Manhoef-Warrior(DD)-90lvl
|
|
Manhoef |
Přidané 24-05-2014 23:10
|
Kecal
Příspěvek: 117
Založený: 24.05.2014
|
Nick: Manhoef
Class: Warrior
Profese: Blacksmith + Engineering
Main zaměření a úroveň equipu: Fury - 561 ilvl
Off zaměření a úroveň equipu: Protect - nemám momentálně kompletní gear. (10man)
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: WoW hraji přibližně 9 let. Na officialním serveru jsem momentálně něco kolem 3 let. Pandy jsem nehrál, až poslední 2,5 měsíce za tuto postavu. V datadisku Cataclysm jsem hrál boomkina, nick Krugen. Guildy: Status Quo, Ladies First, Ira Dei a Tangled Wire. Z HC mám odprogressované FL 7/7HC a DS 8/8 HC.
Screen UI: http://imgupload.sk/viewer.php?file=tlf519xl81koxl3nvbjf.jpg
http://imgupload.sk/viewer.php?file=lpxxc6wwzbomdui65t41.jpg
Link na armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Manhoef/advanced
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: Momentálně jsem v guildě Shattered Divison. Jelikož jsem přišel do odprogressovaného contentu a pro vetšinu lepších hráčů/guild progressujici x/14 HC, neměl jsem zaprvé moc na výběr s ilvl 485 na postave. Další důvod proč jít do guildy co měla dole jenom pár bosů na normálu byl ten, že jsem se nechtěl jenom a pouze nechat protahovat, ale chtěl jsem progressovat. Odcházím, protože guilda mi nemůže nabídnout takovou úroveň raidování, kterou bych si přál. (13/14N)
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: TFC jsem si vybral a i mi zároveň někdo vnuknul myšlenku, zkusit to právě u Vás. Očekávám raidy s určitou kvalitou, lidi se zkušenostma a logickým uvažováním. Já osobně si myslím, že můžu nabídnout pravidelnou docházku, hráče co se snaží na sobě pracovat, nefailovat a optimalizovat dps ke svému gearu.
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: http://speedmeter.internetprovsechny.cz/mereni/2899515
Na začátku měsíce jsem kupoval nový pc v hodnotě 28 tisíc, takže by s fps neměl být problém.
A pro naší Vesper velikost bot: 41
Upravil/a Manhoef dne 24-05-2014 23:20
|
|
|
|
Indes |
Přidané 25-05-2014 08:16
|
Kecal
Příspěvek: 66
Založený: 12.12.2013
|
Další melee....... |
|
|
|
Tinu |
Přidané 25-05-2014 09:41
|
Kecal
Příspěvek: 151
Založený: 12.12.2013
|
Fury warr? No way. |
|
|
|
Carney |
Přidané 25-05-2014 09:45
|
Kecal
Příspěvek: 127
Založený: 06.12.2013
|
Psal jsem si s nim a jevi se jako hodne rozumnej a seriozni clovek = chtel bych ho v guilde..
Na druhou stranu je to melee, coz je hrozna skoda.
Co se tyce waru no.. Mozna by se nacpal kdyz by treba vesper nebo magnumo nebyli, jenze proste to meleee
Menim sve striktni proti na NEUTRAL, fakt si nejsem jisty jestli mu mame, co nabidnout..
Upravil/a Carney dne 25-05-2014 11:41
|
|
|
|
Feddrah |
Přidané 25-05-2014 11:24
|
Kecal
Příspěvek: 72
Založený: 09.12.2013
|
mne sa paci ze tato prihlaska sa objavila az po tom co elen urobil ten nadherny graficky prehlad naboru, kde vedla warra svietia 2 velke cervene -hovori samo za seba ... |
|
|
|
Sakratus |
Přidané 25-05-2014 11:48
|
Kecal
Příspěvek: 171
|
Vcera jsme se spolu bavili a rikal jsem mu jak to u nas je. Jsem taky neutralni protoze se jedna o solidniho cloveka. |
|
|
|
Manhoef |
Přidané 25-05-2014 11:59
|
Kecal
|
Omlouvám se tedy, že nejsem natolik inteligentní a bystrý, že jsem si neuvědomil "co to znamená". Bylo mi jednoduše řečeno, ať si podám přihlášku po ústní domluvě v které mi bylo řečeno, že s tím, co momentálně požaduji bych měl mít i šanci se dostat.
A určitě nejsem arogantní člověk, ale přijde mi opravdu zbytečné někoho v podtextu urážet nebo zesměšňovat, když ani neznáš fakta. Btw., na TS byl Sakratus, Váš tank a pak ještě 3 hráči, nick si nepamatuju a řekli, at si tedy podám přihlášku, ale že jsou PRO nebo v tom nevidí probém.
Momentálně bych byl spokojený i s tím, že bych se dostal na farmu a měl možnost dobrat gear a případně kdyby nebyl poté nějaký warrior k dispozici, zaskočím za něj. |
|
|
|
Ketra |
Přidané 25-05-2014 12:00
|
Mudrc
Příspěvek: 406
Založený: 08.12.2013
|
Přečetla jsem si vaše připomínky.
Pravdu má Feddrah, mě by také zajímalo, co tě vedlo k napsání přihlášky, když je v náboru jasně stanoven stop stav Warrům...
Melee je u nás opravdu hojnost a pokud se k nám hlásíš s vidinou pravidelného raidu....to se vzájemně vylučuje. |
|
|
|
Sakratus |
Přidané 25-05-2014 12:10
|
Kecal
|
Uvedme to na pravou miru nekolikrat jsem opakoval kolik mellecek mame a ze nas je fakt hodne. A ze za me mozna! i pro, ale nazor jednoho nikdy neni vsecko. proto jsem ti rekl at si tu prihlasku napises a dozvis se nazor i ostatnich. |
|
|
|
Strigina |
Přidané 25-05-2014 12:16
|
Kecal
Příspěvek: 88
|
Pokud svou guildu opouštíš, protože její úroveň raidování se neshoduje s tvou, nejsem si jistá, jestli by ti vyhovovalo občasné chození farmy. Navíc, když jsi do té guildy šel kvůli tomu, že jsi se nechtěl nechat protahovat.
Za mě proti, pokud potřebujeme melee, jsou to DK, ne warrioři. |
|
|
|
Kasshe |
Přidané 25-05-2014 12:52
|
Tichošlápek
Příspěvek: 13
Založený: 13.02.2014
|
Ikdyž můj názor prd znamená já bych se přijetí na zkoušku nebránil...
+chodil pravidelne LFR + flex aby dobral gear
+chce si počkat na šanci to psal
+vypadá jako solidní hráč a gear má v pořádku jakš takš
-je to meleek
z toho mi vyplývá, že neni co ztratit...když pro něj spot nebude tak prostě nebude, ale vzpomeňte si kdy se opravdu nesložil raid kvůli účasti (respektive posouval). |
|
|
|
Feddrah |
Přidané 25-05-2014 13:59
|
Kecal
Příspěvek: 72
|
manhoef napsal:
Omlouvám se tedy, že nejsem natolik inteligentní a bystrý, že jsem si neuvědomil "co to znamená". Bylo mi jednoduše řečeno, ať si podám přihlášku po ústní domluvě v které mi bylo řečeno, že s tím, co momentálně požaduji bych měl mít i šanci se dostat.
A určitě nejsem arogantní člověk, ale přijde mi opravdu zbytečné někoho v podtextu urážet nebo zesměšňovat, když ani neznáš fakta. Btw., na TS byl Sakratus, Váš tank a pak ještě 3 hráči, nick si nepamatuju a řekli, at si tedy podám přihlášku, ale že jsou PRO nebo v tom nevidí probém.
Momentálně bych byl spokojený i s tím, že bych se dostal na farmu a měl možnost dobrat gear a případně kdyby nebyl poté nějaký warrior k dispozici, zaskočím za něj.
nikoho som nechcela urazat, jasne ze nepoznam fakty - stacilo to v tej prihlaske uviest, ze si ju podavas na zaklade ustneho dohovoru, nebola by som sa vobec ozvala, nakolko nemam rozhodovacie pravomoci - a mozno by sa k tomu potom inak postavili aj ostatni |
|
|
|
Manhoef |
Přidané 25-05-2014 14:23
|
Kecal
|
"nikoho som nechcela urazat, jasne ze nepoznam fakty - stacilo to v tej prihlaske uviest, ze si ju podavas na zaklade ustneho dohovoru, nebola by som sa vobec ozvala, nakolko nemam rozhodovacie pravomoci - a mozno by sa k tomu potom inak postavili aj ostatni"
Pravda je, že je to i z veliké části moje chyba, já jsem to měl v přihlášce zmínit. |
|
|
|
Ouri |
Přidané 25-05-2014 15:06
|
Kecal
Příspěvek: 107
Založený: 16.12.2013
|
Já jsem pro, Alespon to vytvoří takový příjemný tlak na momentální warriory aby maximalizovali svoje výsledky |
|
|
|
Ketra |
Přidané 25-05-2014 15:25
|
Mudrc
Příspěvek: 406
|
manhoef napsal:
Pravda je, že je to i z veliké části moje chyba, já jsem to měl v přihlášce zmínit.
A je to tu, vše se doufám postupně vyřešilo....Feddrah to myslela "nadneseně", tak jak jí my známe , Sakratus to měl napsat rovnou, že jste spolu mluvili a jsi obeznámen současným stavem s melee a
ty jsi to do té přihlášky taky mohl poznačit, že jí podáváš na základě doporučení na TS.....
Já už to tu ukončím - přijat - napiš si ve hře
LOCK |
|
|
|
Sakratus |
Přidané 25-05-2014 18:01
|
Kecal
|