Nick postavy: Nettlie Věk: 21 Class: Druid Armory:LINK Profese: Herbalism & Mining... časem chci určitě předělat na dvě burst profky Main spec a úroveň eq: Feral (530 ilvl) Off spec a úroveň eq: Resto (503 ilvl) Screen UI:LINK
Zkušenost s wow a aktuálním contentem:
WoW hraji již nějakým 6 rokem, dosud to byli ovšem free servery (Twinstar, CzechWoW), kde jsem si prošel full TBC i WotLK progressem. Zkušenosti s Cataclysmem nemám žádné, nehrál jsem jej. Co se týče zkušeností s MoP, officiálním serverem... Z aktuálního contentu mám vše párkrát proběhnuté v LFR obtížnosti, Flexu a 1x Garoshe normal spíš čistej průtah. Tudíž bych to i tak shrnul, že mé zkušenosti s aktuálním contentem jsou téměř nulové až na pár bossů. Z LFR, flexu kde se bossové jen burstí člověk moc zkušeností a taktik nepobere. Patřím mezi tu skupinu lidí, která si může číst taktiky 100x dokola, ale stejně z ní nic mít nebude dokud mu někdo neosvětlí situaci ve hře. Potom stačí zažít v praxi, případně se poučit z vlastních chyb a dále je již neopakovat!?
Předchozí guilda a důvod odchodu z ní: Ekirei - důvod jsem osvětloval již pár lidem od Vás ingame. Hlavním důvodem odchodu z Ekirei je to, že je to 10M guilda zaměřená pouze na jednu 10M groupu a její členy. Což samozřejmě každý nový undergeared člen musí pochopit.. =) Ale upřímně, kdo by si chtěl platit měsíčně hru, aby denně proslackoval hru jenom ve hlavním městě jako tomu bylo doposud na free serveru?
Pokud by někoho zajímala i předchozí free server guilda, byla (je) to právě The Fire Clan... před TFC jsem působil jako Guild Master guildy Never Back Down.
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout?
TFC právě pro několik výše zmíněných bodů... TFC byla (je) naším domovem i na serveru Twinstar.cz, po bližším zkoumání vaší guildy jsem zjistil že dost členů poznám právě z Twinstaru už hodně dlouhou dobu (Sakratus ještě TBC z TAPáků pokud se nepletu), i když lidi nebudou znát mě
Od guildy očekávám kvalitní zázemí do budoucna nejenom na MoP. Pod kterým si představuji pohodový kolektiv, kvalitní raidování na vyšší úrovni ve kterém se osobně budu moci prosadit a být jeho součástí.
Co Vám mohu nabídnout? Mohu nabídnout ambiciózního, aktivního hráče se zkušenostmi s vedením guildy a chodu raidů, kterému nevadí raidovat do pozdních večerních hodin. Nekonfliktního, ve většině případů spolehlivého člověka.
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: Notebook Asus N55SF
V raidu mám stabilních 60FPS +/-
Něco o mě:
Jmenuji se Dominik. Za měsíc dvaadvacetiletý letý student druhého ročníku vyšší odborné školy - řízení sportovních a tělovýchovných činností v Příbrami. Mezi moje záliby patří sport (MMA, Box, Posilovna), hudba (Hip-Hop, Dubstep) a PC.
A pro vaší Vesper velikost bot: 44 Upravil/a Nettle dne 25-03-2014 16:34
Já se vyjádřím ke všem pěti (Fapster,Vrsek,Imperathor,Banoris,Nettlik)přihláškám zde....
Jsem seznámena s vaší situací a odchodem z TW i proč nyní chcete k nám. Pokud by vás sem nechtěli naši oficíři a neznali vás z TW, byla by situace s vaším přihlášením složitější.
Prosím o krátká vyjádření ostatních z vedení a posléze nevidím důvod proč nepřijmout celou pětici...
I přesto však bych byla pro přijetí, jak se říká, kicknout vás můžem dycky A jelikož se více či méně známe z twinu, tak to je samo o sobě dost plus. Holt ukažte, co ve vás je
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic