Zkušenost s wow a aktuálním contentem:
Wow hraju cca 7 rokem hrával jsem jen na Free na offi mě ukecal kámoš (Nettle).Na Free servrech jsem hraval Czechwow,Drahy pak nějakou čas byla pauza pote nettle se ptal či nechci hrat zase a dal mi na Twinu Rogue (Banor). Co se tyka taktik tak jsem jen po Wotlk dal jsme se nikdy nedostal takže Cata a panda neznám jen z toho co mam mam teď odchozeny v LFR a flex. Nemam problem se vždy něco přiučit ohledně taktik ale musim to zkusit jinak videa mi nic neříkaj .
Předchozí guilda a důvod odchodu z ní:
Ekirei - Jak psal Nettle tadle guilda je pro 10 lidi co už asi něco spolu maj zahrane maloho koho pusti mezi sebe a ja bych rad chodil normalně raidy a ne jen LFR a Flex
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout?
TFC lebo sem byl chvilu na twinu take v TFC a také hlavně chci držet bassu s kamošem na twinu jsem byl v Guildě jen chvilu protože jsem přestal chvilu hrat kvuli osobnim duvodum a pak sem přešel sem na offi.
Od guildy očekavam pohodove lidi kvalitni raidy a hlavně si to wow užívat s paradní partou teda až se víc pozname.
Ja mohu nabídnout aktivní hrani pokud nebudu v praci dělam 12H směny, ale teď by nám maj dat zase 8H takže uvidim jak to dopadne. Jinak jsem nekonfliktni flegmouš a vždy nemam problem se něco přiučit nebo něci nazor vzit od druhych.
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu:
hraju na noťasu a fpska v raidu cca kolem 50+/-
Něco o mě:
Jmenuju se Jakub je mi 20 let v dubnu 21 chodim druhym rokem makat v Náchodě odsluhovat CNC stroje dělam 12H smeny ale to nam asi teď změni na 8H ale nikdo nevi na jak dlouho to bude. Bydlim v Náchodě ve svojim bytě a vystudoval jsem Uměleckeho kováře a zámečnik s maturitou. Mam rad (pc,xbox, mma,fotbal a sem tam nějaky akce s kamošema).
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic