Navigace
Nábor
Tank DPS - Melee DPS - Ranged Healer
Death Knight 11
Druid 1110
Hunter 0
Mage 0
Monk 111
Paladin 111
Priest 11
Rogue 0
Shaman 111
Warlock 1
Warrior 00
Progress
WoW Guild Rankings
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Leetlólz | Warlock | 90
Leetcha
Nick: Leetlólz
Class: Warlock
Věk: 27
Profese: Tail / Ench
Main zaměření a úroveň equipu: rDPS / 566ilvl
Off zaměření a úroveň equipu: N/A
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: wow hraji již 8mým rokem (free servery, působení v předních guildách) z toho warlocka 3 roky, na ofi pár měsíců ale rychle zapojení do progressu 5/14HC poté 5 měsiční pauza od hraní...
Screen UI: i.imgur.com/eaTdZFd.jpg
Link na armory: http://eu.battle....3lz/simple
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: <The Fire Clan> (již zmíněná 5 měsíční pauza)
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: Od začátku mého hraní na ofi jsem byl ve vaší guildě do které bych se rád vrátil, pohodový kolektiv s ambicemi rychlého progressu na WoD kterého bych chtěl být součástí. S novým datadiskem přichází i velká chuť hrát, to se odrazí i na mé aktivitě hraní.
Děkuji za přečtení Wink

Ankheg
jen me ponekud zarazi 5 mesicni pauza mas ve zvyku je delat casteji ?Warlocku mame na datadisk dle me dostatek.Jsem spise proti,Pro na FOF

Hrobasik
Clovek co neumi udelat ani talenty + glyphy na pande tu nema co delat....
Proti

Leetcha
Talenty? rly? jsi mě pobavil...

píše člověk který má deficit ve statech (možná místo kontroly mých talentů si zkontroluj svoje gemy a reforge)

Mastery 137.72% +1.75%
Spell Power 53156 -97
Spell Hit (?) 14.99% -0.47%
Crit (?) 27.25% -2.11%
Haste 34.15% +3.36%
Upravil/a Leetcha dne 14-10-2014 10:55

Hrobasik
Az na to ze armory ukazuji uplne neco jineho nez hra ale np bejt doma tak ti to poslu i s vypsanim co mas zle.
Po mem prispevku sis ten jeden talent ze dvou aspon zmenil..cg.
To nemeni ale nic na mem vyhadreni nahore..

Leetcha
Já ale nejsem v guildě co raiduje, talenty mam přizpusobené svému "farmění" (měním je i 10x denně), a staty neřeším když zítra bude prepatch, takže tvé "vypsaní" bude bezpředmětné ale děkuji...

(určitě jsi měl z matematiky jedničku ale pochybuju že dokážeš vypočítat idelaní staty z hlavy lépe než program k tomu určený...)

a talent jsem nezměnil +20% hp opravdu ted nepotrebuji...
Upravil/a Leetcha dne 14-10-2014 12:03

Hrobasik
Hadat se tu nebudu.. kdyz se hned v prihlasce hadas s nekym z vedeni, tak nvm nvm jestli sem s tvoji povahou zapadnes.. a ten askmrbot pls.......

Leetcha
hádaní a argumentování je uplně něco jiného, já se jen pozastavil nad tvým absurdním příspěvkem ohledně talentů a glyphu... To že mě nechces v guildě je věc jiná... Ale možná by k tomu měl být trošku jiný důvod...

Hrobasik
Nejde o me ze te v guilde ''nechci'' jde o to ze mame 3 geared aktivni Warlocky + jednoho co ma omluvenku (nastoupi na wod). Nerikam ze by se este jeden warlock nevesel ale ! Nechci tu mit warlocky co vubec netusi co maji mit za talenty atd .. hlasis se do 14/14 HC guildy, ne do naky casual na expeni... takze po tobe nakou uroven proste vyzadujeme..
k talentum :
Dark bargrain se proste nejde (ano jsou bossove jako je napr Blackfuze ale to je tak vsechno..)
Grimoire of Supremacy --> Co si mel nez jsem ti to napsal tak je talent do affliny na destro se ti proste nehodi vubec ani na blbe solovani v raidu protoze s dmgem co mas v tem gearu se preabsorbujes a nic ti to nebere..
Glyphy : Havoc -> naprd kvuli tomu CD delsimu (jediny kde to vyuzijes jsou protectori, shamani a maximalne pak este klaxi..)
nemas Eternal Resolve -- hodne podstatny na kazdym bossovi co ma AOE dmg..

Btw ty staty co si posilal pred tim z toho askmrrobota nvm kde si vyhrabal protoze jsem ted ingame a ani jeden me nesedi Frown

Leetcha
Dark bargrain: momentalně kvuli farmění velkých skupin creepů... (+20% hp useless)
Grimoire of Supremacy: jak mužeš videt na screenu z rana zabijel jsem warbringera, jestli to dokažeš se sacriface. gratuluji

s Eternal Resolve máš pravdu...

o tom kdo z nás víc netuší by se dalo polemizovat, ale rozhodně nechci rozjet nějaký "hate"
Upravil/a Leetcha dne 14-10-2014 12:03

Leetcha
to je asi tím že ten program to vypočítavá na full buffed postavu, což asi momentalně nejsi.

(čekal bych od "vedení" trošku profesionálnější přístup)

/edit ↓ [W From] [Goodnewz-Dra]: btw nevim jak si prisel na to ze nemam hitcap Hehe si to asi blbe nastavil .. to je jeden z duvodu proc tyhle programy nepouzivam protoze jsou proste useless

po tomhle whispu ses opravdu utvrdil, bude opravdu lepsi aby ses prestal k tomu vyjadřovat, nikde jsem nenapsal že nemáš hit cap, ja ti naopak ukazál že máš overcap a jak by se to dalo optimalizovat. Už ted teda nevím kdo koho by měl poučovat... Počkáme na vyjádření ostatních...
Upravil/a Leetcha dne 14-10-2014 12:20

Hrobasik
Myslim ze bude na miste prestat s touto diskuzi, vic at se k tomu vyjadri este nekdo z vedeni popripadne ostatni loci..

Neliell
já si tě pamatuju no....měsíc si tu strašil s paladinem a pak se po tobě slehla zem....takových lidí asi dojde více..otázkou je potřebujeme je?

Manhoef
Můžeš mi prosím popsat, jak přesně používáš askmrobota?

http://www.twitch.tv/manhoef23
Leetcha
Neliell napsal:

já si tě pamatuju no....měsíc si tu strašil s paladinem a pak se po tobě slehla zem....takových lidí asi dojde více..otázkou je potřebujeme je?

jestě po paladinovi jsem tu strašil dva měsíce s lockem... ale jak jsem již psal s novým datadiskem to bude něco jiného... pro mě to bylo nové prostředí které Vám už bylo známo, teď se pojede od začátku, takže se můžu lépe ukázat..

Hrobasik
Neliell napsal:

Myslim ze neni co resit Hehe prelockovano je o tom zadna.., navic tohle potvrdilo moje tvrzeni ''ze si se na guildu vysral'' bez omluvenky si proste prestal hrat a lidi tohodle typu tu opravu nepotrebujeme Wink Myslim ze warlock co ma staffku na heal by tu nikoho poucovat o com jak se to ject nema Hehe myslim ze bych te mohl zaradit mezi lidi typu : no kouknu na method armory kde kazdy warlock jede na 10 % hitu a podle toho budu soudit ze se to tak jede Hehe kdybys aspon vedel proc to tak maji Cool

Leetcha
To není zase tak uplně pravda, omluvenku jsem nenapsal to ano, ale sdělil jsem to vedení v té době Sakratusovi, že nějakou chvilu hrat nebudu, on mi napsal že to zařídí, mezi tím mi hacknuli učet, smazali gear, paladina převedli na jiný server... před 3 dny po zakoupení GT jsem dal všechno do pořádku... To jestli jsem dostal kick nebo mě dotyčný leavnul nevím...

/edit tu staffku jsem dostal od RL ve vaší guildě... tak nevím co tady nad tím pochybuješ, měl jsem v té době flexovou... opravdu zde ukazuješ svoji inteligenci

/edit2 kde si prisel zase na 10% hitu?
Upravil/a Leetcha dne 14-10-2014 12:58

Manhoef
Můžeš mi prosím tě odpovedět na mou otázku?

Manhoef
Napiš mi jak to používáš a nic nescreenuj. Připojíš se na jejich stránku, dáš load character? Pak ho updatneš? A pak ho tam kliknutím na tu záložku necháš přepočítat a upravit? Takhle?

Feddrah
Nebudem riešiť class, equip, v tom máš pravdu že zajtra bude všetko inak, ale pohľad mňa ako hráča - do guildy som prišla zhruba v rovnakom čase - možno 2-3 id skôr, tiež bolo prostredie pre mňa novinka - server, horda, neanglická guilda, 25m raidy aj hc level. Prišla som s tým, že chcem byť platný člen, zaslúžiť si svoje miesto v raide a udržať si ho do wod, kde bude v teame o 5 ľudí MENEJ. Tiež ma to niekedy nebavilo, rozhodilo mi to súkromné veci (mnohí vedia, že som tu mala manžela, ktorý nakoniec viac menej musel odísť), ale ostala som hrať a pravidelne sa prihlasovala na raid práve z hore uvedených dôvodov. Máme v guilde pár ľudí, ktorí podržali raid team a odprogresovali to do konca aj keď sa im vôbec nechcelo a dali si pauzu až keď bol Garosh na kolenách. Preto keď vidím argument, že niekto prestal hrať, ale wod ho bude isto baviť a chce sa predviesť od "začiatku", ježia sa mi všetky chlpy Tsss
To že si niečo prebral osobne s RL je fajn, ale ako člen guildy si mohol prísť sem na fórum, prístup sem si isto hacknutý nemal. Na wod máme stav preplnený a nových záujemcov naozaj veľa, myslím že ty si už svoju šancu mal... -za mňa PROTI

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'tfcofi'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionM165w_online'
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 0

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 5,265
· Nejnovější člen: Dresscigide
Shoutbox
Musíte být přihlášeni pro odeslání zpráv.

JustfunEmova 14-12-2019 10:02
Write My Paper - EssayErudite.com Looking for an expert to write my paper for you? You are at the right place. Providing superior writing ser

Donaldswows 14-12-2019 06:03
unethost無限空間虛擬主機 技術分享部落格 http://blog.unethost.com/

Wilburnwrots 14-12-2019 03:45

Wilburnwrots 14-12-2019 01:34

TylarGAM 13-12-2019 10:26
Essay Writing Service - EssayErudite.com Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7. Apart from many other wri

Timothyexony 13-12-2019 10:19
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic

DonaldEligh 13-12-2019 03:19
XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

EmmittOxima 13-12-2019 01:39
日本片商合法授權 極道光碟屋 台中AV女優光碟店 日本片商合法授權 – AV女優光碟.名器專賣(未滿18歲禁止) http://avgood-store.com/

MichaelBuh 12-12-2019 20:43
【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-18
0B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專
營教學麥克風及教學擴音器 https://mic-

Timothyexony 12-12-2019 06:52
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic