Ingame nick: Bloodsacred
Class: Paladin ( rasa Blood elf )
Profese: Prozatim žádné, později BS a mining plus veškeré secondary profese
Main zaměření a úroveň equipu: Vzhledem k tomu, že zatím expím ( played 2 dny a 12 hodin ),lvl 57 mám main zaměření Protection ( jako dmg expit je opravdu děs jak na twinu tak i na offiku bohužel )
Off zaměření a úroveň equipu: Off zaměření jsem si jenom narychlo zvolil retribution,ale nevyužívám ho zatím
Zkušenost s wow/aktuálním contentem: Zkušeností s wow mám celkem dost, nicméně nejsem nejlepší profi hráč. Začínal jsem na serveru Kalgul jela tam verze TBC a celkem tam bylo asi 120 online lidí. Poté jsem přešel na Twinstar, kde jsem hrával celkem dlouho, několik let. Měl jsem sice období kdy jsem hrát nemohl ale což se dá dělat, real život je důležitější jak hra.
Narovinu přiznám, že TBC a Wotlk mám celkem odchozenej, nicméně co se týče Cata a Pandy toho moc odchozeného nemám, spíše jenom dungy. Nicméně nejsem žádnej tupec, umím se naučit taktiky a i všechno ostatní a řekl bych i celkem rychle. A nejlepší jak se něco naučit je stejně praxí podle mého
Screen UI: [img]http://t3.pixhost.org/thumbs/4915/22016938_wowscrnshot_060614_204204.jpg[/img] is not a valid Image.
Link na armory: http://eu.battle....red/simple
Bývalá guilda a důvod odchodu z ní: No kvůli pokecu a kvůli bonusům za lvl guildy jsem si jednu našel a zatim jsem v ní. Jmenuje se Heretic Anthem. Nicméně neni problém zní odejít.
Proč zrovna TFC aneb co od nás očekáváte a co nám můžete nabídnout: No u tohoto bodu je odpověd celkem jasná. TFC z toho důvodu, že jsem u vás hrával na free Twinstaru jako postava trpaslíka paladina jménem Dinra, vím jak to u vás chodí, pár z vás okrajově znám i když jsem moc aktivní nebýval, neboť mi to můj real život moc neumožnoval. Moc rád bych chtěl když už jsem začal hrát na offiku, nějakou kvalitní guildu, a co vím z twinu tak jste pohodový lidi co se vyznají atd. Proto bych rád k vám.
Herní stroj, rychlost připojení k internetu a fps v raidu: Stroj nebudu přesně definovat,mám ho asi rok a něco, ale wowko zvládá v pohodě na max, pokud přestane stíhat hold půjde do šrotu a pořídím lepší
Velikost bot pro Vesper: 41/42
Další: Nechci se nijak rozepisovat i když to umím a myslím si, že jsem to dokázal už dříve viz moje přihlaška do TFC na twinu. Jen chci říci, že bych u vás moc rád opět hrál, a tentokrát už aktivněji než na twinu. Nechci a i si myslím že mě nevezmete jenom proto že jsem hrával na twinu, nechci žádné výhody, chci jenom vaše normální vyjádření, pokud neni pro mě místo, neni problém, bude mě to mrzet ale hold se zakotvím jinde. Jsem fanoušek Warcraftu jako takového a hraju hlavně pro zábavu, u mě WoW neni na prvním místě, normální život, práce, atd. je pro mě prioritní. Samozřejmě, že se snažím hrát precizně, kvalitně, učit se, nebýt přítěž ale naopak, umím se po dohodě přispůsobit, ale nikdy hru nebudu brát nad normální život. Jako fanda Warcraftu chci opět i na offiku udělat každou rasu a každou classu a snažit se naučit s každým zaměřením dobře hrát a být flexibilní.
To je asi vše co momentálně mám na srdci
Pokud mě opět vezmete, budu velice rád, Rubys říkal, že mám i šanci neboť jsem býval a stále jsem členem na twinu, ale jak už jsem psal výše, neberte na to moc ohled, nechci žádné úlevy v tomhle směru
Vím že je to už asi ohrané ale .....
PS.: Světlo mi dává sílu
Upravil/a Bloodsacred dne 06-06-2014 21:28
To neber moc směrodatně, kámoš mě před časem ukecal na to jít na offik a na Thunderhorn na ali, že je tam hodně čechů, ale jaksy nebylo a nějak mě to nebavilo když jsem neměl ským pokecat, a tam jsem si hrál s petíkama, 59 není moc vím,ale jenom jsem to zkoušel
Bohužel přišel asi až potom, co jsem přestal aktivně hrát...
Nicméně přihláška se mi moc líbí (rozhodně je o 100% lepší než u jiných přijatých )
Další plus jsou reference z twin tfc, takže bych byl určitě pro
Zdravím, koukám že zatím to vypadá s přijetím dobře, až tedy budu moci vstoupit do guildy jenom mi napište komu můžu napsat, aby mě přijal.
Předem děkuji
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic