Navigace
Nábor
Tank DPS - Melee DPS - Ranged Healer
Death Knight 11
Druid 1110
Hunter 0
Mage 0
Monk 111
Paladin 111
Priest 11
Rogue 0
Shaman 111
Warlock 1
Warrior 00
Progress
WoW Guild Rankings
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
protebos-shaman-lvl90
Protebos
teď nijak.. nemám eq. kterej mám pocit už od Cata rozhoduje všechno. potom co bych dobral gear tak se připojit do nějaký raid grupy (nevim jak máte postavenej raidovací systém) a raidovat s nima + progress.. nikdy by nekecal RL do řeči apod.. tak jak to normalně chodí v guildách...

Protebos
erytrier napsal:

Taky proti

Osobne by me nevadilo zaucit a nagearovat cloveka, u kteryho by byl potencial, ze se ta investice vrati, ale nepusobis tak na me ani v nejmensim.

I kdyz si odmyslim vsechno ostatni co si napsal, tak k tomu pristupuju trochu s pokorou ne? Ne, ze se nahlasim do hc raidovaci guildy, tri roky sem poradne nevlezl do raidu ale delam ze sebe krale.

Kdyz to vztahnu na sebe, pred trimesicni pauzou jsem ty encountery leaderoval a po pauze se nechavam zajebavat kokotinama za ktery sem predtim mel chut trhat hlavy. Ted uz se tady ale nikdo moc s nikym nepatla. Myslis si opravdu, ze s tim vsim co si o sobe napsal bys alespon tu uroven co tu ted je dokazal dohnat?

E: Yonte, zase klid s tim trollingem Hehe

ani v nejmenším ze sebe nechci dělat krále, ale ve všech guildách se mnou vycházeli dobře a brali mě jako schopnýho člena.. vycházím ze zkušeností co jsem pobral tam.

Indes
Já jsem pro, pokud teda má na zaplacení 25k goldu do mé pošty za to že je z TS a 50k goldow pokud napsal něco do poděkování na TS forum.

Ouri
Pro - ale jsem jen Young tak nevim jak moc ma moje slovo vahu Smile

Ketra
Tvé názory v přihlášce jsou velice zvláštní. Nemáme jako guilda problém nabrat člověka s lv.1, pokud je to něčí kamarád a on se k němu vyjádří, případně popíše, jak se znají a odkud, jaké mají spolu zažité zkušenosti, atd.
Já stále čekám na nějaký názor členů naší guildy co tě znají a mohli by nám trochu poodhalit tvůj velice teoretický postoj k raidování na MoPu.....

Opravdu velice "originální"přihláška...

Ouri
jak říkam pokud trial tak at se snaží a fakt na sobě pracuje, pokud FOF tak at zapomene na raidy

Protebos
nevim co je na tom divnýho mám pocit že raidy z cata mám odraidovány dostkrát a aspoň jednou jsem byl každého bosse na MoP kromě 2 předposledních v SoO. HC jsem sice nebyl, ale o to větší mám chuť progressovat.. chápu že na LFR je to něco úplně jiného ale aspoň vim jak ty bossové vypadají.

k tomu vyjádření - bude až se Dinra vrátí z práce...

Carney
Dobrá, tak já se k k tomu taky vyjádřím... Přihláška na mě působí všelijak ale jsem PROTI, a to z několika důvodů vezmu to popořadě, co mi přijde jako největší probém
1)
Protebos napsal:
všechno kromě posledních raidů, které se mi znechutily... začít raidovat budu chtít jen co dosbírám eq

Toto mně nenechává na pochybách, že prostě nevíš, co chceš.. Prostě, když je mi něco nechutný tak tam prostě nechci a myslím si, že bys nevydržel nijak dlouho...

2) Souhlasím na 110% s tím co psala striga, pokud jsem jdu s tím, že tu mám známe (tzn trochu protekčně), tak ten člověk musí být někdo, koho dobře známe a kdo se za tebe může zaručit. A s FoF od FoFu skutečně zásadně nesouhlasím.

3) Tvoje prohlášení o tom, že hc raidy nejsou zas tak moc odlišný od normálu.. Jako na videu to nevypadá (je tam furt stejnej panák), nicméně tohle na mě působí jak hadr na býka.. Lidi typu, všechno znám a všechno vím, fakt nemusím (až na vzácné výjimky, /wave Tinu Hehe)

4) Gear. Pokud bys měl být posuzován jako raider - tak jsi naprosto nepoužitelný, normály už nechodíme, flexy taky ne a na lfr nás nepotřebuješ, takže přínos pro guildu = 0. A jako FoF ne, viz výše

5) Věk, trošku se toho obávám ale to už je spíš osobní názor.. Člověk může být v pohodě v 15ti nebo debil ve 40ti

Ankheg
po precteni komentu a vyjadrovani stylu jeho raidovani proti ilvl :
-483 ilvl
-neodprogresovany kontent ktery rika lfr se nepocita
-sme hc gilda s 12/14HC
- nejsi friend nekoho z ranku aspon flame
-znechucen z poslednich raidu ? co nam zaručí že poprvním raidu neprasknes botama?

takovy to clovek dle me nebude mit stalou dochazku,nebo prestane hrat.Nejdriv by sis mel sehnat ger aspon 550+ kdyz se hlasis do hc gildy s gearem co mas nejsi perspektivni ani do datadisku...
Upravil/a Ankheg dne 27-06-2014 19:22

Bloodsacred
Zdravim,
tak abych nějak na úvod začal, Goodyho znám už poměrně dlouho, řekněme asi od Twinstaru. S přihláškou si nedal moc práce a je celkem matoucí i pro mě. V poslední době jsem sním snad hrál max LoLko, občas pokec na skypu, ale jako člověk kterého znám je celkem v pohodě, dokáže se naučit, je na něj spoleh atd. (vím že na to nebudete brát ohled nebot jsem FoF také a mnozí zvás mě neznají). Chci jenom říci, že nejspíše sem chtěl hlavně z důvodu že jsem tu já i kámoš Zeniel (Zenis), máme spolu zkušenosti jsme sehraní a navíc TFC je kvalitní koordinovaná a super Guilda. Do main progress skupiny se určo nedostanu ani já, ani Zeni a ani Goody kdyby jste jej přijaly, nebot prostě si myslím že nikdo znás není tak zkušený se současným datadiskem a jeho raidy a to zvláště s SoO a ještě k tomu na HC aby byl nějak extra přínosem, ale posuďte samy, kdo byl dříve se vším zkušený dříve než se to naučil a ošahal na vlastní virtuální kůži? Řekl bych že nikdo,tím pádem je zbytečné říkat že by byl přínosem, když je předem jasné že nebude. Ale v téhle hře podle mého jde i o zábavu, pokec, společné akce, a podobné věci, proto si myslím že když se přijme člověk co je kamarád někoho s rankem FoF tak to neni až tak hrozné, bud zapadne do kolektivu a bude snim aspon pokec atd. nebo se nechytne a hold odejde sám nebo ho někdo vyhodí. Myslím si že je lepší přijmout člověka co je kamarád někoho s rankem FoF a ten člověk ho zná a aspoň trošku se za něj může zaručit než nabrat někoho koho lidi neznají, ale má EQ a zkušenosti, využije guildu k nabrání EQ a pak leavne což by ten kamarád neudělal. Z dlouhodobějšího hlediska, kdo ví člověk co nabere EQ a leavne neni moc perspektivní oproti někomu kdo je kamarád někoho s rankem FoF a časem nabere pomalu EQ ale zůstane a kdo vý třeba se zněj časem stane plnohodnotný a možná i nepostradatelný člen guildy, tohle člověk nikdy neví a nemůže tím pádem nikoho hned odsoudit, vím že nejste žádní socialové,ale opravdu vás zabije přijmout člověka, kamaráda někoho s rankem FoF jenom protože nemá zkušenosti a EQ? Chápu že tohle by se dalo říci o každém, ale prostě myslím si že lepší kamarád někoho z guildy který se časem stane i vaším přítelem a bude z něj fajn člen guildy, než někdo kdo přijde je dobrý v main raidu, ale po nabrání EQ a příchodu WoD odejde za lepším a nechá vás ve štichu.

Narovinu teď říkám, že jsem s Goodym nějakou chvilku nemluvil, ano je mladý, ale je to jeden z těch normálnějších mladších lidí co znám a ne nějaký typický frajírek kterých tu teď běhá drtivá většina v jeho věku (nikdo to neberte osobně, je to má soukromá zkušenost). Podle mého přihlášku napsal narychlo, mnoho lidí nemá v dnešní době rádo psaní a tím pádem píšou rychle a trošku zmateně, hold asi nejsou jako já co celkem i rád píše ale zase pro změnu impulzivně a improvizovaně Hehe
Nechci aby si nikdo po tom co jsem napsal myslel že ho nějak bráním, obhajuji atd., ano je to kamarád, ale přihlášku a názory napsal sám, jenom se snažím aby ten kdo to dočte až sem zamyslel a dal mu šanci, pokud nedá ok, vaše volba, ale prostě si myslím že do kolektivu by zapadl. A kdyby nezapadl vyhodit ho můžete kdykoliv a nebo sám odejde, máte kolem 213 + hráčů a to jedno místo se určo najde, jsou guildy co nabírají každého bez guildy a mají kolem 1k členů (v jedné jsem byl jak jsem se lognul Hehe ).
Upřímně říkám, že mám v sobě pár piv (3), ale ne dost aby to zkreslilo můj úsudek, myslím si jako kamarád a nový možná kamarád i vás to není špatnej člověk, člověk na main raidy to není, max tak prostě na altí když se vejde či složí, max world raidy, myslím si že to asi nebude problém. Pokud ale chcete jenom lidi s EQ a zkušenostma tak si myslím že to neni úplně nej přístup neboť takový lidi dost často odcházejí potom za lepším.
Možná jsem na něco zapomněl a dopíšu to později. Nechci aby nikdo moje vyjádření bral osobně či nějak podobně, napsal jsem co si myslím (to v dnešní době je dosti problém často) a tak to beru já. Pokud se někoho můj názor dotkne či mě už nebudete chtít v guildě tak se hold nedá nic dělat a já odejdu, já vždy stojím za kamarády a vždy říkám svůj názor narovinu i když jsem už mnohokrát i v RL narazil díky tomu, jsem čestný, pravdomluvný a upřímný člověk, doufám že to vemete navědomí.
Předem děkuji a gratuluji zároveň tomu kdo to dočte až sem.
S pozdravem Bloodsacred ( TW Dinra )

PS.: Světlo mi dává sílu Smile
Upravil/a Bloodsacred dne 27-06-2014 23:29

Feddrah
gearnut sa na ten zaklad 550+ dnes nie je problem , najma s +16 upgr. (chce to samozrejme trosku casu a usilia)- openraid, trade chanel + urobit si legendary back sa da aj na lfr - asi by som sa najskor snazila ziskat maximum kde sa da - mna osobne by nikdy nenapadlo sa zo zelenkami hlasit do hc guildy, ani ako friend a uz vobec nie s tym ze by som rada do raidov - navyse si spomenul ze uz si s niekym raidoval a nepacil sa ti ich styl, ako vies ci sa ti bude pacit nas ? nevidim tu ziadne zaruky...

ps: este stastie ze ja som sa hlasila do guildy pred hc Tsss

ps2: uz raz som sa zarucila za "kamosa" ktory chcel velmi raidovat a stazoval sa ze ma smolu na raid groupy a guildy, ked prislo na lamanie chleba nebol schopny sa prihlasit a zucastnit raidu - je mi jedno z akych dovodov - odvtedy podobne prihlasky nepodporujem - kto k nam naozaj chce, mal by mat padne argumenty a potvrdit to dostatocnou aktivitou Wink

ps3: velmi mi to pripomina jednu cerstvu maturantku z obchodnej akademie, ktora cela natesena prisla na pohovor do uctovnickej firmy mimo hlavneho mesta a pytala si nastupny plat 1200 evri hrubeho HeheDD

Protebos
Feddrah napsal:

gearnut sa na ten zaklad 550+ dnes nie je problem , najma s +16 upgr. (chce to samozrejme trosku casu a usilia)- openraid, trade chanel + urobit si legendary back sa da aj na lfr - asi by som sa najskor snazila ziskat maximum kde sa da - mna osobne by nikdy nenapadlo sa zo zelenkami hlasit do hc guildy, ani ako friend a uz vobec nie s tym ze by som rada do raidov - navyse si spomenul ze uz si s niekym raidoval a nepacil sa ti ich styl, ako vies ci sa ti bude pacit nas ? nevidim tu ziadne zaruky...

ps: este stastie ze ja som sa hlasila do guildy pred hc Tsss

ps2: uz raz som sa zarucila za "kamosa" ktory chcel velmi raidovat a stazoval sa ze ma smolu na raid groupy a guildy, ked prislo na lamanie chleba nebol schopny sa prihlasit a zucastnit raidu - je mi jedno z akych dovodov - odvtedy podobne prihlasky nepodporujem - kto k nam naozaj chce, mal by mat padne argumenty a potvrdit to dostatocnou aktivitou Wink

ps3: velmi mi to pripomina jednu cerstvu maturantku z obchodnej akademie, ktora cela natesena prisla na pohovor do uctovnickej firmy mimo hlavneho mesta a pytala si nastupny plat 1200 evri hrubeho HeheDD

a jak můžu vědět že se mi váš styl líbit nebude... jako psal jsem že se budu rád účastnit raidů, ale nejsem blbec, kterej tam bude chtít lézt s zelenejma věcma. Proto jsem se teď hlásil jako kamarád a ne jako raider. pokud se bojíte věku, tak vás chápu Hehe česká komunita jde do hajzlu s prominutim ... No usuďte jak myslíte a uzavřete tuhle diskusi.. případně to zkusim až budu mít lepší gear

Tinu
Počkat.

Tak na jednu stranu říkáš, že se hlásíš jako kamarád. Pak se ale chytáš na poznámky k raidování, což evokuje to, že chceš být raider. Kde je pravda? Protože jako FoF pro mě za mě, ale na YF to není ani za nic. S tím, že na tom budeš muset tak jako tak zamakat.

Všechno je to jen o tom se správně vyjádřit.

A teda fakt je ten, že ta přihláška je hrozná.

Manhoef
"A teda fakt je ten, že ta přihláška je hrozná."

Asi tak nějak.

http://www.twitch.tv/manhoef23
Protebos
upřímně mám pocit, že tam jsou i horší přihlášky... to je teď jedno. chci se do guildy přihlásit jako kamarád prvotně... časem bych se rád ucházel i o raidování pokud to takhle nejde tak klidně zůstanu bez raidování a budu jen kamarád. jestli to bude potřeba tak přihlášku klidně předělám aby byla přehlednější.

Ketra
Myslím, že tato diskuze nikam nevede. Budeme to brát, že k nám jdeš jako kamarád a tak se budeš i chovat. Co bude v budoucnu záleží jen na tobě jak se ukážeš a jak nebudeš "znuděn" HC raidy.

Přijat, napiš si ve hře - lock

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'tfcofi'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionM165w_online'
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 0

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 5,265
· Nejnovější člen: Dresscigide
Shoutbox
Musíte být přihlášeni pro odeslání zpráv.

JustfunEmova 14-12-2019 10:02
Write My Paper - EssayErudite.com Looking for an expert to write my paper for you? You are at the right place. Providing superior writing ser

Donaldswows 14-12-2019 06:03
unethost無限空間虛擬主機 技術分享部落格 http://blog.unethost.com/

Wilburnwrots 14-12-2019 03:45

Wilburnwrots 14-12-2019 01:34

TylarGAM 13-12-2019 10:26
Essay Writing Service - EssayErudite.com Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7. Apart from many other wri

Timothyexony 13-12-2019 10:19
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic

DonaldEligh 13-12-2019 03:19
XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

EmmittOxima 13-12-2019 01:39
日本片商合法授權 極道光碟屋 台中AV女優光碟店 日本片商合法授權 – AV女優光碟.名器專賣(未滿18歲禁止) http://avgood-store.com/

MichaelBuh 12-12-2019 20:43
【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-18
0B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專
營教學麥克風及教學擴音器 https://mic-

Timothyexony 12-12-2019 06:52
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic