Navigace
Nábor
Tank DPS - Melee DPS - Ranged Healer
Death Knight 11
Druid 1110
Hunter 0
Mage 0
Monk 111
Paladin 111
Priest 11
Rogue 0
Shaman 111
Warlock 1
Warrior 00
Progress
WoW Guild Rankings
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Donxx-Rogue-90lvl
Donxx
Nick- Donxx
Class- Rogue
Profesie- Enchanting/Engineering
Main zameranie/IL- Combat PvE- 564 IL
Off zameranie- Sub (len na PvP), postupne zbieram gear aj na Assa

Skúsenosť s wow- World of Warcraft som žacal hrať od datadisku Wrath of the Lich King a to na free servery- Drahyho Server. Kedže tam ICC nebolo zpojazdnené, tak som musel s guildou progressovať len instanciu ToC, ktorú mám úspešne odchodenú na všetkých obtižnostiach.
Po server resete som sa presenul na Deffender free server, kde som progressoval ICC 10 hc o pár idečiek neskôr bol wipe aj tu..

Aktuálný content- Na officiálnom servery som žacal hrať pred 3 mesiacmi, okamžite som sa pripojil ku guilde Immortal Outlaws s ktorou som pomerne dlhšiu dobu strávil progressovaním flexu, prvýkrát som sa na SoO normal dostal na IL- 542, bohužial bez guildy a s openraidom na ktorom som získal väčšinu svojho gearu.Immortal Outlaws mi nakoniec pomohli získať pár SoO normal itemov avšak Normal Garrosha som si zase musel len odprogressovať a zabiť s angličanmi na openraide.. Aktuálne mám 14/14 normal a 1/14 hc- Immerseus zabitý po dlhom čase s openraidom, dlhý progress Protectorov(bez killu) a ďalej som sa už bohužial nedostal.

Screen UI- http://www.imagelink.cz/?v=wowscrnshot05201oeo.jpg

Link na armory- http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Donxx/advanced

Bývalá guilda a dôvod odchodu z nej- Immortal Outlaws, dôvod chcem sa presunúť na aspoň zástup Heroicu a chcem zabiť aspon pár bossov odtiaľ pred datadiskom WoD, čo by sa mi s Immortal Outlaws podarilo za veľmi dlhú dobu...Inak problém s ľudmi odtiaľ som nikdy nemal.

Prečo zrovna TFC? - Pekný progress SoO, ohľaduplné prezentovanie a vystupovanie ľudí z guildy na fórach a v hre.

Čo môžem TFC ponúknuť- Pozornosť, rešpekt, komunikatívnosť a snáď aj decentné Dps adekvátne k môjmu Item levelu.

Pc- Intel Core i5- CPU -750@ 2,67 GHz
Ram- 4,00 GB
Grafika- Nvidia GeForce GTS 250
Internet- DSL 5 mbit/s

Príchod na raidy by som mal mať skoro 100%, vždy, keď budem mať nejakú dôležitejšiu povinnosť v škole a nebudem sa môcť dostaviť tak dám vedieť.

Reálne meno- Fábius
Vek- 18 rokov
Velkosť topánok- 43,5 na značku si nepotrpím.

Ďakujem za vašu pozornosť!

Carney
No normálně bych byl na 100% pro - back, profky, gemy, reforge, odchozene soo normal, hezka prihlaska.
Jenže se obávám toho, že jsi meele v těch máme teďka mi přijde trochu přetlak i když rogun zas spíš ne..
Jsem zvědavej, co k tomu řeknou ostatní.. Pardon

Sakratus
Jsem spise neutralni a moje rozhodnuti rozhodnou tvoje odpovedi na tyto otazky, jelikoz se nam roguny zacinaj mnozit Wink:

Jak dpskujes na Aoe(s poctem enemy targetu, udej aspon 3 mezniky), jak dmgujes na protectorech, klaxi.

Co tvoje bindy? a ability na bindech 6+ klikas?

Proc preferujes haste v gemovani?

Tvuj Opener:

Proc mas talent Elusiveness?

Proc mas glyhpy takovy jaky mas?

btw. odkad je jmeno fabius? si se nenarodil tu?

No prozatim by to melo asi stacit Wink

http://twitch.tv/sakratuslol/
Tinu
Melee je určitě momentálně trochu moc, takže by to bylo trochu horší se spotem v raidu pro tebe. Jinak pro, protože proti není nic.

Donxx
Dps s Aoe- Opener (Blade Flurry zapnutý) vždy s Ambushom ak sa jedna o viacej targetov lebo ten dmg sa jedine prenesie na ostatné moby naokolo, ak je na okoli viacej targetov ako 4 použijem raz za čas Fan of Knives na aplikovanie poisonu.Na najväčší dps boost pri viacerých targetoch mám Blade Flurry zapnutý, hodím Ambush potom dám Revealing Strike na 3x CP zapínam Slice and Dice, potom púšťam makro na Synapse Springs+Virmen's Bite a pustím Killing Spree, hneď ako skončí púšťam makro na Shadow Blades+ Adrenaline Rush ktoré mi znova refreshne Killing Spree.Potom dmgujem Sinister Strikom a udržiavam Revealing Strike+Slice and Dice, keď príde energy miss hodím Vanish s Ambushom.
-túto taktiktu používam na Protektoroch aj na Klaxxi.

