Navigace
Nábor
Tank DPS - Melee DPS - Ranged Healer
Death Knight 11
Druid 1110
Hunter 0
Mage 0
Monk 111
Paladin 111
Priest 11
Rogue 0
Shaman 111
Warlock 1
Warrior 00
Progress
WoW Guild Rankings
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Girisha - Feral druid 90 lvl
Girisha
Nick: Girisha
Class: Druid
Profese: Eng a Lw

Main zaměření a úroveň equipu: Feral - 566
Off zaměření a úroveň equipu: Guardian - 544, balance - 530

Zkušenost s wow/aktuálním contentem:
Začínal jsem na Free serveru anathema (wotlk) kde jsem strávil 3 roky progressu Lich kinga na 25 hc. Po problémech v naší guildě na Freečku jsme se rozhosli, že pujdeme na ofik jako guilda. Na ofiku jsme si vybrali server Wildhammer, kde jsme si vyexpili postavy a šli jsme do guildy The dragons of Wildhammer kde jsme naším příchodem zahájili progress Throne of Thunder. Bohužel jsme dali jen 3 bosse před nerfnutím Totka a ještě větší smůla byla, že náš progress skončil na Wildhammeru tím, že lidi si v této guildě radši farmili kytičky než aby chodili raidy. Tak jsme se rozhodli, že přejdeme na Drak'thul. No a tu se nám guilda skoro rozpadla a já přešel nejdřív do Saviors a pak do Zil nok Regas, kde jsem odprogressoval celý SoO normal a pak i 5 bossů na HC.

Screen UI: Bohužel jsem podával přihlášku tedka, když nejedou servery :/ Screen UI kdyžtak dodám později.

Link na armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Girisha/simple

Bývalá guilda a důvod odchodu z ní:
Zil nok Regas - Poslední měsíc to tu jde od 10ti k 5ti. Od spojení s jednou 10man guildou to je bída. Nejdříve to vypadalo, že nám to moc pomohlo jenže jsme šli spíše dolu... První ID jsme daly 3 bosse na HC a pak i další týden jenže pak začal problém s docházkou lidí na raidy a bylo zle. Raidy se zkládaly cca 30-60 minut a když se to složilo, tak to vypadalo jako by jsme tam byli poprvé. I když tedka poslední dobou to bylo docela v pohodě tak nám i přes to odešli 2 RL co vedli aspon 10hc :/ a já už se tímto definitivně rozhodnul.

Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout:
Tuto otázku nemám zrovna v oblibě... Jste jedna z mála guild co má raid time 19-22h a má kvalitní progress. Zatím neočekávám nic ale chtěl bych se u vás zapojit do progressu a chci být k něčemu a né k ničemu Smile
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu:
AMD Fx-6100 six core procesor 3,4 ghz, 8Gb ram a Amd Radeon hd 7850. Připojení k internetu nemám nejlepší ale nemám žádné lagy ve hře... a FPS v raidu na 25 manu mám okolo 40-60

Tinu
Pro, bavili jsme se spolu a určitě skill víc než dostačující požadavkům.

Jen si asi předělej nick na foru na jmeno ingame charu pro lepší orientaci mezi userama.
Upravil/a Tinu dne 23-04-2014 19:09

Ankheg
i kdyz nepatřím k těm co to rozhodují tak něco napišu kamarád z bývale gildy který dle meho nazoru nefailuje a dokaze se přizpůsobit taktikám Smile

Sakratus
Pro snad nejaka konkurence Tsss

http://twitch.tv/sakratuslol/
Benoks
Určitě PRO. Nemá cenu řešit věci tady na webu, přihláška pěkná, tak snad předvede něco i in-game.

Carney
Podle přihlášky, progresu a gearu jsem rozhodně PRO

Ale měl bych pár připomínek/dotazů. Smile
1) Když máš RoRo tak by se měly reforge a staty stavet v pomeru co nejvic se blizicimu 1:1:1 (M:C:H)
2) Proc asurance? K RoRu by mel byt nejlepsi Harom, pak detonator a az pak asurance (ale asi nepadl predokladam Smile ).
3) Glyph of Prowl je spise do PvP ne? Do PvE je lepsi Stampeding nebo Shred.
A jeste kosmetická T1 talent, neni spis lepsi Feral Charge nez Displacer Beast?

Girisha
Na ten talent... když potřebuješ rychle se z něčeho dostat a víš kdy to použít tak se podle mě vyplatí více Smile ale je to na každém jednotlivci, jak to komu vyhovuje Smile na ten glyph... to upřímě ani nevím proč jsem si ho dával.. myslím, že jsem si ho dával kvůli FL abych to rychle proběhl až k alystrazorovi bez toho, aniž bych někoho natáhnul Smile a ten trinket mi vyhovuje asi nejvíc.. nevím proč ale když jsem to tak nějak zkoušel tak mi vždy vyhovoval víc tento protože je tam o hodně menší CD na berserk a to se podle mě vyplatí. Ten Haromm mám v baglu ale nenosím ho, protože mi přijde, že tím skoro vůbec nic nenadmguju Smile jinak pokud sem chcete ještě ten screen tak mohu ho někam uploadnout Smile

Jinak si nechám velice rád poradit od někoho, kdo tomu rozumí Smile) protože já neměl nikoho, s kým bych o feralovi pokecal Smile
Upravil/a Girisha dne 23-04-2014 19:53

Ketra
myslím, že zde není o čem...

přijat - napiš si ve hře - lock

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'tfcofi'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionM165w_online'
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 0

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 5,265
· Nejnovější člen: Dresscigide
Shoutbox
Musíte být přihlášeni pro odeslání zpráv.

JustfunEmova 14-12-2019 10:02
Write My Paper - EssayErudite.com Looking for an expert to write my paper for you? You are at the right place. Providing superior writing ser

Donaldswows 14-12-2019 06:03
unethost無限空間虛擬主機 技術分享部落格 http://blog.unethost.com/

Wilburnwrots 14-12-2019 03:45

Wilburnwrots 14-12-2019 01:34

TylarGAM 13-12-2019 10:26
Essay Writing Service - EssayErudite.com Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7. Apart from many other wri

Timothyexony 13-12-2019 10:19
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic

DonaldEligh 13-12-2019 03:19
XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

EmmittOxima 13-12-2019 01:39
日本片商合法授權 極道光碟屋 台中AV女優光碟店 日本片商合法授權 – AV女優光碟.名器專賣(未滿18歲禁止) http://avgood-store.com/

MichaelBuh 12-12-2019 20:43
【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-18
0B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專
營教學麥克風及教學擴音器 https://mic-

Timothyexony 12-12-2019 06:52
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic