Girisha - Feral druid 90 lvl
|
|
Girisha |
Přidané 23-04-2014 18:57
|
Stydlín
Příspěvek: 2
Založený: 23.04.2014
|
Nick: Girisha
Class: Druid
Profese: Eng a Lw
Main zaměření a úroveň equipu: Feral - 566
Off zaměření a úroveň equipu: Guardian - 544, balance - 530
Zkušenost s wow/aktuálním contentem:
Začínal jsem na Free serveru anathema (wotlk) kde jsem strávil 3 roky progressu Lich kinga na 25 hc. Po problémech v naší guildě na Freečku jsme se rozhosli, že pujdeme na ofik jako guilda. Na ofiku jsme si vybrali server Wildhammer, kde jsme si vyexpili postavy a šli jsme do guildy The dragons of Wildhammer kde jsme naším příchodem zahájili progress Throne of Thunder. Bohužel jsme dali jen 3 bosse před nerfnutím Totka a ještě větší smůla byla, že náš progress skončil na Wildhammeru tím, že lidi si v této guildě radši farmili kytičky než aby chodili raidy. Tak jsme se rozhodli, že přejdeme na Drak'thul. No a tu se nám guilda skoro rozpadla a já přešel nejdřív do Saviors a pak do Zil nok Regas, kde jsem odprogressoval celý SoO normal a pak i 5 bossů na HC.
Screen UI: Bohužel jsem podával přihlášku tedka, když nejedou servery :/ Screen UI kdyžtak dodám později.
Link na armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Girisha/simple
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní:
Zil nok Regas - Poslední měsíc to tu jde od 10ti k 5ti. Od spojení s jednou 10man guildou to je bída. Nejdříve to vypadalo, že nám to moc pomohlo jenže jsme šli spíše dolu... První ID jsme daly 3 bosse na HC a pak i další týden jenže pak začal problém s docházkou lidí na raidy a bylo zle. Raidy se zkládaly cca 30-60 minut a když se to složilo, tak to vypadalo jako by jsme tam byli poprvé. I když tedka poslední dobou to bylo docela v pohodě tak nám i přes to odešli 2 RL co vedli aspon 10hc :/ a já už se tímto definitivně rozhodnul.
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout:
Tuto otázku nemám zrovna v oblibě... Jste jedna z mála guild co má raid time 19-22h a má kvalitní progress. Zatím neočekávám nic ale chtěl bych se u vás zapojit do progressu a chci být k něčemu a né k ničemu
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu:
AMD Fx-6100 six core procesor 3,4 ghz, 8Gb ram a Amd Radeon hd 7850. Připojení k internetu nemám nejlepší ale nemám žádné lagy ve hře... a FPS v raidu na 25 manu mám okolo 40-60 |
|
|
|
Tinu |
Přidané 23-04-2014 19:03
|
Kecal
Příspěvek: 151
Založený: 12.12.2013
|
Pro, bavili jsme se spolu a určitě skill víc než dostačující požadavkům.
Jen si asi předělej nick na foru na jmeno ingame charu pro lepší orientaci mezi userama.
Upravil/a Tinu dne 23-04-2014 19:09
|
|
|
|
Ankheg |
Přidané 23-04-2014 19:17
|
Kecal
Příspěvek: 183
Založený: 06.04.2014
|
i kdyz nepatřím k těm co to rozhodují tak něco napišu kamarád z bývale gildy který dle meho nazoru nefailuje a dokaze se přizpůsobit taktikám |
|
|
|
Sakratus |
Přidané 23-04-2014 19:21
|
Kecal
Příspěvek: 171
Založený: 09.12.2013
|
Pro snad nejaka konkurence |
|
|
|
Benoks |
Přidané 23-04-2014 19:32
|
Stydlín
Příspěvek: 4
Založený: 08.12.2013
|
Určitě PRO. Nemá cenu řešit věci tady na webu, přihláška pěkná, tak snad předvede něco i in-game. |
|
|
|
Carney |
Přidané 23-04-2014 19:39
|
Kecal
Příspěvek: 127
Založený: 06.12.2013
|
Podle přihlášky, progresu a gearu jsem rozhodně PRO
Ale měl bych pár připomínek/dotazů.
1) Když máš RoRo tak by se měly reforge a staty stavet v pomeru co nejvic se blizicimu 1:1:1 (M:C:H)
2) Proc asurance? K RoRu by mel byt nejlepsi Harom, pak detonator a az pak asurance (ale asi nepadl predokladam ).
3) Glyph of Prowl je spise do PvP ne? Do PvE je lepsi Stampeding nebo Shred.
A jeste kosmetická T1 talent, neni spis lepsi Feral Charge nez Displacer Beast?
|
|
|
|
Girisha |
Přidané 23-04-2014 19:46
|
Stydlín
Příspěvek: 2
Založený: 23.04.2014
|
Na ten talent... když potřebuješ rychle se z něčeho dostat a víš kdy to použít tak se podle mě vyplatí více ale je to na každém jednotlivci, jak to komu vyhovuje na ten glyph... to upřímě ani nevím proč jsem si ho dával.. myslím, že jsem si ho dával kvůli FL abych to rychle proběhl až k alystrazorovi bez toho, aniž bych někoho natáhnul a ten trinket mi vyhovuje asi nejvíc.. nevím proč ale když jsem to tak nějak zkoušel tak mi vždy vyhovoval víc tento protože je tam o hodně menší CD na berserk a to se podle mě vyplatí. Ten Haromm mám v baglu ale nenosím ho, protože mi přijde, že tím skoro vůbec nic nenadmguju jinak pokud sem chcete ještě ten screen tak mohu ho někam uploadnout
Jinak si nechám velice rád poradit od někoho, kdo tomu rozumí ) protože já neměl nikoho, s kým bych o feralovi pokecal
Upravil/a Girisha dne 23-04-2014 19:53
|
|
|
|
Ketra |
Přidané 23-04-2014 20:36
|
Mudrc
Příspěvek: 406
Založený: 08.12.2013
|