Navigace
Nábor
Tank DPS - Melee DPS - Ranged Healer
Death Knight 11
Druid 1110
Hunter 0
Mage 0
Monk 111
Paladin 111
Priest 11
Rogue 0
Shaman 111
Warlock 1
Warrior 00
Progress
WoW Guild Rankings
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Deeimod-hunter-90lvl
Deeimos

Přihláška
Ahoj, Zdrvím Guildu The Fire Clan
Začal bych o sobě nějaké info a pak bych se přesunul k samostatné hře co se týká mého charu, zkušenosti, guildy kterými jsem prošel a závěr.

1. Nějaké info o tobě
Ještě jendou Ahoj,
jmenuji se Radim, je mi 22let. Bydlím ve Středočeském kraji. Mám za sebou úspěšně střední školu. A v současné době pracuji a studuji dálkově vysokou školu. K samostatné hře jsem se dostal na střední škole. Začínal jsem na free serveru ke konci datadisku The Burning Crusade. Moje první postava byl hunter, kterého hraji do teď. Na officalní server jsem se dostal ke konci datadisku Wrath of the Lich King.
Ve hře jsem velký lovec achievementů a jsem nápomocný ostatním. V raidu svůj úkon zvládnu co se týká kicku, pasti, kittování. Nemůžu zde říct jaký jsem, to ať si na mě udělá každý názor sám Ale mohu povědět že jsem šikovný, rád se učím novým věcem, nebráním se změnám.

1.1 Internet, PC, škola-práce
Internet mam stabilní 8mb. Neměl bych mít problém.
Složení počítače: Intel core i7-4770,Asus GTX750TI-Oc-2GD5, Ram 4Gb,zdroj 600W, HDD-500Gb a SSD-120Gb, Základni deska Asus Z87-A,Skříň - Zalman Z11.
PC v klidu utáhne 25many, doposud jsem s tím neměl žádný problém, Fps mam stabilně +- 80-100.
TeamSpeak, Mumble, Ventrilo – zaleží jaký program guilda využíva, sluchátka, mikrofon je samozřejmostí na každém raidu. Bez toho by to nešlo
Škola – maturitu mam úspěšně za sebou. Jak jsem již psal viz bod 1. Pracuji a studuji na Vysoké škole, kvůli testům a zkouškám bych měl mít určitě absenci. ( Taková situace je pochopitelná). V práci pracuji na směny – dvě ranní, dvě noční a čtyři dny volna.

Nyní bych se přesunul k samostatné hře World of Warraft

2. Info o tvém charu:
Nick: Deeimos
CLass: Hunter
Spec: Beast Mastery, Survival
Race: Orc
Ilvl: 526
Professions: Leather working, Jewel crafting
Rád bych doplnil pár informací k výbavě, kterou mám. Moje výbava je slabší, jelikož jsem byl nucen přestat hrát. Účet jsem dal kamarádovi a ten za huntera nehrál, pouze expil postavy, procházel si oblasti. Nedávno jsem se vrátil ke hraní a Huntera zlepšuji, jak jen se dá, ale při mém štěstí na loot to jde hůř. Legendarní back mam 3/12titan runestones(když to dobře výjde, pořítam 3-4ressety a měl by být hotov) Můj Původní nick byl Pumaas, po kamarádovi změny nicku jsem si dal nový, jelikož mi někdo zabral Pumaas. Snažím se chodit každý reset LFR-ToT a SoO. SoO i flexu, pokud to dobře jde.

2.1. Armory:
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Deeimos/simple
2.2 UI:
https://imageshack.com/i/nfd9i2zj

3.Jaká je tvá aktivita a tvé postavení k progressu
Začal bych nejprve aktivitou , pak vybaveností a na konec postavení k progressu.
Moje aktivita je 99,9%. Může se vyskytnout příležitost, která vede k neúčasti na raidu (Rodina, žena, práce). Pokud nebudu moct přijít na raid, vždy píši omluvenku s daným problémem o neúčasti do předu. Také není pro mě problém dát na sebe telefonní číslo a napsat o svém problému.
Přejdeme k výbavě.
Vždy sebou nosím flasky, potky jedna před pullem druhá v boji, jídlo(275,300agi) a shlédnuté video na youtube, přečtení taktiky daného bosse, který se půjde progressovat.
K progressu se vždy stavím kladně. Protože progress je nejzábavnější i za cenu “pevných nervů,vyhrocených večerů, failů,wipů a nějaké kritiky“, ale po dosažení zabití bosse je každý rád, že už je za námi a můžeme se přesunout o laťku dál.

4. Jaké Dungeony jsi prošel, odprogressoval. A jakými guildami jsi prošel
Napíši guildy ve kterých jsem se stal členem raidovací skupiny.

4.1 Guilda Bohemia
První moje guilda byla Bohemia. Po nastoupení do této guildy jsem byl svůj první 25man raid v Blackwing Descent kde jsme zabili Magmawa a Omnotron defens System. Zatím měli zabité jen tyhle dva bosse. Dále jsme progressovali Atramedese. Nevím proč, ale rozpadla se 25man raid skupina a vznikly zde dvě desetičlenné skupiny. Byl jsem členem raidovaci skupiny R2 kde jsme zabili celé Blackwing Descent bez Nefariana, na něj jsme měli slabší dmg. V Bastion of twilight jsme zabili Halfuse, Valionu a Elementium Monstresily. A to byl poslední raid v tété guildě, kde jsem zabili v Bastion of Twilight třetího bosse Monstry. Po té se guilda rozpadla na jednu desítkovou skupinu a ostatní hráči si už nezahráli. To byl můj důvod dochodu.

4.2 Guilda HERO
Po leavnutí Bohemie jsem nastoupil do guildy HERO. Zde jsem zabil Nefariana, CHogala bosse kteří mi zbývali na dokončení celého Dungeonu. A poprvé jsem se podíval i do Throne of the four Wind, který jsme úspěšně zdolali. Málem bych zapomněl na svůj první Heroic Kill Halfuse v Bastion of Twilight. Ta to guilda se po týdnu spojila s guildou
R e n o v a t i o n. V guildě bylo 50lidí online připraveni na raid. Ale raidovací skupina nestřídala ani na farmu. Hodně lidí odešlo, mezi nimi jsem byl i já.

4.3 Guilda Guardian of Lordaeron
Nastoupil jsem do guildy Guardian of Lardenon. Tahle guilda měla zvláštní styl raidování. Přes týden 25man což bylo pondělí a středa ( někdy čtvrtek) a v neděli 10man. Zde jsem zabil v Blackwing Descent Magmawa, Atramedese, Maloriaka na Heroic. Zabili jsme to jen 1 a po té jsme se přesunuli do Bastionu na Valionu HC, kterou jsme progressovali, ale nezabili. Zanedlouho přišel patch a nový dungeon zvaný Fireland. Zabili jsme Shanoxe, Beth'tilaca, Lorda Rhyolitha a Alysrazora. To byl poslední raid s touto guildou, jelikož jsem poznal nebo-li pochopil lidi v této gildě. Byly hodně falešní a hlavně křiví. Zanedlouho jsem odešel, protože je to jedna z věcí, kterou nemam rád.
4.4 Guilda Restricted
Tato guilda mě velice oslovila. Zde jsem zabil celé Fireland na normal a i celé firalnd na Heroic krom Ragnarose, kterého jsme důkladně progressovali. V této guildě jsme zabili starý kontent Heroic killy, které nám chyběli do achievu. Odpogressovali jsme to celé.. Za nějaký čas přišel opět patch a vydání nového Dungeonu zvaný Dragon Soul. V této guildě jsem odprogressoval a úspěšně zabil Morchok, Warlord Zon'ozz, Yor'sahj the Unspeeping, Hagara the Stormbinder a Ultraxiona vše na normal. Progressoval jsem Warmaster Blackhorn, ale ten den jsme ho nezabili. Dále jsem už neměl možnost zabít ostatní bosse, neboť přišla první rána pod pás od této guildy. Po restartu jsme zabili Morchoka Heroic a progress Warlod Zon'ozz. Na tomto killu už jsem nehrál. Neboť jsem byl nucen školou skončit.

Po mém návratu z pět do hry jsem podal přihlášku do Restricted, abych začal hrát tam kde jsem skončil. Ale přišel velký šok. Restrcited už není Restricted jako kdysi bývala. Jelikož plno skvělých hráčů přestalo hrát a plno se jich nabralo. Byl jsem s nimi raid a odradila mě guilda hned po prvním raidu. Jelikož mluva vůči mé osobě není taková, jakou jsem očekával. Očekával jsem slušnost a menší spřátelení po návratu a na místo toho jsem dostal mluvu jako s kusem hadru. Bohužel toto mne nutí, abych odešel.

4.5 Guilda Ladies First
Ke konci datadisku jsem odešel na drak'thul za větší komunitou a kamarádům ze školy.
Po emigraci na Drak'thulu jsem se stal členem v guildě Ladies first - Tato guilda je fajn, ale zezačátku jsem měl potíže s internetem a to z důvodu stěhování do bytu kde nebyli natažené kabely a nemohl jsem hrát přes týden, ale jen o víkendu. Za nedlouho jsem dostal kick kvůli neúčasti, potřebným equipem a skušenostmi.
4.6 Guilda WARE
Poté jsem podal přihlášku do guildy WARE. Zde jsem zabil Mogu’shan Vault, Heart of Fear Terace of the Endless Spring na normal. V Mogu'shan Vault mam odprogressované 4bosse a v Heart of Fear 2 bosse na Heroic. Zde jsem se neshodl s pár lidmi. Hodně lidí buď to přestalo hrát, nebo odešli jinam. Poslední dobou se schází málo lidí na 25man a chodí se bohužel 10many.

4.3 Guilda Tangled Wire
Po odchodu z Ware jsem zavítal do Guildy Tangled Wire. Zde jsme zabili, vyčistili Heart of Fear cele na Heroic mode. Bohužel jsem nebyl u zabiti Amber-shaper Un’sok. Po vyčištění Heart of Fear jsme se přesunuli do Terrace of Endless Spring kde jsme dali Protectors of the Endless na heroic. Za nedlouho přišel patch a s novým dungeonem zvaný Throne of the Thunder. Zde jsem s guildou zabil prvních 7 bossů. Po té jsem musel skončit s hrou. Jelikož jsem přestupoval na vysokou školu a do toho jsem dostal pracovní místo. Musel jsem se přestěhovat a za začátku jsem neměl na hraní vůbec čas.

Nedávno jsem se vrátil ke hraní. A postava byla bez guildy, jelikož se Tangled Wire rozpadly. Nastoupil jsem do guildy Immortal outlaws. Zde jsem zabil na normal Shamany,Nazgrima a Malkoroka. A na flex jsem zde zabil také pár bossů.
Na trade jsem viděl váš post na nábor nových členů. Hodně mě to oslovilo, že hledáte hráče se znalostí své postavy, s humorem a patřičné postavení k raidování a aktivitu. A to je přesně to co já hledám. Chtěl bych se začlenit do skvělého kolektivu, nějaké té srandy na TS,Ventrilu, Mumble. A strávení večerních chvil na raidu

5. Jaké používáš addony a kde získáváš informace o své classe.
Addony:
Skada,Bartender , Deadly boss mod, cool downs, fortexortic,(EPGP,DKP)
Nepodstatné addony:
Bagnon, Auctioner, NPC scan, Mapster
Informace získávám:
Wowreforge.com, Wowprogress.com, worldofwarcraft.com, Wowhead.com, Mmo-champion.com, Wowwiky.com, maxdps.com, noxxic.com, askmrrobot.com, icy-veins.com, elitistjerks.com

Děkuji za trpělivost a přečtení mé přihlšáky. Snad jsem na nic nezapomněl, odpovím na veškeré vaše dotazy a budu se tešit naodpověď
Ještě jednou děkuji a omluvte mé chyby,překlepy v textu nejsem obzvlášť dobrý kamarád s češtinou . S pozdravem Deeimos

Tinu
Pumaas a já si říkal, že to znám. Hehe Potkali jsme se v Bohemii na Cata chvíli. Jen už je to dost dlouho, tak to není moc relevantní. Jinak bych to klidně zkusil. Ilvl se dá dohnat lehce s chutí a aktivitou.

Strigina
Páááni...já si říkala, co ti na přihlášce zabralo 2 dny Smile Je vidět, že sis na ní dal opravdu záležet Smile

S Deeimosem jsem mluvila ve hře a ačkoli gear je trochu slabší, působil na mě jako rozumný člověk, který zná svou classu a kterého bych minimálně vyzkoušela. Ještě v době, kdy jsme si psali, se snažil jít flex na vylepšení zkušeností i eq. Kromě toho, cutting edge achiev za Empressku dává vědět, že se nejedná o žádné ořezávátko. Má gemy, enchanty, reforge...
Vím, že jsme nedávno jednoho huntera nabrali, ale jelikož jsem ho ještě snad ani neviděla online, minimálně na zkoušku bych Deeimose nabrala. Pokud vydrží ve své snaze, věřím, že brzy bude přínos pro raid i celou guildu.

Za mě tedy pro

Carney
Vzhledem k evidentní snaze se k nám dostat, FoS achi z predchozich contentu, ma udelane gemy, reforge, profky a rozdelany legendary back, tak bych byl rozhodne PRO i pres trochu slabsi gear.

A pokud nepolevi ve snaze tak dobere behem par id slusnej eq. Stejne veci na huntera z farmy uz nikdo nechce Hehe

A urcite by snazivej clovek byl mnohem vetsi prinos pro guildu, nez clovek, ktery prijde s tim, ze hleda guildu, ktera bude raidovat a od prijeti jsme ho v raid time nevideli online...

Ketra
Díky za vaše odpovědi, počkáme ještě na další členy vedení.

Striguš, ten hunter byl nabrán 13.5. a nyní je již 4 dny off, o nějaké omluvě nevím....uvidíme

Zmatena
Wau :-O Ti asi i odpustím, že ti tam chybí velikost nohy Cool PRO Smile

Deeimos
AHoj,
Tinu: Promin je to už hodně dávno a nevzpomínám si na tebe, musel by jsi se mi připomenout. Zanedlouho po mém odchodu z bohemie se guidla uplně rozpadla.
Strigina: Děkuji ti
Já vím ta má výbava je špatná. Pracuji na tom, všude kde se dá. Ale jak jsem zmoňoval moje štěstí na loot, to je děsWink
jej, na tu velikost jsem zapomělHehe velikost boty mam 43-44 a velikost od pasu na zem to nevímHehe
Všem děkuji za kaldné hodnocení..

Carney
Deeimos napsal:
... velikost boty mam 43-44 a velikost od pasu na zem to nevímHehe ...

Rofl

Sakratus
az jsem se zapotil pri cteni no asi pro Hehe

http://twitch.tv/sakratuslol/
Tinu
http://eu.battle....l/advanced

S tímhle, ale říkám, nehrál jsem tam nějak moc a je to už vcelku dlouho.

Deeimos
Je to krapet delší, takové oddychové čteníWink
Carney: Sranda musí být i dkyby na chleba nebyloHehe
Tinu: možná si pamatuji matně, chodil jsi 25ky?

Tinu
Tehdy ne. Objevil jsem se tam těsně potom, co tam 25 skončila.

Deeimos
Tak jsi hrál tedy 10...V jake jsi byl R1 či R2.. Já jsem byl členem R2..Než se jim začla rozpadat R1 a Mnaumnau nam začla brát členy, aby si mohli progressovat a tím se rozpadla R2.

Tinu
Huh, tuším, že v R2, ale nakonec jsem něco chodil i s Mnau a Korkym.

Deeimos
Tak to jsi hrál semnouWink R2 začínala být lepší jak R1, když jsme zabili Šimaerona na normal. A na rekill jsme se nedostali,jelikož se rozpadala R1.Poté jsem chodil taky s Mnau co zůstala jedna 10ka. Ale už si nevzpomínam kdo byl náš raid leader.

Asuna
pro

Ketra
Dobrá, není co řešit - přijat.

Napiš si ve hře

lock

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
INSERT command denied to user 'tfcofi'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionM165w_online'
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 0

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 5,265
· Nejnovější člen: Dresscigide
Shoutbox
Musíte být přihlášeni pro odeslání zpráv.

JustfunEmova 14-12-2019 10:02
Write My Paper - EssayErudite.com Looking for an expert to write my paper for you? You are at the right place. Providing superior writing ser

Donaldswows 14-12-2019 06:03
unethost無限空間虛擬主機 技術分享部落格 http://blog.unethost.com/

Wilburnwrots 14-12-2019 03:45

Wilburnwrots 14-12-2019 01:34

TylarGAM 13-12-2019 10:26
Essay Writing Service - EssayErudite.com Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7. Apart from many other wri

Timothyexony 13-12-2019 10:19
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic

DonaldEligh 13-12-2019 03:19
XYZ專業光碟教學網站 http://xyz.net.tw/

EmmittOxima 13-12-2019 01:39
日本片商合法授權 極道光碟屋 台中AV女優光碟店 日本片商合法授權 – AV女優光碟.名器專賣(未滿18歲禁止) http://avgood-store.com/

MichaelBuh 12-12-2019 20:43
【揚歌-教學麥克風直營店】官方線上購物網站─JM-18
0B有線麥克風擴音器│無線麥克風擴音器│揚歌小蜜蜂│專
營教學麥克風及教學擴音器 https://mic-

Timothyexony 12-12-2019 06:52
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers, chooses advisors which give a stable income with minimal risks. About the expert advisor, whic