Bindy- na 5 mám bind na e Burst of Speed
na 7 mám bind na g
na 0 mám bind na Caps Lock
na = mám bind na T
Feint mám hore na bare bind na- C-2
Smoke bomb mám väčšinou na x zamieňam to s ToT podľa potreby
TAB mám Redirect hore na bare
B mám Fan of Knives hore na bare
` mám na makro Virmen's Bite+Synapse Springs
Haste-Regen energie, čím viacej haste mám tým viacej dostávam proc na mastery.

Opener-zväčša Ambush avšak, keď je target caster napr Shaman na galakrasovy otváram s Garrotou aby som ho preventol z castu spellu alebo healu.

Elusiveness- + reduc dmg o 30% na HC must have vec!A Feint si stalé držať na sebe

Glyphy-Feint treba držať stále na sebe kvôli 30% dmg reduction
-Smoke bomb mením podľa potreby ale supportnúť team s 20% dmg reduction je veľmi dôležité na HC
-Redirect- premiestňovanie CP, keď sa zabíja trash alebo na spoiloch,protektoroch,Klaxxi je dôležité pre udržanie Dps

Fabius- Áno narodil som sa na Slovensku i keď meno je pôvodom Talianske (Tesne pred mojím narodením bola rodina na dovolenke v Taliansku, tak si to meno privlastnili Smile )

Zmatena
Tinu napsal:

Melee je určitě momentálně trochu moc, takže by to bylo trochu horší se spotem v raidu pro tebe. Jinak pro, protože proti není nic.
asi takSmile

Sakratus
Takze no vice mene ok takze i ZA, ale mysli na to ze nas je fakt dost melle.
Feint se urcite nedrzi 100% up waste of DPS, ktere je nutny a o to abys mel dost HP se staraji healeri.

Feint zapinat jen na AoE spelly ktere jsou raz za cas a vetsinou i na ty vyjde vzdycky Cloak of Shadows. Takze je lepsi leaching poison ktery ti pomuze kdyz nemas zrovna healera u sebe popr. pomuzes trochu s healem hlavne PASIVNE!, popr. Cheat Death, ktery pouzivam co te zachrani kdyz udelas obcas chybu prece jen nejsme bezchybni Wink usetris CB ress.

Haste by se nemelo oplatit gemovat ale agilita ale to je malickost.

Redirect malo kdy pouzijes protoze melle op tunnel boss DPS Hehe

Glyph urcite na cloak of shadows protoze zrusenim Elusiveness je to tvoje jedina physical redukce

Aoe na klaxxi - NIKDY! je to zbytecny protoze po kazdym killu jednoho se ostatni dohealuju.

/e: Opener zacinam prepot-ToT-KS -
Upravil/a Sakratus dne 20-05-2014 16:11

http://twitch.tv/sakratuslol/
Donxx
Dobre, zmením to.

lukase
Zminil jsi se, že se budeš podílet na WoD, pokud je to pravda a budeš chodit na raidy s velmi slušnou dochazkou tak určítě máš spot; za mně pro na první měsíc/trial. Pokud, ale nebudeš přítomný na raidy tak to pak nemá cenu, ale to ty určítě víš.

Donxx
Rozumiem a budem sa snažiť zúčastniť sa každého raidu.

Ketra
Vidím, že se rozproudila diskuze, ještě počkám do zítra na další názory, zatím děkuji.

Ketra
Dobře, vidím, že zde již žádný další názor není. Nechtěla bych ti slibovat nějaké zařazení v raidu, z reakcí jsi jistě poznal, že melee je u nás dosti, ale zase na druhou stranu ti nechci s naší guildou ukázat záda. Ukaž se.

Přijat, napiš si ve hře - lock

Dnes večer(čtvrtek 22.5.) jsem si s ním psala, chce si dořešit ID ve své bývalé guildě, ozve se mi v sobotu večer, nechce být nerér
Upravil/a Ketra dne 22-05-2014 23:15

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'tfcofi'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionM165w_online'
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 0

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 5,265
· Nejnovější člen: Dresscigide
Shoutbox
Musíte být přihlášeni pro odeslání zpráv.

JustfunEmova 14-12-2019 10:02
Write My Paper - EssayErudite.com Looking for an expert to write my paper for you? You are at the right place. Providing superior writing ser

Donaldswows 14-12-2019 06:03
unethost無限空間虛擬主機 技術分享部落格 http://blog.unethost.com/

Wilburnwrots 14-12-2019 03:45

Wilburnwrots 14-12-2019 01:34

TylarGAM 13-12-2019 10:26
Essay Writing Service - EssayErudite.com Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7. Apart from many other wri

Timothyexony 13-12-2019 10:19
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic

DonaldEligh 13-12-2019 03:19
XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

EmmittOxima 13-12-2019 01:39
日本片商合法授權 極道光碟屋 台中AV女優光碟店 日本片商合法授權 – AV女優光碟.名器專賣(未滿18歲禁止) http://avgood-store.com/

MichaelBuh 12-12-2019 20:43
【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-18
0B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專
營教學麥克風及教學擴音器 https://mic-

Timothyexony 12-12-2019 06:52
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic