Na úvod bych rovnou řekl, že jsem teď měl víc než roční pauzu, podle čehož taky vypadá můj gear a nepočítám, že bych se ještě v tomhle datadisku dostal do hlavni progressovací groupy, takže se k vám hlásím spíše na pozici „friend“ s tím, že bych se časem (klidně třeba až na Draenoru) rád zapojil do progressu. Zkrátka teď hledám guildu, se kterou bych zašel flex, případně normal alt run, abychom se poznali a abyste zjistili, jestli to má se mnou do příštího datadisku vůbec cenu.
Do vaší guildy se hlásím primárně s postavou Oomph – Holy paladin
Ale jak už jsem psal, myslím spíše do budoucna a nebyl by tedy problém podle potřeby vyexpit něco jiného.
Moje WoW historie:
Roky 2005-2007 jsem strávil na free serverech a to nikoho nezajímá, takže první tři roky máme odbytý.
Na offi jsem začal ke konci TBC jako hunter a s PvP gearem jsem tehdy s pugem zašel už ponerfované raidy, což taky není zrovna nic moc, s čím bych se mohl chlubit, ale byl to začátek.
Přišel WotLK a já se dostal do guildy Drakobijci, kde jsme poměrně rychle vyčistili celý naxxramas a OS (bez draků) ale při progressu Malygose se guilda začala rozpadat. Dal jsem si tedy cca 3 měsíce pauzu a před vydáním ToC jsem se vrátil zpět ke hraní. Vyexpil jsem DK a byl jsem přijat do tehdy začínající guildy WoW Fifth Anniversary – později přejmenované na WFA CONFEDERACY, kde jsme nakonec zvládli 4/5HC (s frost DK) než přišlo ICC, které jsme pak úspěšně (12/12HC, Holy paladin po sindragosu, LK pak s Balance druidem) pokořili jako poslední guilda na Drak'thulu, což tehdy myslím bylo 9. místo na wowprogressu.
Cataclysm jsem strávil s guildou Catarze, která raidovala 10-man a byla tvořena více méně real-life přáteli a podle toho to taky vypadalo – patch 4.1 skončil 7/13Hc (Balance druid), Firelands 6/7Hc (Holadin) a s příchodem Dragon Soulu, který se nikomu nelíbil a všichni to hráli spíš už jen z povinnosti, se guilda rozpadla (stihli jsme 1/8Hc, Feral tank). A zase jsem na nějáký čas skončil.
Pandarii jsem si pořídil cca měsíc před příchodem Throne of Thunder. Ujala se mě guilda Andílci, díky kterým mám svůj nynější gear. Potom jsem byl přes kamaráda pozván do guildy Tangled Wire, se kterou jsem zabil prvního bosse na HC, ale pak nastali v životě trable, které se bohužel neslučovali s aktivním hraním.
No a teď jsem tady...
Díky za přečtení přihlášky a jestli máte dotazy, tak se ptejte. Rád odpovím.
Prihlaska se libi,i tvuj celkem realisticky pristup k tomu jak se (ne)dostanes do raidu. Trochu me zarazi,ze stridas chary jako ponozky,ale co taky jsem toho hrala vic. Byla bych pro na zkusenou,jen nvm jak to u nas bude s altem nebo flexy,to at ti povi nekdo,kdo vi vic
Myslim, že tu neni moc co zkoušet. Zkušenosti v raidu moc velké nejsou a do raidu se taky moc nehrne. K tomu aktivní pianko pauzírování nedodá. Myslim, že by to bylo v duchu kdy Ketra ke konci měsíce uzavře ranky celkem jednoznačné. Všichni víme co je vždy úplně na konci.
Upravil/a Kasshe dne 01-07-2014 14:19
Střídání charů nemusím, ale ok stává se to. Spíš mě zaráží ty neustálý pauzy. A sám říkáš, že jsi naposledy pořádně hrál na WotLK. Obávám se, že současný TFC ti nemá co nabídnout. Nagearovat se ve flexu/normalu tady nemáš šanci, když se to prakticky nechodí a do HCčka se nedostaneš jako 3. holy pala navíc bez gearu, takže bohužel.
mě teda zajímá o jaké servery se jedná, pokud to byl Twinstar, tak po přijetí by si mi musel dát 20k goldů do pošty a pokud si měl jediný post v poděkování, tak je to 50k.
Přijde mi, jak kdyby to někteří lidi ani nečetli a reagujou jenom na armory
Na střídání class nevidím nic špatnýho, theory craft je to nejjednoduší, obvzláště pak, když je na webu tuna guide. Prostě jsem hrál, co bylo potřeba. Podle mě je to spíš velký +, když je člověk flexibilní. Guilda potřebovala healera a já měl zrovna docela dobře equiplýho alta, takhle jednoduchý to bylo...
Ohledně těch pauz: Skončil jsem, jenom když skončila guilda, protože to člověka prostě trochu demotivuje od hraní, když se to takhle podělá. A teď před tím rokem se mi to v životě malinko zkomplikovalo, s tím člověk nic nenadělá - "shit happens". Tři pauzy během skoro 6 let navíc nepovažuji za nějáké enormní číslo, zvlášť pak, když jsem tím nikomu neublížil...
Neočekával jsem okamžitý nástup do raidu. Hledal jsem guildu, která by odpovídala tomu na jaký úrovni chci hrát a čekal jsem, že když za pár měsíců končí datadisk tak už lidi taky myslí trochu dopředu
Nevadí, díky za pozornost, hodně štěstí v progressu, ať vám to všechno vyjde a mějte se fajn
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic