Off zaměření a úroveň equipu: arcane (sbíral jsem převážně eq na frost a zbylý itemy nechával ostatním tudíž nemám správný eq na arcane).
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: WoW hraji cca 8 let, kdy jsem začal na free serveru mystiq (TBC), později midgard (wotlk) a následně twinstar úspěšně odprogresováno v guildě Cool (Naxx, UD, ToGC, ICC), při vydání Pandarie server Drak'thul ( MV, HoF, TES, ToT, SoO)
ToT mám již celé odprogresované a SoO na HC po malkoroka.
Screen UI:
Omlouvám se za kvalitu, je to z videa, jelikož se chystám GT zaplatit až zítra
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: Saviors - Jelikož tato guilda chodí dvě desítky a z důvodu měsíční pauzy od wow i kvůli škole jsem byl z raid grupy nahrazen a další z hlavních důvodů byla velmi špatná atmosféra na raidu ( neustálé hádky a nadávky)
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Proč zrovna TFC? Jelikož se zde chodí 25 man, tudíž více lidí více zábavy, více uvolněnější atmosféry než v 10 man. Doufám, že budu přínosem v DMG (jsem ochotný poradit / si nechat poradit, otevřený pro diskuzi ohledně classy, taktiky atd,...) Obvykle jsem ochotný zadarmo (popřípadě dodání kytek - hlavně golden lotus poskytovat flasky a potky. Navíc je tu můj bývalý guild master Leandros (Leandria), s kterým bych opět rád raidoval. Nevadí mě wipe, pokud je vidět aspoň trochu postup v progressu.
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: PC mám už asi 3 roky starý, ale zatím zvládá na vysoké detaily 25 man bez záseků, jelikož jsem v Brně i připojení je kvalitní a stabilní
Jelikož se sem hlásí i mé kamarádky Trinactka a Mortye rád bych s nimi pokračoval v dalším progressu :-)
Upravil/a Mua dne 29-04-2014 12:15
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic