Nick: Dpos
Class: Rogue
Profese: TBD
Main zaměření a úroveň equipu: Assa - mizerná
Off zaměření a úroveň equipu: zatim žádné
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: žádné
Screen UI:
Link na armory: http://eu.battle....pos/simple
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: název nevim a to bude asi i důvodem odchodu
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Momentálně neočekávám nic víc než pár známých lidí a můj goblin zatím může nabídnout velikou škálu odstínu zelené pro všechny co si budou chtít vymalovat touto uklidňující barvou. Jinak aby to tu připomínalo trochu přihlášku 90ku mám od včerejška trochu ještě tápu tušim, že jeden talent jsem asi kliknul jinam a aněkde jsem viděl, že se točí i rupture tak jsem trochu zmaten:o), ale tak nějak se tím prokoušu.
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: Bude dokoupeno(ještě nutné rozhodnout co kde a za kolik, ale nejspíš nějaký nt
A pro naší Vesper velikost bot: To má být chyták? Vesper velikost mých bot nezajímá, zaprvé si to může dohledat a zadruhé ona je spíš takhle http://www.ital-d...ky/c-1209/ SHOEMAD.
Pro lidi co nebyli na twinu a nemuseli by pochopit,ze tato prihlaska je myslena opravdu vazne, tak toto je klasicky dpos clovek se kterym hraju od zacatku me wow kariery, kamarad ze srazu a dostavenicek u piva. Jako hrac byl prinosem pro raid a pokud uz,nebude mit wooden pc,tak jedine dobre. Jen bych se chtel optat ,jak to vidis s raidovanim? Vim ze jsi to mel jeden cas na chuja s casem kvuli praci...? PRO
no s prací jsem to měl na chuja, protože jsem jezdil Prha - Liberec každý den takže 4hodiny na cestách, teď to mám do práce cca půl hoďku, ale jinak s raidováním je to asi tak že když bude potřeba něco nutně řešit v práci tak holt nebudu moct, moc často se to nestává, ale stát se to může.
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic