jen krátké info o mě. Jmenuji se Michal, jsem z Karlových Varů a je mi 29 let. Nyní se vracím do WoW po půl roce, neboť jsem změnil zaměstnaní a teď mám pracovní dobu takovou, že můžu v pohodě raidovat. PC v pohodě stíhá 25-man raidy, co se týče komunikace (TeamSpeak, Mumble, Skype, atd. není problém). Jsem pohodový, tichý, dokáži se přizpůsobit a mám rád klasický WoW humor a progress.
Důvod odchodu z guildy:
Jak jsem již zmínil...měl jsem půlroční přestávku a tak se mnou už v guilde "The Insomnia" nepočítají a chci začít z tohoto důvodu jinde.
Proč TFC?
Koukám na chat už asi týden a TFC nabídka mě oslovila z toho důvodu, že 12/14HC sice není 10/14 (můj progress), ale je mi celkem blízko, takže to je jeden aspekt. Další věc je, že "Strigina" mi přišel(a) jako pohodový hráč, takže další dobrá vizitka a hlavně s dalším hunterem v raidu prý nebude problém, což je super . Jako poslední bych zmínil, že 25-man raidy mi vyhovují více než 10-man (větší variabilita a možnosti).
link na UI: http://ulozto.cz/x3Vkwz76/wowscrnshot-070214-185502-jpg
PC parametry + rychlost internetu:
procesor: i5-2500K @ 3.30 GHz
pamět: 8 GB
grafika: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
fps in-game: cca 100fps, záleží podle situace
WiFi 4 Mb/s
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic