Bloodsacred / Paladin / lvl 90
|
|
Bloodsacred |
Přidané 09-12-2014 00:26
|
Tichošlápek
Příspěvek: 15
Založený: 06.06.2014
|
Dinra z Twinu zdraví TFC ( už podruhé)
Ingame nick: Bloodsacred
Class: Paladin ( rasa Blood elf )
Profese: BS a mining 600 skill plus vsechny sekundární profese 600 skill kromě fishingu.
Main zaměření a úroveň equipu: Zatím mám Retribution, ale rád bych se vrátil k protectionu, Equip nic moc kord když jsem ted zapnul wowko poprvé od září a jsem lvl 90.
Off zaměření a úroveň equipu: Off asi zatim protection, musím si to zase všechno osahat.
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: Zkušeností s wow mám celkem dost, nicméně nejsem nejlepší profi hráč. Začínal jsem na serveru Kalgul jela tam verze TBC a celkem tam bylo asi 120 online lidí. Poté jsem přešel na Twinstar, kde jsem hrával celkem dlouho, několik let. Měl jsem sice období kdy jsem hrát nemohl ale což se dá dělat, real život je důležitější jak hra.
Narovinu přiznám, že TBC a Wotlk mám celkem odchozenej, nicméně co se týče Cata a Pandy toho moc odchozeného nemám, spíše jenom dungy a pár raidů. Nicméně nejsem žádnej tupec, umím se naučit taktiky a i všechno ostatní a řekl bych i celkem rychle. A nejlepší jak se něco naučit je stejně praxí podle mého.
Screen UI: Screen nemá cenu zatím dávat, novej komp,par minut puštěné wow ještě s instalací takže addony zatim žádné.
Link na armory: http://eu.battle....red/simple
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: The Fire Clan, byl jsem vyhozen za neaktivitu, jsem pitomec a skleróza a zapomněl jsem dát omluvenku, že nebudu nějakou dobu hrát kvůli práci.
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: No u tohoto bodu je odpověd celkem jasná. TFC z toho důvodu, že jsem u vás hrával na free Twinstaru jako postava trpaslíka paladina jménem Dinra, vím jak to u vás chodí, pár z vás okrajově znám i když jsem moc aktivní nebýval, neboť mi to můj real život moc neumožnoval. Moc rád bych chtěl když už jsem začal hrát na offiku, nějakou kvalitní guildu, a co vím z twinu tak jste pohodový lidi co se vyznají atd. Proto bych rád k vám.
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: Počítač AMD FX-6100 6-Core 3.9GHz, AMD 970, RAM 8GB DDR3, Nvidia GeForce GTX650Ti 2GB, HDD 1000GB, DVD-RW, Windows 7 Home Premium CZ 64-bit, 21.5" Samsung S22D300H LED monitor TN LED, 1000:1, 5ms, 1920x1080, VGA, HDMI, Genius GX Gaming CAVIMANUS HS-G700V Sluchátka s mikrofonem herní, vibrační, zvuk 7.1.
Další: Dnes 8.12. jsem začal znovu instalovat wowko a koupil zatim 30 ti denní GT, zatim se to stahuje a začal jsem rovnou i hrát, Ketra mi psala že až zase začnu hrát ať napíšu tak hold píšu
Nebudu to moc rozepisovat, moc rád bych opět k vám, jsem pitomec co zapomněl na omluvenku, neměl jsem čas kvůli tomu že jsem šetřil na novej komp a celkově bylo dost práce a přesčasů atd., ale teď už by vše mělo bejt dlouhodobě ok. Původní komp jsem dal přítelkyni ( možná znáte z Twinu jako jako Anmathea shadow priest ), původní plán byl že začneme hrát společně, k tomu se možná dopracujeme, nicméně teď jsme trošku rozhadaní a uvidíme jak to dopadne. Psal bych dál ale nechci vás nudit, přiznám se bez mučení některé části přihlášky jsem zkopíroval z té první, mám ji na flash disku a nechtěl jsem psát to samé znovu okorát malilinko jinak, snad se nebudete zlobit.
Doufám v kladné reakce Dinra TW
PS.: Světlo mi dává sílu
Upravil/a Bloodsacred dne 09-12-2014 00:51
|
|
|
|
Waldeyer |
Přidané 09-12-2014 00:28
|
Kecal
Příspěvek: 163
Založený: 01.03.2014
|
fof? |
|
|
|
Eolen |
Přidané 09-12-2014 00:38
|
Kecal
Příspěvek: 190
Založený: 23.06.2014
|
Neznám, netuším, nebudu soudit, posuďte jiní, více informovaní. |
|
|
|
Ankheg |
Přidané 09-12-2014 06:37
|
Kecal
Příspěvek: 183
Založený: 06.04.2014
|
dle me si tu uz byl s davat nekomu sanci ktery s nami nesel ani jeden raid je na povazenou
Upravil/a Ankheg dne 09-12-2014 08:46
|
|
|
|
Matracak |
Přidané 09-12-2014 08:01
|
Kecal
Příspěvek: 88
Založený: 27.07.2014
|
cetl si to vubec ? jinak taky neznam tak nevim ale paladinu je pomerne dost |
|
|
|
Hrobasik |
Přidané 09-12-2014 08:36
|
Mudrc
Příspěvek: 247
Založený: 24.06.2014
|
ja nvm jsem proti tomu aby se nekdo bral podruhe .. pokud si dobre pamatuju tak si prestal hrat bez ohlaseni a to se me osobne vubec nelibi .. |
|
|
|
Krvavadevka |
Přidané 09-12-2014 09:40
|
Kecal
Příspěvek: 103
|
jestli tu máš kamarády tak fof. jestli ne tak proti. |
|
|
|
Bloodsacred |
Přidané 09-12-2014 10:08
|
Tichošlápek
|
Hrobasik, tak si představ že nějakou dobu v klidu hraješ, pak ti jednou nevyjdou prachy, do toho se ti zblázní šéf v práci, kterej najednou chce všechno v práci projít vyklidit atd. neboť to předešlej majitel víc jak 20 let nedělal plus se vyskytne pár problémů v RL a je to prostě nestíhačka. K tomu započítej třeba 12 - 14 hodinové šichty v chladnu a 28 dní v kuse. To opravdu prostě se hold může stát že zapomeneš na omluvenku, vždy když jsem si na ní vzpomněl byl jsem mimo komp, a doma v noci jsem se většinou najedl, vykoupal a padnul na hubu. Jako pracující člověk bys to mohl pochopit, i když asi kuchař nedělá 14 hodin denně v 10 stupních.
Jestli se ti můj přímej přístup nelíbí tak prosim, já jsem člověk co mluví upřímně a narovinu (boužel stím mnoho lidí v dnešní době má problém).
Krvavadevka - vyloženě kamarády tu asi nemám, nikdy jsem nikoho neviděl v reálu, a nikdy nebyl čas abych byl v primární raidovací skupině, vždy jsem byl spíše jenom takovej ten co si hraje lážo plážo a občas se dostane na alt raid, nikdy jsem hru nehrotil, RL je vždy prvořadý, někdo mě tenkrát nazval maskotem tuším že to byl Tinuš.
Jen tak mimochodem, když člověk chce jít někam do guildy to tam musí mít kamarády? Myslím si že to není podmínka.
Mimochodem v TFC na twinu jsem byl pomalu od začátku, ještě když jsem byl v the saintknights která se tenkrát spojila pravě s TFC, šel jsem tam ještě s hráčem Killrock, působil jsem v guildě dost dlouho i když ne nějak extra, prostě rád hraju mezi lidma které alespoň trošku znám i když to nejsou moji kamarádi z RL.
Neberte to nijak zle prosím, jenom vysvětluji, pokud se vedení vyjádří že už mě tam nechcete ok, přizpůsobím se, ale myslím si že člověka co konečně má čas hrát tak trošku se vyzná, hraje už x let a snaží se být všestranně nápomocný jen tak nenajdete.
Warcraft jako takovej miluji kvůli příběhu, proto taky dělám od každé classy jednu postavu a snažím se hrát se vším a být všestranný což se taky občas hodí.
PS.: Světlo mi dává sílu |
|
|
|
Hrobasik |
Přidané 09-12-2014 10:19
|
Mudrc
Příspěvek: 247
Založený: 24.06.2014
|
Bloodsacred napsal:
Jako pracující člověk bys to mohl pochopit, i když asi kuchař nedělá 14 hodin denně v 10 stupních.
Taky jsem delal 17x 12ku v kuse a vim jaky to je.. ale vymlouvat se na to neda.., proste tohle je o pristupu a o nicem jinym to neni. Kazdopadne pockej si az se vyjadri vic lidi popripadne ketra.. |
|
|
|
Bloodsacred |
Přidané 09-12-2014 10:27
|
Tichošlápek
|
Ok, já mám přístup dobrej, prostě jsem byl tak mimo, řešil tolik věcí naráz a byl utahanej, že jsem prostě večer ani kompa nezapínal, jestli si hold tak dobrej že nikdy na nic nezapomeneš, bravo,já hold tak dobrej asi hold nejsem.
Když to vemu kolem a kolem tak tohle bylo poprvé co jsem se asi neomluvil kvůli něčemu, i tak svět nespadl, hold raději zapomenu na něco co se týká hry než abych zapomněl na něco co se týká RL a je důležité natolik že by mi to zkomplikovalo život. Tím nechci říci, že zapomínám na hru často, prostě se hold občas stane že toho člověk má tolik že neví co dřív a něco mu hold vypadne, buď si tak dobrej že s tímhle problém nemáš nebo si ještě neměl tolik věcí na řešení najednou a nestalo se ti to. Nevím to těžko říci, já se omluvil že jsem zapomněl, pokud si myslíš že to nestačí ok, pořád si myslím že lepší člověk co uzná chybu a omluví se než někdo kdo to dělá každou chvilku a je mu to jedno. |
|
|
|
Krvavadevka |
Přidané 09-12-2014 10:29
|
Kecal
Příspěvek: 103
|
kamarády byly myšleni lidi které znáš i ve hře. a nemusíš tu mít kamarády aby ses dostal, ale to bys musel chodit na raidy a jelikož máme všeho až moc tak by ses nedostal. přecejen TFC není ubytovna. |
|
|
|
Bloodsacred |
Přidané 09-12-2014 10:34
|
Tichošlápek
|
TFC neberu jako ubytovnu,ale jako takovej herní domov, za celou dobu hraní jsem víceméně vždy byl jenom v TFC. A co se týče raidů teď už se práce uklidnila a mám čas konečně hrát, tím pádem se můžu konečně vypracovat i do těch raidů a tím že se snažím hrát vše a přizpůsobím se tomu co je potřeba a ne tomu co chci já tak jsem celkem flexibilní, což si myslím není na škodu. |
|
|
|
Strigina |
Přidané 09-12-2014 12:18
|
Kecal
Příspěvek: 88
Založený: 08.12.2013
|
Dinra byl v TFC snad dřív, než velká část z nás vůbec začala hrát wowko a guildě, alespoň pokud vím, zůstal věrný. To už je pomalu inventář, kam jinam by šel? Kromě toho tu už od začátku byl jako FoF.
Já jsem pro návrat na tento rank.
Cum cecidero, surgam
Fire and water, earth and sky
Mysteries surround us, legends never die
|
|
|
|
Feddrah |
Přidané 09-12-2014 13:22
|
Kecal
Příspěvek: 72
Založený: 09.12.2013
|
Bloodsacred napsal:
TFC neberu jako ubytovnu,ale jako takovej herní domov, za celou dobu hraní jsem víceméně vždy byl jenom v TFC. A co se týče raidů teď už se práce uklidnila a mám čas konečně hrát, tím pádem se můžu konečně vypracovat i do těch raidů a tím že se snažím hrát vše a přizpůsobím se tomu co je potřeba a ne tomu co chci já tak jsem celkem flexibilní, což si myslím není na škodu.
pre mna je vernost a loajalita jedna z top vlastnosti - urcite fof
btw v poslednych tyzdnoch sa na fof brala naozaj kopa ludi, nevidim dovod, preco nie aj dinaru, ja chapem ze sa v rl vie udiat tolko veci, ze clovek ani nevie ze nejaky komp existuje ... |
|
|
|
Zmatena |
Přidané 09-12-2014 14:09
|
Kecal
Příspěvek: 131
Založený: 09.12.2013
|
FoF,presne jak rika Strigus a Fedrah... |
|
|
|
Blackrebel |
Přidané 09-12-2014 15:43
|
Kecal
Příspěvek: 121
Založený: 26.07.2014
|
fof |
|
|
|
Ankheg |
Přidané 09-12-2014 15:45
|
Kecal
Příspěvek: 183
Založený: 06.04.2014
|
v tom pripade fof neni co resit |
|
|
|
Dpos |
Přidané 09-12-2014 16:53
|
Stydlín
Příspěvek: 4
Založený: 01.05.2014
|
Njn s Dinrou to bylo vždycky složité |
|
|
|
Bloodsacred |
Přidané 09-12-2014 16:59
|
Tichošlápek
|
Děkuji mockrát všem co se mě zastávají, velice si toho vážím, velice mě to dojalo, nečekal jsem to,opravdu. Dposy, mám složitý život, proto je to se mnou složité. |
|
|
|
Ketra |
Přidané 09-12-2014 19:23
|
Mudrc
Příspěvek: 406
Založený: 08.12.2013
|
Byla jsem tu citována, ale myslím, že více by se vyjádřil Kerk . Byl tu u nás jako FoF a nevidím žádný důvod proč by tu s námi zase nebyl.....jen jsi měl asi nějaké zatmění, světlo tě opustilo ??? a nenapsal jsi tu omluvenku, kick jsi dostal k 1.11.
Přijat FoF -lock
Najdi světlo a sílu |
|
|