Zdravím guildu The Fire Clan. Moje jméno je Michal, je mi 22 let, žiju na severu Čech. Jsem ještě student. Mezi moje zájmy patří čtení, přátelé, dobrá hudba, kolo a komp. S WoW jsem začal až s příchodem Mists of Pandaria.
Hraju (snad jako ve všech hrách) Rogue (zde Combat spec.), kterou jsem si pojmenoval Ewélline (i s tím dlouhým é, do přihlašovacího jména to bohužel napsat nešlo ).
Co se týče profesí ve WoW, jedu Jewelcraft a Mining.
Main spec: Combat (561 ilvl), offspec: Assasination (i když to mám asi jen tak, abych něco měl, jsem prakticky pořád v Combatu)
Zkušenost s aktuálním contentem: 14/14 normal, 3/14 HC
Bývalá guilda: když jsem začínal, tak Champions of Horde, kde jsem byl asi půl roku - důvod odchodu: pauza od hraní (cca půl roku). Když jsem se vrátil, přidal jsem se k Immortal Outlaws. Důvod odchodu: odešlo pár "tahounů" guildy (top DSKa z guildy a posléze i samotný Guild Master, což raidování moc nepomohlo).
Proč zrovna The Fire Clan: ve Vaší guildě jsem měl kamaráda (battletag Puumas), který o Vás básnil, což mě donutilo uvažovat o změně. Když Carney včera večer nabíral lidi ve Shrině, hned jsem mu napsal. Slyšel jsem o dobrém kolektivu a herní výsledek 11/14 HC je moc fajn.
Co můžu nabídnout: nu, jelikož jsem Roguna, snažil bych se udělat na raidech nějaký to DPS. Na raidech se mnou (snad ) nikdy problémy nebyly, RL poslouchat umím a když mi někdo řekne ve zkratce co na bossech dělat, tak snad nic nepokazím. Taktiky si nastudovat sám umím (icy-veins), nicméně číst a dělat jsou dvě rozdílný věci.
Herní stroj a FPS: s tím problém nebude, hraju na docela silné mašině, takže na začátku fightu nemívám z WoW obrázkovou encyklopedii.
Net: ten by měl být snad taky v pohodě, sice teď přes prázdniny bych hrál doma, kde mám wifinu, ale s tou problém nebývá. Až začne škola, budu hrát na koleji na kabelu a když nějací chytří páni inženýři nebudou vyhazovat pojistky (už se několikrát stalo), tak mi net ani komp nespadne.
Velikost bot: zeptejte se kdyžtak ingame
Snad jsem napsal všechno důležité, zatím se mějte pěkně.
Já jsem PRO, psal jsem si s ním včera poměrně dlouho a mysím, že by mezi nás určitě zapadl
Profky v poho, eq řekl bych v poho, legendary back a pěkná přihláška a stav rogun (v raidu je jen jedna) jsou další plus.
Vesper, prostě pro to mám pochopení
Tak jako jo, změnil jsem to na eng ale není to věc, které ti vyloženě brání dělat to co máš a mít adekvátní damáž a dovednosti potřebné k sejmutí bossů
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic