Nick: Lisarie
Class: Paladin
Profese: Engineering/Jewelcrafting
Main zaměření a úroveň equipu: Holy 556
Off zaměření a úroveň equipu: Retri 540
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: Skusenosti, mno hram wowko od startu v eu, presiel som si vacsinou co wow ponuklo z hladiska pve, sem tam som aj tukol pvp. Hernu mechaniku som pochopil, vdaka nej sa pohybujem aj novym contentom vacsinou bez problemov. Vanilla mc/bwl full, AQ 8/9, naxx 13/16, bc kara full, ssc 5/6, eye 3/4, ZA timed. wotlk - naxx full, togc10 - 45 attempts, cata - pvp, mop - Soo 10N - 13/14.. vypisal som len vtedy ked bol content aktualny a ako daleko som sa dostal pocas toho obdobia(ilvl). Takze viacmenej striedavo som hraval, pricom posledneho pol roka hravam trosku viac.
Screen UI:[img]http://i61.tinypic.com/2utiv15.jpg[/img] is not a valid Image.
Link na armory: http://eu.battle....rie/simple
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: Shatter Division - Viacmenej rozpad.
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Manhoeff ma trosku nasmeroval k Vam stym ze potrebujete healera, tak som si dal pauzu tyzdnovu v hlave som si to urovnal co vlastne chcem a ci som ochotny ist do hc contentu a obetovat cas na toto a rozhodol som sa ze to skusim a podam si kvam prihlasku Ocakavam prijemnych, inteligentnych, ambicioznych, trpezlivych ludi, ktory niesu hre uplne oddany ale maju vysledky. Ja mozem ponuknut skvelu dochadzku, chut sebazdokonalovania, vodcovsky charakter, taktiez aj odpustat a byt tvrdy voci ostatnym a aj sebe, som perfekcionista a aj egoista ale nie taky zarity, niekedy nedosledny v banalitach.
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: Core2 duo E8400 3ghz,Ram 4gb, AMD HD 6670, 40fps(v najhorsiom prostredi), optika 40/20mb
Mam 24 rokou, byvam na strednom slovensku v Handlovej, pracujem nedaleko ako veduci predaja na drevovyrobe. Mam ranne smeny od 7 00 do 15 00 pon. - pia. Vo volnom case sa venujem priatelke, cyklistike, plavaniu, dalsie sporty, pc hry a ako kazdy iny bezny clovek knihy, serialy, filmy, atp. Dufam ze tu najdem nejakych sukmenovcov aj do inych hier ako je dota 2 a diablo 3 - hlavne HC.
Tak uz len na zaver dufam ze som na Vas spravil priaznivy dojem, s pozdravom Lisa.
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic