Zdravím
Nick: Seliza
Class: Druid
Profesie: Momentálne žiadne, plánujem JWC, ENCH.
Main zameranie: Feral
Off zameranie: Kto ma pozná z Twinstaru tak vie, že zásadne za nič iné ako Feral nehrávam , nejaké off zameranie si tam hodím, ale či to nejak v budúcnosti využijem je otázne
Skúsenosti s wow: Začínal som niekedy strašne dávno, už si ani nepamätám kedy to bolo , na nejakom low free TBC serveri, ktorý po pár mesiacoch prešiel na WOTLK, neskôr som začal hrať na Twinstare prešiel som si cez nejaké malé guildy až do TFC, kde som bol prakticky pri každom úspechu guildy od NAXXU až po ICC, kým to s TFC nešlo postupne dole vodou, snažil som sa tam vydržať čo najdlhšie kvôli ľuďom čo to chceli ešte nejak zachrániť, ale nakoniec som prestal hrať aj ja a odišiel na offik, chcel som si zahrať PVP tak som začal hrať na realme OUTLAND, šiel som tam aj kvôli tomu, že tam už hralo pár ľudí z Twinstaru, ktorých som poznal. Pokúšali sme sa tam aj nejak raidovať, ale nič svetoborné na realme, kde hrá minimum CZ/SK komunity a keď na niekoho natrafíte tak o nejaké raidy nemá záujem. Nikto tam nejaké raidovanie nehrotil. Moje skúsenosti s aktuálnym contentom: 14/14 10 Normal, 1/14 10 HC.
Screen UI:
UI budem riešiť až keď doexpím. Momentálne Blizz.
Bývala guilda a dôvod odchodu: Na free TFC, dôvody asi každý pozná. Na offi Parahidia, druida na Outlande mám furt, tri mesiace som nehral ani neviem čí to tam ešte funguje. Proste chcem začať hrať PVE na Drak’Thule v TFC a konečne za hordu !
Prečo TFC a čo môžete očakávať: Tak dôvod je jasný. Hral som dlhé roky v TFC na free a poznám veľa ľudí, ktorý tu momentálne hrajú. Ten, kto ma pozná myslím, že môže potvrdiť, že som bol skoro vždy na každom raide a snažil som sa hrať čo najlepšie podľa mojich schopností. Ďalej vopred chcem upozorniť, neviem ako budem hrať cez leto, momentálne som si to zaplatil len na mesiac chcem si niečo vyexpiť aby som mal postavy na Drak’Thule pred WOD, na WOD sa chystám hrať naplno, ak sa niečo v budúcnosti výrazne nezmení.
PC, Internet: Klasicky stolný PC, neuznávam hranie na notebooku, nechápem ľudí, ktorý hrajú na notebooku . PC už pomaly starne, ale na wowko to furt stačí, 4Gb RAM, 1 generácia Core I5, 4 jadrá, HD 5870 ...
Pripojenie: 5 Mbps DSL, Nič iné u nás na dedine nie je , internet našťastie nepadá a je stabilný.
Ďalej, volám sa Tomáš, mám 22 rokov, som zo severného Slovenska presnejšie z Kysúc. To vám zatiaľ bude musieť stačiť
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic