budu hrat ve WoD, to zjistim v nasledujich tydnech.

Jak jsem psal, nikam se nejak netlacim a nepocitam s zadnym protahovanim v raidech, ale naopak myslim si ze u vas v guilde budu mit vetsi sanci slozit treba flex ,protoze kazdy ma nejake alty, nez v guilde ve ktere jsem doted. Wink

Hrobasik
Menim z proti na pro vzhledem k tomu co napsal Manhoef nic mene tu mame este alt run co dava neco na hc + full normal takze by ses mohl ukazat i tam a pak kdo vi Wink

Manhoef
Zatim si poradne rozmysli, co chces hrat, a pokud mozno to sem hlavne napis a bylo by dobre, se treba poradit a dobre si to rozmyslet, at to nemenis atd. Aby sis tu postavu mohl pripadne vyexpit a zkusit si ji a zjistit si o ni pred prichodem datadisku nejake prezbezne info.

http://www.twitch.tv/manhoef23
Ouri
PRO

Ketra
Přihlášku jsem očekávala, psali jsme si ve hře. Na vše byl upozorněn. Mám stejný názor jako tu popsal Manhoef.

Přijat na FoF, napiš si ve hře - lock

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'tfcofi'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionM165w_online'
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 0

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 5,265
· Nejnovější člen: Dresscigide
Shoutbox
Musíte být přihlášeni pro odeslání zpráv.

JustfunEmova 14-12-2019 10:02
Write My Paper - EssayErudite.com Looking for an expert to write my paper for you? You are at the right place. Providing superior writing ser

Donaldswows 14-12-2019 06:03
unethost無限空間虛擬主機 技術分享部落格 http://blog.unethost.com/

Wilburnwrots 14-12-2019 03:45

Wilburnwrots 14-12-2019 01:34

TylarGAM 13-12-2019 10:26
Essay Writing Service - EssayErudite.com Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7. Apart from many other wri

Timothyexony 13-12-2019 10:19
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic

DonaldEligh 13-12-2019 03:19
XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

EmmittOxima 13-12-2019 01:39
日本片商合法授權 極道光碟屋 台中AV女優光碟店 日本片商合法授權 – AV女優光碟.名器專賣(未滿18歲禁止) http://avgood-store.com/

MichaelBuh 12-12-2019 20:43
【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-18
0B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專
營教學麥克風及教學擴音器 https://mic-

Timothyexony 12-12-2019 06:52
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic