Main zaměření a úroveň equipu: Assassination, 572 ilvl
Off zaměření a úroveň equipu: Assassination (pro občasné PvP)
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: K WoW mě dostala zhruba před 3 lety Třináctka - po doexpení své první postavy na Twinstaru jsem se k ní a Leandrosovi (Leandrii) připojila v rámci progressu ToC a nějaký ten pátek s nimi raidovala.
Stejně tak jako Třináctka jsem se na oficiální server dostala ke konci roku 2012 a momentálně mám zkušenost z 10 man raidování SoO 8 (9) / 14 HC.
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: Saviors - prakticky to samé jako u Třináctky v přihlášce - pracovní vytížení, pauza, trvalá náhrada. Navíc mi už příliš neseděla ani ta napjatá atmosféra na raidech (WoW hraju pro zábavu, ne pro stres a nadávky).
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Co očekávám? Dobrou náladu, občas místo na raidu a žádný přehnaný stres. Co mohu nabídnout? Snad kvalitní DPS, ale to musíte posoudit sami :)
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: FPS ani připojení k internetu nejsou problém.
Pro doplnění: s Třináctkou jsme už pár let spolubydlící, proto tolik společného :)
Bud budem napred tlacit na soucasne cleny, at si zmeni/dodelaji profese a pak to vyzadovat u tech nove prichozich, nebo to nemuzeme vyzadovat u nikoho.
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic