Navigace
Nábor
Tank DPS - Melee DPS - Ranged Healer
Death Knight 11
Druid 1110
Hunter 0
Mage 0
Monk 111
Paladin 111
Priest 11
Rogue 0
Shaman 111
Warlock 1
Warrior 00
Progress
WoW Guild Rankings
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Seliza, lvl 1 Druid
Seliza
Zdravím Smile
Nick: Seliza
Class: Druid
Profesie: Momentálne žiadne, plánujem JWC, ENCH.
Main zameranie: Feral
Off zameranie: Kto ma pozná z Twinstaru tak vie, že zásadne za nič iné ako Feral nehrávam Smile, nejaké off zameranie si tam hodím, ale či to nejak v budúcnosti využijem je otázne Smile
Skúsenosti s wow: Začínal som niekedy strašne dávno, už si ani nepamätám kedy to bolo Smile, na nejakom low free TBC serveri, ktorý po pár mesiacoch prešiel na WOTLK, neskôr som začal hrať na Twinstare prešiel som si cez nejaké malé guildy až do TFC, kde som bol prakticky pri každom úspechu guildy od NAXXU až po ICC, kým to s TFC nešlo postupne dole vodou, snažil som sa tam vydržať čo najdlhšie kvôli ľuďom čo to chceli ešte nejak zachrániť, ale nakoniec som prestal hrať aj ja a odišiel na offik, chcel som si zahrať PVP tak som začal hrať na realme OUTLAND, šiel som tam aj kvôli tomu, že tam už hralo pár ľudí z Twinstaru, ktorých som poznal. Pokúšali sme sa tam aj nejak raidovať, ale nič svetoborné na realme, kde hrá minimum CZ/SK komunity a keď na niekoho natrafíte tak o nejaké raidy nemá záujem. Nikto tam nejaké raidovanie nehrotil. Moje skúsenosti s aktuálnym contentom: 14/14 10 Normal, 1/14 10 HC.
Screen UI:
UI budem riešiť až keď doexpím. Momentálne Blizz.
Bývala guilda a dôvod odchodu: Na free TFC, dôvody asi každý pozná. Na offi Parahidia, druida na Outlande mám furt, tri mesiace som nehral ani neviem čí to tam ešte funguje. Proste chcem začať hrať PVE na Drak’Thule v TFC a konečne za hordu ! Smile

Prečo TFC a čo môžete očakávať: Tak dôvod je jasný. Hral som dlhé roky v TFC na free a poznám veľa ľudí, ktorý tu momentálne hrajú. Ten, kto ma pozná myslím, že môže potvrdiť, že som bol skoro vždy na každom raide a snažil som sa hrať čo najlepšie podľa mojich schopností. Ďalej vopred chcem upozorniť, neviem ako budem hrať cez leto, momentálne som si to zaplatil len na mesiac chcem si niečo vyexpiť aby som mal postavy na Drak’Thule pred WOD, na WOD sa chystám hrať naplno, ak sa niečo v budúcnosti výrazne nezmení.
PC, Internet: Klasicky stolný PC, neuznávam hranie na notebooku, nechápem ľudí, ktorý hrajú na notebooku Smile. PC už pomaly starne, ale na wowko to furt stačí, 4Gb RAM, 1 generácia Core I5, 4 jadrá, HD 5870 ...
Pripojenie: 5 Mbps DSL, Nič iné u nás na dedine nie je Smile, internet našťastie nepadá a je stabilný.
Ďalej, volám sa Tomáš, mám 22 rokov, som zo severného Slovenska presnejšie z Kysúc. To vám zatiaľ bude musieť stačiť Smile

Tinu
Že konečně za Hordu... Hehe Ok

Pro

Ketra
Další dlouholetý člen "starého" TFC Hehe, vítám tě zde.

Takže počkáme ještě na ostatní ve vedení, jak se vyjádří.

Zmatena
No nekeSmile

Vedeni ze zahrobi taky vyjadruje malinke proSmile

Carney
Vida ho Smile

Rozhodně PRO, jeden z top melee, co jsme na Twinu měli

Asuna
já jsem teda zásadně protiHehe
vítej

Ketra
Tady není co řešit,že

Přijat na FoF - lock

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'tfcofi'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionM165w_online'
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 0

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 5,265
· Nejnovější člen: Dresscigide
Shoutbox
Musíte být přihlášeni pro odeslání zpráv.

JustfunEmova 14-12-2019 10:02
Write My Paper - EssayErudite.com Looking for an expert to write my paper for you? You are at the right place. Providing superior writing ser

Donaldswows 14-12-2019 06:03
unethost無限空間虛擬主機 技術分享部落格 http://blog.unethost.com/

Wilburnwrots 14-12-2019 03:45

Wilburnwrots 14-12-2019 01:34

TylarGAM 13-12-2019 10:26
Essay Writing Service - EssayErudite.com Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7. Apart from many other wri

Timothyexony 13-12-2019 10:19
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic

DonaldEligh 13-12-2019 03:19
XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

EmmittOxima 13-12-2019 01:39
日本片商合法授權 極道光碟屋 台中AV女優光碟店 日本片商合法授權 – AV女優光碟.名器專賣(未滿18歲禁止) http://avgood-store.com/

MichaelBuh 12-12-2019 20:43
【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-18
0B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專
營教學麥克風及教學擴音器 https://mic-

Timothyexony 12-12-2019 06:52
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic