Moj nick: Mosox
Class: Shaman
Profesia: Alchemy/JHerb, o dva-tri dni si idem spravit miesto Herbalismu Ench.
Main Equip je zamiereny na dps/enhancement:530iL zatial...
Off Equip Spec zatial nemám ale už si robím Resto, podla potreby guildy...
Tak moje skusenosti o wow a z wowkom - WoW som začal hrávat približne pred 7rokmy, neviem už presne kedy vyšiel TBC tak na TBC som začal troška pozde čo Mal som dlho Resto Druida, som healoval pre guildu IraDei,Mosstroopers,PHGP a dalšie už neviem... sa mi nejak rozpadla wow cariera lebo som nemal nato čas koli robote, teraz by som si čas na raidy stále našiel, a na pomoc členom guildy ak by to šlo
Screen UI: V podstate mám ten základný Blizz UI, + nejaké lišty ktomu.
Bývalá guilda? no to bola ešte v progresse ICC25, Ira Dei, kde som hral za toho Resto Druida, vid hore som písal, odišiel som koli tomu že nebol čas už nahranie, tak som nemohol aktivne na raidy chodit a to nemal velky vyznam prenich no... Teraz to chcem rozbehnut znova! ale uvás, a hrat naplno!
Prečo práve TFC? a čo odvás očakavám? - no to tažko povedat, určite pohodových ludí, chodenie raidov, pomahanie ked sa dá, kecanie v guilde atd, je to vela čo všetko može byt tak super v guilde ked su tam super ludia a viem že uvás su, počul som ovás že ste v pohode, a jeden člen sa mi zdá OIRU váš či ako sa to presne píše už neviem, dufam som ho teraz neurazil že som zle napísal jeho meno , daval na trade ze prijmate ludí, tak som sa rozhodol mu napísat že kolko mám il atd.. on mi povedal nech si kludne dám prihlašku , tak som sa do toho chytil, dufam že uspejem
Herný stroj?
16GB RAM,i7 4770K, EVGA GTX 780 3GB OC,Corsair TX850W zdroj...Roccat Prislušenstvo , Modrá izba! roccat! hehe
FPS v 25 a 10- z Vsync om zapnutým neklesne pod 60... čiže 25tky idu ako po masle na ultra detailoch...
Tak To je asi všetko,pripadne viac info ma hocikedy možte kontaktovat v hre.
Dakujem vám, a dufam že sa možem svami podelit o herne zažitky,a stanem sa členom TFC.
Dakujem ešte raz
Přihláška se mi moc líbí, equip není nejhorší, melee je sice asi dost /jestli se za posledni ID neco hodne nezmenilo, jak jsem nebyla/, ale enha porad neni warrior...za mě určitě PRO Když doplníš velikost bot...nechápu, že toto tak opomíjíte!!!!
to uz radsej enha nez ele, ale nez by ses dostal na uroven aby si se za cementa dostal do raidu(byl tam uzitecny) by byla min. 1-3mesice coz je moc dlouho. Ele - taky neni zadny zazrak tak isto jako s cementem.
// Nehlede na to ze jsi jeste nezacal delat legendaryQ, ktery je nepostradatelny. Nehlede na to ze mas spatne ogemovany a moc velky overhit a overexp.
Essay Writing Service - EssayErudite.com
Our essay writing service provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other wri
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic
Serious trader to form a balanced portfolio of forex ea advisers,
chooses advisors which give a stable income with minimal risks.
About the expert advisor, whic